Fredag!

Hejhej!
Nu har jag nyss ätit en spännande middag bestående av frallor. Mamma är inte hemma så det blev det som fanns i kylen. Idag har jag vart hemma hos Th med amanda, m-mimmi och kevin. Vi skulle baka men istället blev det bara utsökta plättar och 3 centimeterstjocka pannkakor. Plättarna gjorde åfkårs jag och pannkakorna gjorde th. Sedan blev det Moulin Rouge och även om mimmi var skeptisk i början hörde vi alla snyftningarna i slutet. Resten av kvällen spenderas nog hemma hos Th med de andra. Sedan ska jag imorgon träffa mina systrars söta barn, jag och mina päron ska vara barnvakt åt de två. Later!
image184
- Mystanter!

Josefin


- Thats what we do

Ollibolli
Snart bär det av mot gräddhyllan där muffinsbak och kevin väntar =) Men först ska jag duscha och göra mig iordning.
Just ja, den här dagen finns inte igen för än om 4 år, så passa för guds skull på och gör allt man brukar göra på en skottdag. <3



- Samtliga plagg är från ellos.se .. Vill ha sommar, NU!

watz up?

Godmorgon!
Fast jag har vart vaken länge faktiskt, väcktes av den underbara solen. Jag har precis klivit ur duschen, men innan jag hoppade in i den så såg jag I now pronounce you Chuck & Larry. Den var inte så kul, Jessica Biels roll var riktigt tråkig. Verkar som hon tog den bara för att visa sin kropp?
Nej nu ska jag blåsa håret och sen kanske städa. Hejsvej!


Josefin

- Coming home

Nu är jag hemma igen. Jag har varit hos A. med milla, såg på hallowen och åt fruxo :)) sjukt obehaglig film där en liten 10 årig FLICKA dödar hela sin familj utom bebisen. Hon har en clownmask på sig.
Nu ska jag sova :) PÖSS!

image175

- " Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst". Vilken myspelle må jag säga!

- Look we match!

Ja nu har jag sett både Meet the spartans och Dan in real life. Meet the spartans var inte alls bra, det enda roliga var precis som jag trodde Britney. Dan in real life handlar ungefär om en pappa som blir kär i hans brors flickvän, han träffar henne innan han vet att hon och hans bror är tillsammans.Allt blir såklart komplicerat men som vanligt i film blir allt tipptopp ändå. Den var mer sorgsen än rolig och den ser jag inte om. :)
Resten av kvällen blir det nog scrubs innan jag somnar. Godnatt!
image175
- Brittan i Meet the spartans.

Josefin

Superbad

Ja då var den filmen sedd. Den var ju inte så himla kul, alltså den var okej men jag kommer inte se den igen. Det som gjorde den bättre var att söta Michael Cera var med. Snart är det nog middag sen blir det nog meet the spartans eller dan in real life. Så mysigt att kolla på film, vilket att jag annars inte orkar. Vet du någon bra film man borde se? Jag har inga ideer förutom de där två, meet the spartans vill jag se bara för att dom gör Britney i den. :)
Nu ska jag kolla runt om jag hittar någon flm jag vill se.
image173

Josefin

- Bom Chicka WOW WOW!

Dagens humör:


Dagens mående:


Dagens borde:


Dagens frisyr:


Dagens materiella vill ha:


Dagens längtan:

(Den gamla goda tiden)

Dagens middag:



Moulin Rouge

Åh nu har jag precis sett klart den. Den är så underbart fantastisk! Absolut en av mina favoriter. Den är en sån där film som man kan se hur många gånger som helst och ändå gråta varje gång. Nej nu ska jag torka mina tårar och se på supersugen istället. Tydligen ska den inte vara bra, men det skiter jag i! Jag är stentuff jag vet.
image163

Josefin

BOLL

Kom precis hem från min och pappas spontana cykeltur till Gröna Stugan vid Lötsjön. Lite kyligt, men solen värmde ändå skönt. Jag gillar verkligen lötsjön..En av de platser jag nog spenderat mest tid på under min barndom, alltid långa promenader, mata fåglarna och sen fika i Stugan :) det är så det ska va! Jag tog, som väntat, en stor havreboll och en päron smakis, medans pappa valde räksmörgåsen. MUMS
När jag kom hem kände jag knappt mina tår eller fingrar.. De var så där äckligt iskalla så det sticker i dem under uppvärmningen ( hemsk känsla, tänker bara på alla skridskoturer på dagis när dagisfröknarna fick blåsa och gnugga ens fötter). Men nu känns det bättre :D

image162

- Vilken boll föredrar du?


PÖSS! Nord-Irlands arbetet väntar...

- Darling, my ass

Assååå ge tillbaka mina 2 timmar! Innan jag somnade igårkväll så såg jag på den utomordentligt tråkiga filmen Darling. Shit vilken dålig film! rktigt usel.. Det kanske var filmen som var för djup för mig eller jag som var för trött för att fatta något men endå, riktigt jäkla seg film. Hon som var huvudrollen var så där snuskigt dryg, man vart ju bara irriterad på henne :/ Det enda som var bra i filmen var Bernad, en oförtrutet positiv man!
Jaja, Idag ska jag om min papa ta en promenad i solskenet & efter det blir det nog fika på mina och millsipillsis nutellabullar :) That´s what makes me happy! Ikväll blir det yogayogayoga. Annars händer inte så mycket idag, skönt!

image161



- Vässarö, när det är som bäst <3

Rör din stjärt gumman!

Godmorgon alla! Själv har jag sovit så underbart skönt och det skadar ju inte med att man väcks av solsken! Sen när jag tänker på det är det ju redan torsdag, vilket är näst sista dagen på lovet! Nej idag måste jag i alla fall njuta av det fina vädret, typ fika skulle vara mysigt.....
Nu ska jag ner och äta hallonkräm. Kanske kakor om jag hittar några, år så sjukt sugen.
image160

Josefin

mjau

Oj! Här sitter jag naken under mina kläder och äter apelsin.
Ja i alla fall, såg ni grey's anatomy det var riktigt bra idag. Det var så grymt äckligt med sprutan i ögat, kräks!
Ikväll har jag mest bara lyssnat på musik i min säng, jag orkar inte se Moulin Rouge idag. Fast jag ser den här scenen om och om igen.
Kolla in den här tjejen, tydligen har hon blivit populär i USA på grund av att hon vart med i Old Navy reklamer.
Går nog och lägger mig om ett tag, vill sova så jag orkar göra något imorgon. Godnatt!

Josefin

- I wish my wife was this dirty

Usch isch blääk. jag kollade för en stund sen på tv4s nya program "Rent hus" och måse ännu en gång säga usch! Jag som tyckte att jag hade det stökigt liksom.. Han som var "utsatt" idag hade det riktigt förjäkligt hemma hos sig. Hela hans lägenhet var som en enda stor hög. Måste bara få klaga lite, programledaren i ljusthår hade ju bara en snuskigt irriterande röst! antingen var hon i måbrottet eller fel på tarmen. Aja hon kan säkert inte hjälpa det. Nej nu ska jag gå och.. städa lite.


image159

- What?!

Dagens låt

Blir Denial av Sugababes! Även om den inte är lika bra som About You Now så funkar den ju.

Här är också Ashlee Simpsons nya Little Miss Obsessive, helt okej faktiskt. Låter som pojkvännen Pete Wentz vart med när denna gjordes.

Josefin

Dagens bild



- Brunt hår? eller nyduschad?

- Yangster

Bonne soir!
nu är det konstälskaren i mig som talar, jag har varit på museum idag! jepp thats me, på moderna museet, Andy Warhols utställning.
Efter en natt med milla ;P så vaknar man inte så överdrivet utvilad men man överlever, vi går upp och äter päron, och sen tar hon tha buss till hennes place men glömmer sitt paraply, jag skriker förgäves efter henne.. Vid 1, halv 2 så åker jag, min fader och min broder in till skeppsholmen och traskar i regnet till museet. Rekomenderar den utställningen, faktiskt riktigt bra! en läskig grabb skriker i mitt öra, det enda negativa.
Jag äter pannkakor med grädde och sylt till lunch :) Sen går vi i regnet igen till baka till bilen och då upptäcker jag att mitt fönster till bilen har stått ned draget medans vi varit borta, fattar ingenting eftersom sätet inte är blött och ingenting är borta, måste blivit nåt fel.. eller typ... nåt sånt. Vid rissne träffar jag D. som vart i fridhemsplan och köpt en tekanna :p D. tar bussen hem och vi andra tre går till hemköp och shoppar loss. I mjölkdisken hittar jag en jätte söt yogurt som heter yangster :) vill ha!


Vi kommer hem runt fyra och jag sätter mig genast framför tv:n, med en nybakt (nästan iallafall) kanelbulle och smuttar på lite varmchoklad. Har sett på tv fram till nu och kände att det var dags att slänga in ett litet blogginlägg.
Ikväll blir det sötpotatis i ugn, stekt kyckling och jordgubbs- och mango sallad till middag! ännu en favorit rätt :)
Det nya tv-programmet rent hus( eller vad det heter) börjar ju också ikväll så det blir la till att kolla på det och efter åt så är det LOST :D lääääängtar*




- Mr. Banana och KO


HOLA!

Jag kom nyss hem från sumpan. Först blev det som sagt klippning det blev bara topparna, men fick vänta på mamma för hon skulle slinga håret. När mamma äntligen blev klar gick vi till myrorna och kollade på assnygga saker, hittade minst 8 skitballa balklänningar. Sånna som man ser ut som en gräddbakelse i, säxiii!
Sedan handlade vi lite till mormor, för att sedan fika med henne.Dagen har gått riktigt snabbt eftersom jag äntligen gjort något. Ikväll blir det först smaskig laxmiddag, sedan grey's och kanske moulin rouge. Later!
 
- Kolla vilka coola brudar!

Josefin


Onsdag..

Godmorgon! Jag har inte gjort något så har inget att skriva därför tänkte jag göra en såndär lista.

Vad blir ditt namn baklänges? Nifesoj

Har du gjort en snöängel i år? Nej, finns ju ingen snö!

Är du kär i någon? Inte just nu.

Vad gör du när det regnar? Om jag får välja sitter jag hemma.

Vad har du för startsida på internet? Google

Vem ringde du senast? Min mamma.

Tycker du att sengångare är söta? Lite :)

Har du haft vattkoppor? Japp-

Har du någon gång testat karate? Bara till låten kung fu fighting.

Vilken mobilringsignal? Pass This On - The Knife

Minimorötter eller pommes frites? Pommes!

Första sporten du gick på? Fotboll åfkårs.

Vad längtar du mest till just nu? Sol!

Hur gammal har du tänkt bli? Jag hade inte tänkt bestämma det själv.

När åt du senast en fiskbulle? Det var nog senast i skolan, läääänge sen.

Vad drömde du inatt? Sommar!

Vilken tv-serie är bäst? GOSSIP GIRL!

Kan du gå ner i spagat? Nej hhaha

Vad åt du senast? Hallonkräm med mjölk.

Höga eller låga strumpor? Höga på vintern, låga på sommarn

Vad är du mest rädd för i hela världen? Att det skulle hända min familj eller vänner något.

Har du varit kär i en kändis? Nej inte vad jag kan minnas....

Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Ja klart.

Röd, grön, blå eller gul mjölk? Grön arla.

Vad har du för färg på ditt påslakan? Just nu brun och vitprickigt.

Bikini eller baddräkt? Bikini!

Snyggaste läraren? Usch finns ingen sån i våran skola, kanske so-lasse. Morr!

Tänt eller släckt när du ska sova? Släckt, fast med dörren öppen.

Luktar dina fisar hallon? Nej rosor.

Godaste drickan till frukosten?  Äppeljuice.

Vem kramade du senast? Amanda, tror jag.

Älskar du att sjunga? Ja, med det betyder inte att jag gör det bra.

Vill du bli president? Nej, världshärskare!

Kan du ditt mobilnr utantill? Ja.

Har du tråkigt? Lite.

Har du gråtit i skolan nån gång? När jag var mindre.

Sjunger du på toa? Jag sjunger så ofta jag kan.

Vilken färg har din jacka? Svart är min vårjacka.

Använder du långkallingar? I nödfall.

Är du höjdrädd? Inte så farligt.

Vilket land vill du åka till? USA!

Vad var det senaste som fick dig att skratta? Scrubs på tv.

Vad ska du göra NU? Gå ut med hunden.

Den var ju inte så rolig, men den höll mig sysselsatt ett tag:)
Efter jag vart ute med Diesel ska jag klippa mig. Later!

Josefin


Fatsooo

Tjohoo!
Jag är just nu tjockare än tjockast efter min underbara pizza. Jag måste verkligen ut och springa, men känner jag mig själv kommer det nog inte bli av. Varhe gång jag ser någon hurtbulle ute och springer på en lördag vill jag bara fälla den! Åh!
Idag har jag gjort så lite att jag irriterar mig själv, men imorgon blir det klippning. Feg som jag är, blir det bara topparna som ska klippas.Så inga dramatiska förändringar för mig.
Nu ska jag faktiskt se på tv, chockerande jag vet! Godnatt!

Josefin

Jag vill äga dig, hålla fast!

Hejhej!
Dagen fortsätte ungefär precis som morgonen, så jag har bara degat, degat och degat. Jag har sett om alla Gossip Girl avsnitt och bara legat och funderat.
Idag när jag var ute med min lilla hund blev jag riktigt deprimerad! Hallååå regn hela dagen? Igår var det ju värsta vårigt. Den där vårjackan ville jag inte sätta på mig och inte heller min nya fina vita skor! 
Nej nu ska jag käka pizza och vänta på bättre tider! Later!
image153
- Skulle inte säga nej till sånt här väder!


Josefin

- Maybe I`m just dreaming out loud

Idag är det heldag med milla för min del! :) först så ska vi baka nutellabullar, de är snuskigt goda fast det går inte att äta eller baka de utan att få nutellamustach.. Efter det så ska vi tjocka oss och ha gossipgirl maraton, hoppas min bror har fixat avsnitten* Sen bär det av till odenplan där vi ska gå på mr.yogurt, snuskigt skönt eftersom jag inte har tränat någonting den här veckan! när yogan är klar bär det av mot burger king och där ska vi tjocka oss ännu mer! yää vilken hurtig dag.
på tal om absolut ingenting så är min lillfingernagel på högerhand ganska så lång, jag har lyckats att inte bita på den, duktig va (a)

image149image150image151












- Miss & Me


ciiiiaooooooo






- Du ser ut som catwoman!

Igår va vi ( fantastic four) i stan och shoppilippade :D JJ var nog duktigast av oss alla, hon inhandlade en superduper snygg vårjacka och very fresh nya skor, men också en bukett tulpaner till sin mor.
Jag fick sko ångest och hade bespetsat mig på ett par knallrosa tygskor från dinsko men de fanns (otippat?) inte i min storlek :( men efter en stunds letande hittade jag ett par jätte söta mörklila ballerinas med klack, de va på 30% rabatt, så då vart man ju bara tvungen att köpa dem! de va lite stora eftersom 35 aldrig finns hos vagabond. :( men med en sula eller hälgrepp så blir det nog perfa.
Thessiplutt och jag köpte matchande örhängen, mina guld och hennes silver, och så köpte hon nästan likadana skor som mina fast svarta ;) vi kommer vara längre än längst när vi har på oss de, mohahha.
Metalponken köpte en mascara, en fräsig t-shirt och en zen svart cardigan. Dagens utalande kom nog från mimmi, vet inte om ni kommer fatta men jag lägger ut det iallafall. VI gick på bron över sveavägen och så ser vi en skylt till en affär, mimmi säger: Vad står djiii för? är det gina tricot. jag: aa mimmi men jag tror att det är ett g. HÖHÖ ingen fattar, men det va askul...



- Mina nya skor och örhängen.

Dagens låt

Estelle feat. Kanye West - American Boy



Josefin

Tisdag

God morgon!
Idag sov jag till cirka 11 och har sedan dess bara degat i sängen. Det är så underbart lov, men veckan kommer troligtvis gå snabbt så det är snart skola igen. Men sedan kommer påsklovet och då sticker jag till fjätervålen och sen så blir det flytt, så tiden kommer nog i alla fall gå snabbt. Nej nu ska jag gå tillbaka till min stora säng. Later!

Josefin


seeeg!

Japp det är precis vad jag är så det blir inga bilder från mig idag. För nu är jag så trött att jag ska gå och lägga mig men innan jag somnar ska jag självklart se på scrubs :D.Sov sött allihopa!

image147
- Ett teckning från en anonym konstnär. Väldigt vacker.

Josefin

Shoooppa

Hejhej efter en lyckad shoppingrunda där jag faktiskt köpte saker jag behövde! En jacka, skor och något till släktfotot. Efter att ha gått runt i min bigmama-dunjacka idag insåg jag verkligen att jag behövde en vårjacka. Skor behöver man alltid, men mammas tjat på att mina andra är så fula gjorde att jag bara var tvungen.
Vi började med att åka in till stan men efter urban outfitters och mcdonalds blev det istället så att vi drog till solna. Vilket var mycket bättre, eftersom vi tjockisar inte vill gå så långt mellan affärerna! Vi hängde ända tills affärerna stängde och sedan hasade vi oss hemåt. Ikväll tror jag vi alla somnar någonstans runt halv tio. Efter en lång dag med shopping blir man ju utmattad.

På söndag ska då jag och mina syskon, kusiner, föräldrar, faster, farbror, syskonbarn och kusinbarn fotas till ett släktfoto som farfar ska få. Han fyller nämligen 80 vilket är lika med PARTY! Eller nej kanske inte, men kinamat och artigt prat såklart!
Bilder på dagens händelser kommer upp senare. Later!

Josefin


Måååndag!

Tjohooooo ingen skola! INGEN skola! Vad underbart!
Igår var trevligt med film och myyys. Idag blir det shopping med samma kisar. Jag var nyss ute med din lilla hunden och försökte lite diskret titta in i D. fönster, men ingen lycka! Nu ska jag klä på mig och ringa de andra. Syns!
image146
- Tuff bild va?

Josefin

Mhm!

"Naturen har gett människan en tunga, men två öron, för att vi ska höra dubbelt så mycket som vi säger."
Ett latinsk ordspråk.

Vissa kanske borde tänka på detta ibland.....
If you know what i'm talking about! :)

Josefin


Tjolahopp!

Nu har det blivit lite ändrade planer, jag ska nämligen göra något ikväll. Jag ska med sällskap av amanda röra mig mot th och m-mimmi, där det bli tjejkväll.
Har inget kul att säga men här är dagens låt.


Lasse Lindh - Du Behöver Aldrig Mer Vara Rädd.
Jag är riktigt sur över att han inte kom längre! Kom igen, om Rongedal går vidare borde han gjort det också!

Josefin

HÖHÖHÖHÖHÖ!

ollibolli.
Jag skulle ju städa idag....men... det kom lite grejer ivägen som jag var tvungen att göra. I´m such a buzy woman! Hur som helst.. Jag har letat efter lite accessoarer som ska matcha balklänningen :) så nu har jag fotoshopat ihop en bild på hur jag kommer se ut på balen. HAHAHAHAAHAHAHA asså döm mig inte efter bilden, TACK!

image145

- HAHAHAHHA assow jag är ju bara för rolig...

Tjaba!

Nu kom jag nyss hem från gustavs barnkalas/cirkus. Det var hundar, barn och pensionärer alltid en härlig blandning. Men det finns ju inget bättre än släkten :) Gustav var lite speedad efter en överdos med presenter och kakor.
Jag känner mig som en riktig tjockis efter att ha smakat alla de saker min syster hade bakat. Jag var det fettot som stängde in mig på toaletten med en kakburk!
Resten av kvällen gör jag ingenting, bara njuter av att det är lov!
image144
- Här är den lilla pysen, som faktiskt fyller år imorgon! (rätt så gammal bild)

Den här är till TH. :)

Josefin

Söndag!

Åh vet ni hur underbart det är att det inte är skola imorgon! Jag dööör så skönt!
Idag sov jag ut och vaknade även idag med klar frukost. Lyxigt!
Snart ska jag åka och fira Gustav och tjocka mig i tårta. Sedan blir det nog bara häng och släng här hemma. :)
Later!
image143
- Gatans bästa blaska!

Josefin

Work it!

Så där ja. Nu har man sovit så där snukigt gott & länge inatt, det är så det ska va på lovet! Idag ska jag vara en dukitg flicka och städa mitt rum, eftersom jag inte hann(?) igår. Jag ska också räkna lite matte och skriva klart alla nyckelord till Islamgrejen. Är jag inte duktig!
Jag lyssnar just nu på radio och hörde precis en rätt funnybunny reklam. "Hej och välkommen till 'så väljer barn' Då kör vi igång, Vad heter du? - Nikita. Okej vad vill du helst hamna i? En framgångsvåg eller koma? - eeh koma!" fnissfnissfniss.

image142

- Hahahaha! Barn är bara för söta ibland!

Dagens bild!

image141


- Världens sötaste apa!    xoxo

Listaaan

Kör samma lista som amanda!
Dagens humör: På topp!
Dagens mående: I någon slags dimma....
Dagens borde: Slagit sega amanda!
Dagens frisyr: Utsläppt galet hår taget av vinden!
Dagens klädsel: Jeans och tisha.
Dagens planer: Köpte en present till Gustav.
Dagens materiella vill ha: den här!
Dagens längtan: Förlorade vänner.
Dagens fundering: Vem bryr sig om vad jag tycker egentligen? :)
Dagens beroende: Min älskade ipod!
Dagens tråkigaste: Någongång runt just nu..
Dagens roligaste: Pappa tyckte Therese Anderssons bidrag verkade ryskt."Kolla kommunistflaggorna i bakom henne!" var beviset enligt honom.
Dagens middag: Köttgryta med potatis.
Dagens låt: BWO - Lay Your Love On Me
 

Dagens konstiga....

blir en tant utanför Åhlens idag.
När jag gick förbi henne gick hon efter mig och skrek minst 5 gånger: "De ska skjuta mig på Åhlens! De ska skjuta mig på Åhlens! "
Jag blev lite rädd och halvsprang in på Åhlens, medans hon bytte håll och började prata med sig själv.

Josefin


schkaka ruuumpa!

Hejhopp!
Så vad tyckte ni om schlagern? Patrik Isakssons låt var grymt tråkig, det var också caro-anabolas (var det så?) låt. Tuggummipop någon?
Det var faktiskt skumt nog de rätta som gick till finalen, för de andra var såå beiga. Någon som inte var beige var Björn Gustafsson, som var sjukt rolig med sin kärlekslåt till carina! Då grattar vi amanda för att hennes favvo frida gick vidare! Hennes sidekick Headline var som en liten mjuk rosa kanin, ungefär.

Jag måste säga att mina vår/vinter känslor eller vad det nu är, är väldigt förvirrade. Först snö, sedan vår och sedan ska man till Hassela och Fjätis. Ska man längta till sommar och sen åka skidor? Äh jag vet inte...
Men hoppas fortsatt vårväder här i stockholm och sedan kör vi snö där uppe i norrland!

Josefin


- Fake it til you make it

Dagens humör: Happy
Dagens mående: Superduper fast jag känner mig en aningen seg.
Dagens borde: städa :(
Dagens frisyr: Schlickad tofs mitt på huvudet!
Dagens klädsel: Duntofflor, annars naken
Dagens planer: De var många, sen gick det som det gick.
Dagens materiella vill ha: En ferrari
Dagens längtan: ett liiiiv
Dagens fundering: Att duscha? eller att inte duscha?
Dagens beroende: Polly
Dagens tråkigaste: Nån gång mellan 2 och 4. Gjorde absolut ingenting.
Dagens roligaste: "Är det där en sån som säljer situation sthlm?"
Dagens middag: Fondue :D
Dagens låt: Christer sjögren - I love europe. or maybe not!




- Mitt hår hade typ volym, en gång i tiden.

- Jag slår vad om en kyss på att du inte vågar pussa mig!

helloooo
hur det gick med städning behöver jag inte berätta. som väntat har jag fortfarande inte städat så jag ska göra det imorgon istället. eller på måndag..eller kanske tisdag. Håller på och letar efter bilder på marilyn monroe som jag kan tänkas ha på en vägg i mitt rum. Mina väggar är helt tomma och jätte tråkiga så då tänkte jag fixa en fondtapet (röd med medaljonger) och på en annan vägg ett kolash(hur stavas det?) med Marilyn. Hoppas att det livar upp mitt beiga rum!

image139

- lööööööve this pic! vill ha hennes kropp so badly.. :)

Puuh!

Ja. jag orkade till slut åka iväg och köpa en present till lilla gustav. Jag åkte precis innan affärerna stängde och helt själv också! Jag virrade runt ett tag men hittade i alla fall några saker jag tror han kommer gilla.
Ikväll blir det melodifestivalen så klart. Ikväll är Josefin Nilsson med och tävlar, och asså inte för att skryta men jag är typ döpt efter henne.....
Nu ska jag slå in presenten! Puss!
image138
- En liten PMS-smurf!

Josefin

Morron!

Hejhej! Även jag tänkte sov ut idag, men självklart fick jag springa upp 07.40 och kissa 200 liter. Sedan sov jag till 10 och blev väckt av att far hade gjort frukost. Ägg, grapefrukt och klick, finns det något bättre?
Det fina vädret skadar ju absolut inte! :)
Idag har jag inget planerat, kanske borde pallra mig iväg och köpa något till min systers barn. Imorgon är det nämligen kalas, han blir 4. Nu ska jag nog klä på mig...
Pusspuss!

Josefin


som man bäddar får man ligga, den man ligger med får bädda.

Gick upp ovanligt tidigt idag, klockan 10! liksom, jag skulle ju sova ut men så vart inte fallet, kunde inte somna om eftersom kudde i fönstret hade åkt ur och solen som speglades i min grannes fönster lyste mig rätt i ögat.
Idag ska jag stäääda. HELA huset ska göras rent .. måste även gå ut och springa idag, med tanke på vad jag åt igår.
Ikväll är det Melodifestivalen! :) Dunka.mig.gul.och.blå- frida är med så då måste man ju titta! hon ska sjunga nån reggae låt typ, den är säkert hur bra som helst.

ciaooooo

sporty

Wazzup?
Kom hem från amanda för ett tag sedan. Vi körde slapparstilen, hela kvällen. Therese körde pyjamas och blev ännu en gång skrämd! She is such a loser....
Som sagt åker DD och allan till lofsdalen imorgon, och självklart kommer vi sakna dom!
Nu blir det i alla fall scrubs, så klart! Sov sött!

Josefin

då blir du en igelkott

Så där ja.. Nu har grabbsen åkt(!) hem till sundby efter att vi firat lovet med skolavslutning-06s tittande och allt för mycket kinderägg. (vi fick nästan ett helt lag,ut av leksakerna i kinderäggen alltså). Jag och JJ invigde också min porrgunga, S. får se bilderna efter lovet! Ska bli riktigt skönt att få sova ut inatt, men innan jag går och lägger mig ska jag börja se på onethreehill säsong 1 :).

image137


- Imorgon blir det ägg till frukost. jaråååååååååååå!

Lofsdalen here we come!

Jaa.....så äntligen kom det efterlängtade lovet! Efter många långa jobbiga dagar så är det äntligen här, idag började jag sy min balklänning, det är en ganska hysterisk färg så jag får se om jag använder den eller köper en ny. Imorron blir det tidigt, redan klockan 8 drar doran och jag iväg mot lofsdalen i en vecka, så det är redan dags att planera våran hemkomst fest. Det blir då inte så mycket bloggande från min del, gråt ut!
Solong suckers!
image136
Många pussar och kramar from The D and The A

ball bild

Coola vilken asball bild jag tog av det lilla mongot!
image135

Josefin

LOV!

Tjohooo! Nu är det äntligen lov! Som jag har väntat! På lovet har jag absolut inget planerat, vilket är så sjukt skönt!
Även om idag inte gick snabbt, gick den lättare eftersom man visste att den var den sista innan lovet. Något som lyste upp min dag var amandas och mina blodapelsiner, super schmaskigt!
Nej, nu blir det lite gilmore girls. Ses!
image134 
- Yeah, you know it!

Josefin

Dagens äckligaste bild.

image133

- JJ vägrade äta ändarna på korven och nu förstår jag varför.

BILD!




- Jag tror bestämt att någon vart utelåst innan Elevens val...



http://www.eon.se/templates/InformationPage.aspx?id=73163

idag spelade vi ett superroligt spel på NO:n, som hette energislukarna. Jag och jose (toppat lag) kom, självklart in på den så kallade topplistan! på 92 plats hittar ni oss ;) om ni vill spela det här ruskigt roliga spelet så hittar ni länken i rubriken till inlägget.

image130

- Nej det är inte våran NO-lärare, det är kvinnan som kommer stalka er när ni spelar spelet. " heey! det går ju riktgit bra ju!"

gammal, eller ny?

Har hört ryckten om att en viss R. ska börja i 9c efter lovet. wiiihoo ;)
Vilket kommer leda till att påkommaren till "pattetattare" nu måste byta mentorsgrupp, så no more "losselover" för mr.S.


tjenixen!

Ännu en seg kväll utan läxor, vilket då innebär att jag inte gör någonting.
Vi har fått våra nationella resultat av herr ulla och jag blev så grymt glad!
Imorgon är det sista dagen innan lovet, så den kommer säkert extremt långsamt. Men en sak är helt säker, vi har absolut inte tyska. Köttfärslimpan till lunch ser jag inte fram emot, men det är smällar man får ta om man går i sundby. I sundby får vi pannkakor en gång per termin, och god mat en gång varannan vecka!
Jag har just nu sjukt ont i huvudet så jag ska snart gå och lägga mig. Sov gott!

Checka den här grabben, hur duktig som helst!

Josefin


I min iPod


- Baby When The Light, David Guetta
- Come Home, One Republic
- Is It You, Cassie
- Stop and Stare, One Republic
- Adore You, Lil'Rain
- Allt Jag Tar På Blir Till Guld, Carolina Gynning
- With Me, Sum 41

Det är det enda jag orkar skriva idag.
Puss alice

Dagens låt!

Jordin Sparks & Chris Brown - No Air



Lyssna den är faktiskt bra. :)

Josefin

Torsdag!

Hejhej, efter en låååång dag i skolan!
Idag var det då smakningen av nutella bullarna, och jag kan säga att det var nästan intill perfekta! Jag ger dom 9,5 av 10, jag tror våran kärlek gav den extra goda smaken.
Något som inte var lika gott var min och mimmis limekyckling som vi gjorde på hemkunskapen, jag tror det var mer lime än kyckling faktiskt. USCH!
Lektionen innan lunch var det då tyska med troskanten, vi hade förhör. Tydligen strejkar AA mot troskanten och var därför ej där. Några som även strejkade var DD och Sååfia, hungerstrejk var det tydligen inte. Rykten cirklar att de åt pizza......... :)
Nu ska jag se på OC!

Josefin

Schnusse

Godnatt!

image128

- Want it so badly! dream on...

2 dagar kvar

Nu är äntligen denna dag klar och det återstår bara två dagar till lov! Idag har jag, amanz och jj bakat maasvis med bullar, jag har inte smakat dom ännu, men vad jaag har hört så var de utsökta! Jag har inte kunnat pressa i mig en enda bulle, har ätit för mycket godis idag....usch usch usch och jag som skulle sluta helt med godis! Nej nu är det verkligen bättring på g. På sportlovet ska jag försöka inte äta något godis, plus att jag får massor med motion av att vara ute i backen! Åhh det ska bli så otrooligt härligt.
Annars idag var jag och pluggade lite sär matte, jag börjar haja det här med procent nu......Iallafall tro det eller ej, även fast jag blev erbjuden sjuss så tackade jag nej, och gick istället, ibland får jag säga att jag är duktig :)
Från och med nu har jag lovat mig själv att skriva upp allt onyttigt jag äter under en hel dag här i bloggen, och då får jag utstå med skämheten av allt sött jag äter så alla får se vad jag äter. Och på det sättet äter man mindre. Ibland får jag små snilleblixtar...fast det händer ju inte särskilt ofta. Kanske lägger in någon rolig frågegrej snart om jag har tillräckligt tråkigt ;)
Puss på er! Alice 

Dagens bilder




- AA&JJ fixar till mustaschen, AA tjockar sig, Tha Degar, Bekant mustasch? , Hey JJ, Lick the deg, Och slutligen en posarbild på tha gang.


oooh

Spotted: DD and Sååfia fighting with the äckliga fjortizzar of sexan. We heard some "little gumman, get a life". The äckliga fjortizarna started running towards the musiksalen after they got pretty ägda. Ohh, we can't wait for some fysisk smärta.

The mystiska bloggers

hallaaa

Oh vad jag är mätt på bullar! Jag orkar inte änns äta middag, stackars mig. Kanelbullekringlor blir det tyvärr inga imorgon. Vi åt upp dom, men säg inte till någon!
Jag har planerat att jag ska träna till tyskan imorgon, men det blir inte riktigt av...
Troskanten har bestämt att vi ska ha diagnos! Tjohooooo
Nej nu ska jag prova att plugga, ses!

Josefin

Bak!

Hallihallå! Nu är de underbara bullarna klara!
Under bakningen har vi alla ännu en gång odlat mustascher? Vart är våran värld påväg?
Hur dom ser ut blir det nog en bild av imorgon. Inte våra mustascher utan bullarna. :)
Nu ska vi fortsätta med våra extra bullar i form av kanelbullekringlor.....
Puuuuusss



- feeling hot hot hot!

Josefin, Alice och Amanda

Onsdag!

Hej alla från oss alla! just nu är vi hemma hos AA, vi ska nämligen baka lite till mentorstiden!
Vet nì? förra gången vi bakade så starta vi faktiskt just denna blogg! You know it's cool!
Som sagt blir det nutellabullar, riktigt spännande!
Vi har vart på konsum där vi köpte 3000 kg godis, hälften åts upp på vägen tillbaka. (PP åt nästan allt själv!)
Nu ska vi baka lite! Pusspuss!

image120

- Dricka mjölk ur kinderägg?

Josefin, Amanda och Alice

Dagens (omgjorda) bild

image118


- okejokejokej, JA, jag tog den från gladdfyllan men den är så härlig!  löööve alice min :)

Nutella

Tjänis
Sitter framför datorn och ser på gossip girl, vilket jag kommer missa de kommande två månaderna pga mr. yogan ;/ nu så är min yogurt milla på arlanda och hämtar upp sin pappa som varit i thailand, lyckans ost! Har varit och köpt nutella och jäst till imorgon, då jag och Frallan ( maybe JJ?) ska baka nutellabullar till mentorstiden :) hittade receptet på niccie.blogg.se så bäst för henne att det blir gott! ;) Det låter ju himlans smaskens. Jag kom precis på att om jag någonsin får en hund så ska jag döpa den till Nutella, lätt bästa namnet! Nu fortsätter GossipGirl så heråp.


image117

- Sötkorv till unge! (hittad på google, ingen aning om vems barn..)

gossip!

Heyheyhey!
Åh vilken underbart seg kväll det varit. Jag vet inte riktigt vad jag gjort fram tills nu, men timmarna har gått.
Ja, den där svenskan har ju inte gått så himla toppen, jag får väl hoppas att man orkar plugga snart....
Nu börjar Gossip Girl! Har ni tänkt på att de översatt spotted till observerat, totally geeky.
 Hejsvej!

image116


Josefin

someone is bringing sexy back

Min käre vän med förmåner TH ringde mig idag och berättade att D. is back! jepp tro det eller ej, tillbaka, snyggare än nånsin ;) I want to see him so badly!

Tisdag

Så var den sista tisdagen innan lovet avklarad. Dagen idag får jag nog ta och säga var sjukt seg! Svenska, idrott,so, lunch och sen No redovisnig på no:n och det var nog den sämsta redovisningen jag någonsin gjort. Och sist hade vi då som vanligt HK där mitt humör faktiskt var förjävligt för jag är så sjukt trött, jag skrattade åt allt! Jag har inte fått en god natt sömn sen i torsdags och mina ögon går ihop hela tiden, men ändå kan jag inte sova, tror jag har för mycket att tänka på.
Gud vad härligt det ska bli med sportlov! Jag längtar faktiskt efter att åka skidor och snowboard, jag tröttnade på det ett litet tag men nu har viljan kommit tillbaka igen! Kan vara för jag har köpt så fina skidkläder ;) Och resan upp som tar 6 timmar ska bli väldigt mysig, jag älskar att åka bil långt! Då man kan mysa ner sig i sitt täcke med sin ipod fylld med massa bra musik och filmer också kan man även tjocka sig med godis.
 Nej nu ska jag nog försöka sova lite eller så kanske det blir lite oc :) Ikväll blir det spinning, jobbigt, men ganska skönt brukar det faktiskt vara. Känner att jag behöver all träning jag kan få!
Hörs sen! Kram alice


hooola!

Nu är man då äntligen hemma efter en seg tisdag. Bara 3 dagar kvar till lov! 
Jag överlevde troskant 2, och vi skolkare får springa biiiiip-testet om några veckor. Jag tror jag nästan blir tvungen att göra det!  
Jag ska bara berätta att till våran och den vildvuxna so lärarens lycka så såg jag att de höll på att fixa glasrutan som blev krossad! Andas ut L och läk ditt trasiga hjärta nu.
Ikväll spenderas kvällen likadant som igår, fast jag kanske måste plugga lite konjunktioner.....
Aja, nu ska jag se lite på gilmore girls. Later!

Josefin


Skidkläder

Idag mådde jag dåligt, så jag sov ut till hela 10.10 och gick till skolan efter lunch då vi bara hade ett engelska prov som inte var så kinkigt. Efter vi hade slutat gick doran och jag till bussen och drog oss iväg mot barkarby, där vi gick runt i lite affärer och efter lite provande och tyckande hittade vi otroligt fina matchande skidkläder! Det ska bli väldigt nice i lofsdalen, vi gonna rock there socks off! sen bar det iväg mot mcdonalds där doran och jag tjockade oss, och sen hade vi nån knä genomgång med fotbollen som var otroligt rolig! Och nu sitter jag här i mina nya skidkläder och planerar på att dra mig mot sängen.
 
här är en liten bild på dorans och mina skidkläder, inte för man ser så mycket, menmen, ni får se de i verkligheten istället!
Puss på er! Alice


jossilicious!

Godkväll alla där ute i cybervärlden! :)
Idag har det vart så underbart skönt utan läxor, jag har bara legat i sängen med datorn och lyssnat på musik. Wunderful!
Imorgon så är jag lite nervös om jag vågar gå till gumpan, det var nämligen biiiiip-test förra veckan och det var bara 5 tjejer där. Jag hörde att troskanten 2 inte var så glad. Och hennes humör är inte att leka med...... Får se om vi som inte kom förra veckan överlever!
Resten av kvällen ser jag åfkårs My Name Is Earl och Scrubs. Seeya!

Här är ett väldigt vackert porträtt av mig, gjort av Frida.
image114 Schnyggt!

Josefin

Snåljåp!

Träffade en ruskigt snål människa idag. Jag och min bror (kondomkalle) hade pallrat oss ner till konsum för att köpa lite grejer till marängswishen vi tänkte göra. Så står vi där i kassan och ska betala, men vad säger kassörskan om inte..131 kr. (Jo precis, vi hade tagit med oss exakt 130 kr...) Så där står vi och tystnaden är olidlig, jag väntar på att hon ska säga att det inte spelar nån roll, men icke! jag tar ett initiativ och säger att vi måste dumpa en vara. Men allah indgredienser måste ju med! jag och Kondomkalle kollar på varandra och bestämmer oss för att ge tillbaka påsen, men påsen har kört fast! kassörskan, vi kallar henne berit, hade låtit påsen åka in under rullbandet. Så där står jag och drar fenetriskt i påsen som till slut lossnar, lite utdragen men berit får skylla sig själv eftersom hon nu ska vara så jävla snål! jo, därifrån går vi med alla varor i famnen. Schwishen vart god hur som helst, tack berit!

image113

- MM

HEY!

Asså är inte det här sommarkänslor eller? :D



- I always had a passion for flashing'

Efter ännu en händelserikdag i skolan är jag nu hemma (inte för att vi slutar så här sent men iallafall). En glasruta blev insparkad i korridoren så det blev typ iskallt, ungefär.  "Vildvuxen"  är förkrossad och likaså fönstret i hans sal. är det bara jag som ser sambandet?
Idag ramlade någon(otroligt osmidigt) på golvet utanför toaletterna. Slog i huvudet i marken men överlevde. thank god! Vem denna någon är behövs inte nämnas eftersom det kan leda till hets mot folkgrupp..
Jag är lite förbannad, eller snarare besviken på våra konkurenter TH&MK eftersom de har kidnappat min finfina penna (dildostile) saknar den något så obeskrivligt!
J. räddade min otrevligt tråkiga kväll med att skicka favoritlåten från melodifestivalen! Rongedal- Just a minute, den äger dig.

Hej från mig




- TH&AS fullt upptagna med att surpla saft, under ett monopol parti. Det skriker sommar om den bilden! favorit*

hallihallå

Hola!
Jag startade faktiskt inte datorn förrän nu, jag har nämligen halvsovit sedan jag kommit hem från skolan....
Ja första lektionen var det ju då NO prov, det gick helt okej om man tänker på hur lite jag pluggade. Sedan hade vi svenska med en efterlängtad återkomst av alice favorit vikarie. Något vi glömde fråga var varför han inte ringde lilla alice? Vi lämnade faktiskt hennes telefonnummer till honom förra gången.
Efter en smaskig lunch, som bestod av spännande taco biffar, var det dags för ännu en lektion med troskanten. Jag tror att det kanske kommer en bild på kanten senare.
Nej nu ska jag fortsätta se på simpsons. Later!

Josefin

pluggowich

Åh men det har gått så toppen att plugga, nej förresten det har det inte! Det är fysiskt och psykiskt omöjligt för mig att plugga på helger, så nu lämnar jag detta åt min tur. Som det oftast är brist på, men man kan ju alltid hoppas.
Imorgon är det ju då skola, och den här veckan går förhoppningsvis snabbt. För det är ju faktiskt den sista innan det är lov!!!Det här lovet ska jag bara vara hemma, wunderful!
Bara en sak som varje måndag, onsdag och torsdag som varje gång förstör min dag är troskanten! Åh kan hon inte bara sluuuuuta! Usch, usch nej nu ska jag se lite gossip girl så jag tänker på något annat. Sedan är det sängen, sov gott! (eller till mina vänner glogg gott)

Josefin

List it!

TIO FÖRSTA:
Första bästa kompis: Doris
Första bil: Körkortet fattas
Första husdjur: Det har aldrig kommit något sånt till vårat hus
Första semester: Hur faan ska man veta det?
Första jobb: Subway..fast det var iof prao..
Första köpta skiva: Jag tror nog det var smurf hits eller spice girls
Första riktiga kärlek: Det vill ni bra gärna veta va??
Första piercing: Har bara tre hål i öronen
Första konsert: Det var nog Britney Spears
Första mobil: Sony Eriksson T200

NIO SISTA:
Sista duschen: Det var i förmiddags
Sista bilfärd: Igår när jag skulle till Barkarby
Sista filmen du såg: Juno, igår
Sista ringda telefonsamtal: Igår med amanda tror jag.
Sista bubbelbadet: Herregud, det var länge sen, även fast jag har en...
Sista spelade cd: Den får jag nog sätta ett vet inte på.
Sista kyss: hmm....
Sista gången du grät: Det var nog idag till gossip girl
Sista måltiden: Ägg, korv och stekt potatis, tjockis, jag vet.

ÅTTA HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej.
Blivit arresterad? Nej.
Blivit kär vid första ögonkastet? Hm.. jo, kanske.
Varit på tv? Japp.
Fått ditt hjärta krossat? hm.. kanske
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Får man sätta ett kanske på den?
Haft ett one night stand? nope
Busringt till nån? Det gjorde man mycket när man var liten, lite av en favorit sysselsättning.

SJU SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. Tröja
2. Linne
3. Mjukisbyxor
4. Rosa strumpor med grodor på
5. Bh.
6. Trosor
7. Svart sjal

SEX SAKER DU HAR GJORT IDAG:
1. Sovit hos jossan
2. Gått hem
3. Suttit framför datorn
4. Kollat gossip girl
5. Legat i min säng
6. Ätit choklad

FEM FAVORIT SAKER (UTAN INBÖRDES ORDNING):
1. Min plattång
2. Min herrkofta
3. Hårfön
4. Min tandborste
5. Mitt bankkort.

FYRA BÄSTA FILMERNA:
1. The notebook
2.
Fjorton suger
3. Juno
4. Titanic delad plats med John Tucker most die

TRE VAL:
Svart eller vit? Svart.
Sommar eller vinter? Solklart sommarn
Choklad eller chips? Choklad.

TVÅ SAKER DU VILL GÖRA INNAN DU DÖR:
1. Bli rik.
2. Lämna någon vid altaret

EN SAK DU ÅNGRAR:
1. Herregud om jag skulle skriva alla saker jag ångrar skulle det ta hela dagen.

Shoppa sig lycklig?

Jaha så var ännu en helg slut. En helg som har varit väldigt lugn. I fredags var det mys hos Amanda, och igår som redan th, pp, mimz och jj tagit upp en trevlig kväll. Maten blev extremt god eftersom jag hade gjort den. Och i melodifestivalen var inte Svalan låten bara för söt!
Hmm vad finns det mer att skriva om, jo imorgon har jag no redovisning som jag inte pluggat ett skit till, istället låg jag i sängen i två timmar och lyssnade på musik.
Och vi håller på att hel renovera vårat hus! Vardagsrummet, köket, toaletterna, hallen och mitt rum. I mitt rum ska jag ha en stor fototapet av New York. Det kommer bli så fint.
Nu är det bara en vecka kvar till sportlovet, då blir det skidor i lofsdalen med d och familjen. Otroligt trevligt. Imorgon ska d och jag åka och köpa nya skid kläder det blir väldigt roligt, jag älskar att köpa nya saker. Av all ledsamhet jag har i kroppen är det något som får mig lycklig. Det är att shoppa! Man köper mig lycklig. Men blir jag verkligen lyckligare av det? Jag vete faan, men just efter man har köpt nåt känner jag mig otroligt lycklig. Och just nu känner jag mig extremt ledsen och jag vet inte varför, kan var för att jag saknar min syster helt otroligt mycket, kan vara för att allt här hemma bara är konstigt. Nej nu har jag pratat klart om mig själv. Gud vad jag dystrar ner den här bloggen, jag ska bättra mig! Snart kommer det ett lite roligare inlägg av moi :)
Kram Alice

Veckans tomte

image110

- Supersnuskige hemmafrun med bunken i högsta hugg

klibbidiklabbediklabbe

ollibolli
känner ni vilken sommarstämmning det är i luften! det var typ 6+(!) grader imorse och solen skiner, kan det bli bättre?
längtar verkligen till sommaren... segling, jordgubbar, värme och sena kvällar i frallans klibbiga sackosäck.
Men tillbaka till verkligeheten, just nu äter jag gelehjärtan och ser på mtv men borde igentligen plugga franska (funnybunny), glosprov imorgon... och så måste jag öva på min underbara tväris. ska spela för mollitor på onsdag... GOSH!


image109


- tack A. snusikgt gott

Söndag

Godmorgon!
Igår var m-mimmi, th, allan och PP här. Vi såg melodifestivalen och PPs favoriter rongedal kom vidare! Tjohoooo...
Vi såg sedan Juno, då somna alice och odlade en mustasch i sömnen!
Idag blir det plugg, extremt roligt!
image108
Oooh vilka gansters!

Josefin

happily never after.

Tjaba!
Idag har jag som de flesta helgdagar inte gjort något. Jag har gått runt naken under mina kläder!
Snart kommer tjejerna och då blir middag och sedan melodifestivalen. Jag har även laddat hem Bring It On All Or Nothing, så den kanske det blir också. Ha en trevlig kväll!

Josefin

outlet

Nu åker jag och alice till Barkaby! har aldrig varit där förut, ska bli spännande
hare gött


PP

Morgon!

Jaa god morgon alla mina vänner! :)
Idag är allt toppen! Det enda som fattas är mera snö. Fast den här solen gör att man längtar till sommar!
Om den här sommarn inte blir rekordsommar, tror jag att jag kanske dör! Den här sommarn ska vi nämligen inte resa utomlands, vi ska bara renovera. Men jag tror jag överlever, dessutom ska man ju sommarjobba. :)
Jag har inte mycket att berätta, men här får ni en liten bild på mina extremt söta örhängen! De här små dalahästarna fick jag av TH! Tack! :)
image107


Josefin

night!

Nu ska jag självklart lägga mig och se scrubs. Är så sjuuuuukt trött!
Så godnatt allihopa!
Här är ett annat roligt scrubs ögonblick! :)



Josefin

everybody, dance!

Halllaaa....
Som sagt blev det en väldigt lugn fredag, jag och gustav såg på nicke nyfiken och karlsson på taket. Gustav sover som en stock och det känner jag att jag också kommer göra snart.

Men imorgon är det andra bullar för då är det ju melodifestivalen! Hahah taggad till tårna åfkors!
Dagens låt idag är Everybody But Me som sjung av Lykke Li.
 


Josefin

Gladdfyllan.blogg.se



- Solen skiner alltid på gräddhyllan, eller?

Dagens picture!

A. har velat fram och tillbaka men har nu äntligen bestämt sig för hur hennes balklänning ska se ut, resultatet  ser ni nedan:



- Lite vild och vågad men å andra sidan, vilka former syns inte i den här outfiten?

Dagens kommentar!

Idag blir det av en speciell AA:

"Visste ni att man inte blir brun genom glas?"

Hmm... ja det är något att fundera på.






- vem är denne mystiske A. ?


Freeeedag!

Tjohooo! Äntligen fredag, wunderful!
Idag gick skoldagen förbi inte så extremt segt, så jag överlevde! Nu har jag faktiskt städat mitt rum, inte bara på grund av tjat av min moder. Utan jag var rädd att det snart skulle bosätta sig läskiga spindlar i spindelnäten i hörnen!
Ikväll blir det nog en väldigt lugn kväll, för jag ska vara barnvakt åt min söta systerson. Det blir nog säkert Nicke Nyfiken och Pippi!
See yaaa

Josefin


Spidah

Idag bakade vi bröd med mouseman <3 J gjorde jätte söta hjärtformade bullar, till skillnad från mina niggaballs. På matten kom A på en briljant idee. Han ska starta Bromsten Ink! Eftersom A är så bäst på att tatuera så lägger jag in en bild på tatueringen jag fick idag. its a spiidaah!






- someone is showing their tits!


Dagnes stjärtbild!



- Jag, min valentine-partner, min valentine-partners partner och hennes vän.

igårr morr

Igår vare pluggish pluggish.
här är några bilder från studerar timmen men TH och MM.
När all oro är som bortblåst och försvunnen, När Simba återvänder i Lejonkungen.










- mimmi är kugn på att stava

hjärta eller nåt...

Jo idag var det en alldeles kärleksfull och annorlunda alla hjärtansdag, ja i mina drömmar! Åh jag känner precis som alice, kan inte vi utan någon kärleksfull pojkvän bara få glömma den här dagen? Jaja, man får i alla fall en anledning till att deppa, och deppa är lika med tjocka sig!
Idag fick jag veta att vi tydligen hade prov imorgon, och detta gjorde mig inte glad. Allas gnäll fick våran lärare att flytta det till på måndag. Och hur är det bättre, plugg på söndag? JIPPI!
Nej nu ska jag se lite på tv! Pusshej!

Josefin

Alla hjärtans skit dag.

Jaha så satt man här ensam på alla hjärtans dag i år igen. Ensam och deprimerad. Saken gör det inte bättre att alla är extra kärleksfulla och ger varandra saker, då blir man ännu mer deprimerad. Usch och fy vi glömer den här dagen som om den aldrig har existerat, iallafall för mig! Vi börjar på ett nytt kapitel med kärleken.
Idag har det annars inte varit så mycket, vi hade so prov, som jag tror gick åt helvetet. Och på HK bakade vi bröd som jag nu sitter och tröst äter. Ikväll kanske det blir pizza med d och j, men vi får se annars kanske man krypper ner i soffan med en kopp choklad och The OC.

Kram Alice

Äntliiiiigen!!!!

Jahapp så var det ännu en onsdags kväll, dagen idag har varit ganska som vanligt förrutom att jag var hos tandläkaren på engelskan. Och nu berättade dom att jag skulle få ta ut min tandställning snart! Jag ska gå dit en sista gång i april så efter det är jag friiiiii! Äntligen, är det inte det här man har längtat efter i 1 år och 35 dagar. Joo jag tror det! Iallafall hade vi tyska sen och det är nuförtiden mitt absoluta hat ämne, jag hatar våran lärare helt sjukt mycket!
När jag kom hem började jag plugga men sen orkade jag inte mer så jag gick och la mig i min säng och sov i en och en halv timme. Sen pluggade jag lite mer och nu sitter jag här och väntar på att mitt absoluta favorit program ska börja grey´s anatomy!!!! Åhh vad jag har längtat!!! Så nu ska jag dra mig ner mot tv:n och mysa ner mig i soffan!

Kram Alice

Pluuuuugg

Hola!
Nu har jag pluggat my ass of, nästan i alla fall. Och jag har förresten gjort chokladbollar! Riktigt smaskens.
Imorgon då är det ju som sagt prov, det är nog på ekonomin i Sverige/Norden om jag har fattat rätt. Våran lärare har då gett oss typ 10 sidor extra som man ska plugga på men kanske inte kommer på provet, så det är ju ganska great, eller inte! Nu ska jag försöka läsa lite mer och ät lite mer chokladbollar. Pusshej!
image86
You know you want them!

Josefin

Onsdag

Hejhej, nu är jag hemma efter en seeeg dag i skolan. Andra timmen hade vi som vanligt med troskanten, åh herregud vad jag hatar henne! Väntar på att alice ska slå henne, en bland många andra hon ska slå. Fniss!
Idag blir det plugg, plugg och mera plugg ungefär hela dagen! Toppenkul.
Idag blir det istället för dagens låt, dagens framträdande. Det är Lykke Li, Kleerup och robyn, från P3 Guld 2008.
 


Josefin

Datorer!

Jag har hur tråkigt som helst så jag kollade lite datorer och jag kom på att Mac har helt underbart fina datorer, ioförsig visste jag redan det, men dom är underbara! Tänkte lägga in lite bilder på starka favoriter.

Alla Macs datorer är så stilrena, absoluta favoriten är den svarta.
Sen har jag även en till favorit som inte är Mac utan LG, den är så underbart fin och söt och jag vill bara ha den!

Kram Alice

money maker

tjenis.
klockan var 21 nånting och jag och milla var som alla andra tisdagskvällar på odenplan efter ett yogapass. går längs perrongen och plötsligt ser vi en godis automat. vi tänker exakt samma sak och går fram och lägger i var sin femma och suktar efter en kexchoklad, men icke! den vägrar ge oss någon! skärmen envisas med att säga" lägg i mer pengar" så då lägger vi i en en krona men fortfarande ingen reaktion.slutligen lägger vi i en 50- öring och ger automaten en lätt spark. vi går därifrån med lite sämre humör och samma sötsug... kommer hem och orkar inte ens öppna frysen och ta fram lite ben&jerry's utan stupar i säng. liksom hallåå jag (PP) orkar inte ens äta chokladglass, nånting är fel!
Fick en klättringssele i julklapp för nått år sen och hade lagt ut den på blocket och idag vart den äntligen såld. lite extra pengar är ju aldrig fel, 1000 kr rätt ner i min ficka!


Mandilandilej hej!

You're wasted

Wazzup? Nu sitter jag och ser på huvudet i gynning. Hon är extremt rolig!
Jag hoppas ingen missade Gossip Girl, för det är inte okej!
Idag har jag chockerande faktiskt pluggat, har gått igenom första kapitlet. Precis som alice förstår jag otroligt nog.
Det här måste jag bara lägga in DDs och mitt favorit scrubs ögonblick. HAHAHA



Godnatt och sov sött! Josefin

tisdag tisdag och åter igen tisdag

Idag var det då det ökända bip testet, gick inte på det för jag kände mig lite föskyld och jag ville inte göra saken värre. Sen drog jag, d och s till spånga punkten och åt pizza i massor, Efter det hade vi no och till sist hemkunskap, min dag har varit riktigt toppen (eller inte). Iallafall så kom jag hem och då satte jag mig och pluggade so eftersom vi har so prov på torsdag, jag känner faktiskt lite att jag börjar kunna allt på första kapitlet, men det kanske bara är jag. Sen råkade jag somna in som vanligt och efter det har jag pluggat lite till och nu sitter jag här och har extremt tråkigt!
Just nu är det enda jag vill göra är att kolla på OC och bara ta det lugnt!!!Åhhhhhh! Men men om man vill ha bra betyg får man väll kämpa för dom.
Jag lägger in en härlig bild så man kan få längta lite till helgen!

Kram Alice

hoppsaan

Idag stannade jag faktiskt hemma från skolan, hade sjukt ont i huvudet när jag vaknade. Så idag har jag sovit och bara sett på Gossip Girl. Amanda berättade att det bara var 5 tjejer på biiiiip-testet, troskanten nr 2 var nog toppenglad! Ja vi har några troskant lärare i våran skola. Nu ska jag antingen sova eller försöka plugga. Blir nog tv istället. :)
Och jag är verkligen inte glad med bara kyla och ingen snö, vafan!

Lateeer! Josefin

oops, jag märkte att jag hade skrivit onsdag som rubrik. Dagvild hallaaaa


wakiie wakiie

godmorgon. vaknade precis och blickade ut över bromsten. såg att det var frost typ överallt :( termometern visar 5 minus! gosh! nu äre bara till att hoppas att det blir lite nederbörd så att det äntligen kan komma lite snö.
Nu ska jag äta frukost och duscha, sen äre biip test i skolan, jiippiidiidoodam!!

PP

Sov sött!

Bara för att, som en liten hämnd. Varsågod alice!

image77

Godnatt igen. Josefin


Dagens tomte.... Josefin

Det stod mellan Sabine och Josefin men alltså efter den här bilden var det ingen tvekan om vem som blir dagens tomte!

Klockren bild Jossan, ibland får du verkligen till det!
Kram Alice

goder afton!

Tjaba!
Strax ska jag gå och lägga mig, men ska bara berätta att den nya kärleken jag och frida såg förut har utvecklats. Nu visar de gärna deras kärlek öppet! Oooh spännande!
image73 Vilka kan det vara?

Sedan måste jag bara visa den här videon som är grym, det är Kanye West som sjunger Hey Mama på grammy galan. Underbart.



Godnatt allihopa. Josefin

BEN

Här sitter jag och äter choklad glass...mmm :) smaskens! favoritglassen rockyroad tillsammans med ben&jerrys Chocolate fudge brownie, kan det bli bättre?

                               
image70


- Den godaste ben&jerrys sorten är helt klart chocolate therapy "En trippeldos i form av kraftigchokladglass, rejäla bitar av chokladkakor och mörk chokladmousseglass".


Dagens Hjälte!

Idag (som jossi skrev) brann det i en papperskorg idag och tillsammans med ullabulla räddade SARA våran skola från att brinna ner!...bra jobbat sara...



-  En alldeles överlycklig sara för några år sen :)

PP in the house

hola (stavade rätt tror jag)
idag är den dagen som är den dagen som vettefan.... men iallafall, kom precis hem från lenis, har plågat henne med lite(ganska mycket) flöjt spelande eftersom, om man vill, så ska man spela för våran musikpedagog "mollan". Jag ska spela på onsdag nästa vecka men jag har inte bestämt låt än..gaaaah..vi får väl se hur det går. Imorgon är det funnybunny b*p test! yes som jag har längtat! or maybe not...
ska snart äta mat :) chilicornkarnee... jaja allt är bättre än potatisbullar sååw.. Senare ikväll ska jag tillbaka hem till lena och plugga SO och vem vet, kanske kommer jag hem med ny vaxade ben;)


Amanda

Måndag igen!

Det har vart dålig uppdatering från min sida, men det ska bli bättring på det. Eftersom josefin redan har förklartat, hur dagen har sett ut tänkte jag bara få ett lite smått uttbrott på våran tyska lärare, känn på den här du! JAG HATAR DIG! Så nu känns det såå mycket bättre,
När jag kom hem skulle jag vara duktig och plugga men det gick åt helvete så istället la jag mig i min säng och somnade. Jag har varit helt sjukt trött sen tuneringen igår som för den delen gick åt helvete!  Iallafall så blir det nog pluggning från min sida ikväll får se om jag slänger in nåt inlägg senare.
Förresten en helt annan sak fick jag extremt skrattutbrott idag på so:n jag vet inte vad som hände med mig, jag skrattade åt allt och alla, ioförsig är inte det en nyhet, eftersom det händer ganska ofta. Det var nog det roligaste på min dag.
Älskar låten som Josefin har lagt in som dagens låt och jag älskar allt som har att göra med den filmen, Juno. Min nya favorit film på delad plats med the notebook och fjorton suger!

Kram Alice

The monkey on your back is the latest trend

Hallaaaa! Idag var det ännu en spännande dag i sundbyskolan! En pyroman eldade lite i en sopkorg, så det blev utrymning av skolan. Men min hjälte, Ulla, räddade skolan och släckte elden! Yes, då kunde vi ha troskanten. Troskanten hade ett skojigt test som inkluderade minuspoäng, jippi. Dagen flöt på och jag överlevde, nu ligger jag i sängen och kommer nog somna snart.

Här är i alla fall dagens låt som är Anyone Else But You den sjungs av Michael Cera och Ellen page.
 


Josefin

Juno

Hola!
Nu har jag precis sett klart filmen Juno, gud vilken underbar film!
Idag har jag som nästan alla söndagar gjort absolut ingenting. Men det har vart helt sjukt skönt, så jag ser verkligen inte fram emot skola imorgon! Nu ska jag dega framför datorn och sedan sova. Sov sött!

image64
Ellen Page och Michael Cera, så söta. :)

Josefin


Maaaatilda

tjännaa
igår var jag på erikshjälpen i spånga med milla och fyndade. jag köpte en wct-jacka (gul och grön) för 39(!)kr, en sl-sjal, hur fin som helst! och två videofilmer :) det fanns mycket fint men även en del konstiga saker där...de sålde, begagnade?, stringtrosor, vem köper sånt där liksom? det märkligaste hände när vi var där. I kön bakom milla står en mamma med sin unge och i sin famn håller ungen MIN gamla tiger. som jag vunnit på grönalund. det var ett kärt återseende och nu hoppas jag att den för mycket lycka till barnet, precis som den gjorde till mig;)
Idag så har jag och lena bakat muffinsar till scouterna ikväll, de blir säkert jäääätte smaskiga( choklad muffins, och hallonsmuffins).På trean idag gick min gamla favorit film också, vilken superduper dag! FIlmen heter Matilda och handlar om en tjej som blir typ hatad av sin familj och får börja på en skola med världens elakaste rektor. Men hennes nya lärare, miss Honey, är jätte snäll mot henne och blir som en ny mamma till Matilda. Sen visar det sig att Rektorn är miss Honeys moster och blablabla... sen slutar allting jätte bra och Matilda blir adopterad av miss honey. Glömde jag säga att Matilda har övernaturliga krafter och kan flytta saker med blicken? Liksom, ge mig en anledning till att den här filmen inte är världsbäst!



- Först tröjan jag köpte. Sen den knallrosa super snygga tröjan med axelmuddar som jag tänkte köpa och ha i hassela men ångrade mig i sista sekund...

Hallihalllå!

Nu har jag sovit igen de timmarna jag missade i natt. Det är tur annars skulle jag nog vart förbannade josefin resten av dagen. :)
Men nu ska jag fika och sedan blir det nog någon gammal film.



Åh vad jag vill ha snö!


Josefin

Söndag

Hejhej, kolla vad jag är uppe tidigt! Jag sov hos Doris igår och hon skulle på cup så var tvungen att gå från henne 10 i 8! Det är så synd om mig, jag vet.
Idag har jag bestämt att inte göra något, bara proppa i mig sockerkringlor. :)
Dagens låt blir faktiskt Cassie med Is It You.
 


Jag undrar bara om det är okej att tycka Amy Diamond var bäst igår? Haha

Josefin

Titanic

Idag har jag faktiskt varit på möbelmässan och kollat på.....möbler. Tänk om man fick några av de möblerna till sitt rum, det skulle inte jag tacka nej till.
Jag måste erkänna det otroliga, att jag skippade melodifestivalen!!!!! Istället har jag inte gjort ett skit, och nu kollade jag på halva titanic, UNDERBAR film den är såå kärleksfull och så sorlig och bara helt underbar, nu undrar ni nog varför jag inte såg klart den? Jo för imorron har jag cup som börjar klockan åtta på morgonen. JIPPI! Så nu blir det sängen och sen en tidig morgon, för att det är ju verkligen inte så att man vill sova ut på helgen, nejnej!
Och jag har inte utsett nån tomte idag, men jag tänkte att den lilla grejen startar jag inte med förrän på måndag.
Sov så gott, det ska iallafall jag fösöka med de få timmarna jag får sova!

Kram Alice

jag håller ställningen


Jippidiidoodam! Äntligen var det christers tur att få vara med i melodifestivalen, som vi har längtat!
Och inte helt otippat så vann han (och amy) deltävlingen i göteborg så nu får vi se honom i stockholm. Om vi har tur vinner han även där och då blire eurovision i det härliga...Belgrad?


image61



- Amy och våran allas christer sjögren

Dagens bild

image60


- tha gang




hahahhaahaha!!                                                    hihihihhiii...     fniss!

Hellooo

God förmiddag! Igår var det en trevlig lugn kväll med gladdfyllan och de två andra förortarna. Jag sov över hos therese, och var tvungen att gå upp 9!! Gladdfyllan skulle ha knatteträning. Jag tog mitt pick och pack och gick hemåt. Efter deras träning hängde jag med och tränade (jag är så grymt duktig), sedan hamnade jag här och ska alldeles strax duscha. Ikväll blir det bio med DD och sedan melodifestivalen! tjohooo (alice hejar på Amy Diamond och amanda på Christer Sjögren). Nu ska jag avslöja ännu en hemlighet denna gång om alice! Hon tycker amandas favvo Christer Sjögren är fett het!
image59 Här är han, mjau!

Josefin

Dagens tomte!

Nu har vi startat en ny sak här i bloggen! Dagens...tomte. Varje dag utser jag (alice) dagens tomte, för att bli utsedd till tomten för dagen, ska du ploppa upp lite var som helst, eller slänga in en helt enkelt tomtig komentar, och det är jag som utser vem som är tomte. Och INGEN annan!
Första tomten utser jag imorgon (eller idag) hur man nu säger.

Kram alice

GRATTIS :D

Grattis therese johansson till friheten! hoppas du inte har vant dig vid att vara mimmis slav bara...antagligen kommer det inte bli sån stor förändring mot innan (becouse thessy is such a pussssy) (just kidding) Älskar dig sötnos pusspusssssss

image57


- vi kallar henne fortfarande thess


M-M

kom precis hem från gladdfyllan, hängde och slängde lite dära. nu är det bara 2 minuter kvar thessy!! och till Metal-Mimmi; utnyttja de väääl! hejaheja!





- Yä, thats me

Sommar Längtan!

Helt plötsligt fick jag jag världens sommar längtan, nu vill jag inte ha det här äckliga vädret längre, jag vill ha sol, bad,sena sommarkvällar och föstås att min UNDERBARA syster kommer hem! Åhh jag längtar så extremt mycket, jag har massor med roliga planer i sommar, för det första ska jag vara hemma i fyra veckor, då jag sommarjobbar, det ska bli alldeles underbart, att bara slappa och vara hemma! Jag älskar att vara hemma på sommarn, sen planerar jag lite andra saker med kompisar. Åhhhh jag vill bara ha vår och sen sommar! Jag lägger in några fina sommarbilder tänkte jag :) Eller fina och fina, bilden på mig är extremt sexig (eller inte) men den bjuder jag på!

Kram Alice

Fredag

Wohoo! Äntligen helg, hoppas den är i all oändlighet.
Dagen i skolan var seeeg, inget spännande hände alls. Förutom att en viss so lärare gick runt med öppen gylf hela dagen, fniss! Resten av dagen blir nog lugn, har inte riktigt något planerat.
Dagens låt blir en klar favorit bland många, och vem har missat henne? Lykke Li såklart med I'm Good I'm Gone.

 


Josefin

kniiiiiiiiip!

Nu är jag här nyduschad och i sov utstyrsel. Ska alldeles strax gå och lägga mig.
Det var riktigt skönt att träna, men det bästa är nog ändå känslan att man varit så duktig! Jag hoppas det blir en vana :)
Jag måste bara kommentera det tidigare inlägget amanda skrev, gud vilket pucko som sa dyslexi! Undra vem det var?
Imorgon är det fredag, ack som jag längtat efter helg. Nu ska jag sova så det snabbare blir imorgon. Pusshej!

Josefin

Sov så gott!

Nu är det nog dags att dra sig mot sängen. Jag hittade en jätte fin bild på våra....fötter! Så ni får nöja er med den bilden. 

Kram alice

Vem sa?

vi börjar från början..
Det var en helt vanlig dag i skolan och vi stog och hängde som vanligt i korridoren när sara plötsligt kommer fram och berättar att en kille i uppan hade ramlat och typ börjat skaka vilket hade lett till att alla fått utrymma lokalen. Vi står alla fundersamma och undrar vad som hänt med pöjken. Någon, vi kallar "den" X, kommer med ett underbart förslag, slänger upp ett pekfinger i luften och säger klokt  "Han måste ha fått ett dyslexi anfall!"
Nu undrar jag, vem det var som sa det. Dra till med en vild gissning!


Dagens Hjälte!

Dagens hjälte är....spänningen stiger...oliiiiiidligt spännande..! Rille :) för att han tog sig till bageriet och fixade bullar och saft till mentorstiden, 5 stjärnor i kanten.


image48


- Hela dan, varje dag


*Grattis på namnsdagen! föresten..


Dagens händelse!

Idag hade vi då nationella provet i svenska (ja, jag vet att jag tjatar på om det,menmen) 160 minuter skriv tid hade vi på oss, jag blev klar på de första 80 minuterna, sen var det bara att sitta och vänta på att tiden skulle gå så vi skulle få gå! Det kändes faktiskt ganska bra, men jag vet, man ska inte hoppas på förmycket! På mentorstiden hade vi fika med bullar och hallonsaft, väldigt gott! Till sist hade vi två timmar elevens val, med hemkunskap, otroligt rolig dag (eller inte!) Och nu har jag äntligen fått tillbaka min mobli och den fungerar alldeles utmärkt! Nu blir det träning med springning, och jag som verkligen har världens bästa kondition! 
Hittade just världens sötaste klänning från asos.com!

Kram alice

Torsdag

Idag var det ännu en dag med bråk, denna dag var det fjortisarnas tur. Tyvärr missade jag catfighten! Men snart är det säkert bråk igen så det är lugnt.
Idag var det nationella, jag blev faktiskt riktigt nervös innan vi startade men sedan gick det bra och var klar riktigt tidigt. Då kunde jag äta av mitt godis, min frukt och dricka. Alice och jag var tjockast! Vi hade klart mest godis. Jag tror att jag helt klart har en 175 kilos trallande flicka sittandes långt inne någonstans (kanske i själen). :D
Ikväll ska jag följa med M-Mimmi, trashtherese och amanda till gymmet. Sedan ska jag försöka hitta tid att göra min bilduppgift, där jag ska rita av min dörr. Ja, det är väldigt spännande. Här är dagens låt Cartel med Wasted.
 


Josefin

Dagen idag

Dagen idag har vart otroligt seg, först börjar det med att jag kommer 45 minuter försent, sen har vi jordens tråkigaste tyska och sen ap tråkig svenska, lunchen blir otroooligt smaskig fiskgratäng efter det hade vi so och musik,  jag tror att min musik lärare hatar mig! Hon säger att jag är pratigast i hela klassen! :O Så inte sant!
När jag kom hem tittade jag tre avsnitt av OC och sen bar det av mot sär matten, en liten extra grej jag går på för jag suger på matte! Sen åkte jag till ica och köpte massvis med godis tills nationella imorron, och nu sitter jag i soffan framför fotbollen och har hur tråkigt som helst. Kanske slänger in ett inlägg lite senare!
Kram Alice

Hi-tech

Hej, nu har jag ätit, handlat och fixat lite med bloggen. Känner mig riktigt duktig, har till och med hjälpt rivalerna borta på gräddhyllan. Jag har shoppat massor med gott till nationella imorgon, så om provet inte går bra kan jag i alla fall tröstäta. Något helt otroligt är att just nu är jag inte så nervös, bara att jag kanske kommer tappar min kreativa sida. Ibland önskar jag att jag var lika flummig som vissa andra esteter, till exempel trashtherese. Jag skulle behöva mina Ernst Kirchsteiger tabletter, han har en egen hemsida (http://www.ernstkirchsteiger.com). Som för övrigt är amanda startsida, ingen vet bara jag. Nu ska jag checka lite bloggar och bara hänga på internet.

Josefin

Dagens kommentar

JW kom på det bästa smeknamnet på mimmi, äävvaa! Glöm minime och mongo-mimmi. Hädan efter får ni kalla henne Metal-Mimmi!

Lost in spaaace

halli halååå
jag är något så otroligt hungrig så det finns inte! min bror och hans vänner har occuperat köket så jag får väl vänta nån timme till på mat... på tal om mat så är det min matdag idag och jag ska göra raggmunkisar :D avis? förstår det, mina raggmunkar är kungliga.
Ikväll händer något i tv världen som är snuskigt efterlängtat utav många, inte minst mig själv. LOST is back! ääääntligen! Något som är lite mindre kul är att min favorit skådespelare i lost dog i förra avsnittet så han kommer inte tillbaka :( jag överlever, lugn bara lugn! bara 4,5 timmar kvar...håll ut!
image47

- Dominic Monaghan eller Charlie som han heter i serien.

Dagens bild sponsras av viharhittatsjalen.blogg.se


- fisk i akvarium. - bananskal på golv





Onsdag

Idag var en riktigt seg dag,förutom att jag och Frida såg handhållande mellan en pojke och flicka. Kan det vara ny kärlek? hahaha. Idag var det tyska med alice absoluta favoritlärare kallad troskanten. Av henne fick vi en asaskojig läxa som jag verkligen ser fram emot att göra, eller nej kanske inte.
Efter skolan fick jag min efterlängtade semla, lycka! Ikväll har jag inget planerat förutom att åka köpa något gott till nationella imorgon. Här är i alla fall dagens låt, Feist med I Feel It All.


Josefin

sovdags!

Nu ska jag gå och lägga mig, men innan jag somnar blir det som vanligt lite scrubs. Det blev ingen semla idag, var alldeles för mätt på den konstiga grytan!
Imorgon är det en helt vanligt tråkig dag. Nej nu skriker min säng till mig! Godnatt!

Josefin


dischoe!

 Jag har precis ätit någon gryta/soppa som mor var väldigt nöjd med, det var inte jag. Sedan blir det en liten semla, som jag får fixa själva eftersom det inte ska var någon mandelmassa i min. :D
 Men nu ska jag hänga tvätt, och sedan är det Gossip Girl, hoppas ingen missar det! Kanske skriver något sedan.

image39
Här är gossip girl killarna i Sverige!

Josefin

Gästboll Milla

tjenis penis! nu har jag klippt mandolina och det vart så jääävla fint :) kommer en bild lite längre ner så ni kan döma själva. sen gick vi till bageriet<3 och amanda tjockade till det rejält med två bröd och två bullar. och tio minuter senare köpte hon två semlor, ojoj vart ska detta sluta!
snart ska vi iväg på nya äventyr med energibollar, puss!



- vad tycks?



slänger in en till bild på milla med semlor!





HK!

Idag hade vi nationella provet i svenska. 80 minuter med att bara skriva, förjävligt! Det var inte hur svårt som helst men man har ingen aning om hur det gick och hur de vill att man ska skriva, men jag chansar på att jag iallafall får g! Men det var lite konstigt jag trodde nästan jag hade missat sidor för jag var klar nästan en halvtimme förre alla andra, kan ju vara för jag inte skrev så mycket, menmen.
Dagen fortsätter med so, no och sist Hk (hemkunskap). Där vi nu inte lagar mat utan vi bara skriver, så idag skrev vi om miljömärken och då skulle vi välja ut 5 miljömärken som vi tyckte var viktiga, då kommer jag med komentaren "Kontakt, nee den är nog inte så viktig!" Jag kollar på Thessan och frågar om den är viktig och hon bara skrattar åt mig och jag förstår inte varför. Sedan förstår jag att detta är den man ska kontakta om man har frågor om just detta miljömärke. Ibland tänker jag till!
Nu blir det spinning för min del men först några avsnitt OC!
 
Kram Alice!

Smile

Hola! Idag var det först nationella, känns faktiskt bra nu efter. Jag är mest nervös för uppsats skrivningen och matten. Skolan fortsatte och inget spännande hände alls, men jag överlevde. Det enda som var lite jobbigt var att trashtherese tjatade om hur mycket hon älskar ponny play bilden, man bah hallå det räcker! haha :D
Idag blir dagens låt Those Dancing Days med just Those Dancing Days, som spelades sönder under nationella.




Josefin

nu äre klippt!

idag ska jag till enskede gård där milla ska klippa mig (!) vi får se hur det går ;P ikväll blire yoga med samma person.
men nu ska jag ta mitt pick och pack och pallra mig iväg till skolan!

hare gött

Läggdags

Nu är det dags för mig att dra mig mot sängen, så man är pigg och taggad till nationella imorron!
Kram Alice

Sov sött!

Mitt tjockande fortsatte efter mcdonalds genom att trycka i mig bilar och galet letande efter mer godis. (bilar påsen var nästan tom när jag tog den) Letandet gjorde nog att några kolhydrater ramlade av, och förhoppningsvis vägde jämnt med det jag ätit. Ja man kan ju alltid hoppas. Nu när jag är completely utmattad har jag bestämt mig för att sova. Hoho:) Självklart ska jag se Scrubs innan jag somnar! Här slänger jag in en urgullig bild på mina två favorit tjockisar!



Godnatt allihopa!
Josefin

Svullo

Hejsan! Har precis gått med doris en bit på vägen. Vi har ätit middag på donken i vällingby, absolut tjocka oss. Ikväll ska jag försöka lägga mig i en amanda tid, så att man är pigg inför nationella imorgon. Önska oss alla tre lycka till!


Här är tjockisdoris. fnitter!

Josefin

kvällskvisten

tjenis.
kom hem för nån timma sen från min och lenas springrunda (tro det eller ej) vi sprang heeeela vägen till gribby och tillbaka, måste vara minst 2 km! när jag kom hem så hade min underbara bror lagat mat så det vart en mysmiddag med vicke och mammsen.Sen gjorde jag en upptäckt i frysen, någon hade köpt hem Texas Pecan glass så då vart man ju tvungen att håva i sig lite...eller ganska mycket. Just nu funderar jag på vad jag ska ha för mig den närmaste timmen..ta ett bad, plugga eller se en film? måste hur som helst sova sen så man är pigg till nationella.. pust!
nu har jag bestämt mig, det blir badet.
image34
- favorit glassen är ju helt klart Carte d'Or Rocky Road (bilden)

ciao

Helgen.

Helgen börjar med att Doris fyller 16år på fredagen, det firas genom att en familj kommer över till oss  och äter middag, sedan drar Doris och jag vidare till en kompis som har fest, festen var väldigt rolig, det blev tillochmed fördelsedagssång för dorran, morgonen efter vaknar jag med en skum känsla av att min mobil är borta, som den även är. Livet går under!
Som tur är mobilen upphittad nu i en rabatt, troligtvis är den ganska fuktskadad.
Lördagen blev väldigt chill, dorran och jag gick och såg Juno på bio, underbar film! Jag bara älskar killen som spelar pojkvän! Såå Söt! Här får ni en bild på honom!

Nu förbreder man sig för nationella proven i svenska imorgon, men först blir det några avsnitt av The OC.
Kram Alice

Dagens bild

PONNY PLAY!




- Vi kallar henne Thess


Chill on the grill

Hej! Sitter och hänger med doris just nu. Vi har fikat och bara myst! Nu kollar vi lite på youtube, och är balla. Och som vanligt väntar vi på att alice ska skriva. :D Dagens låt är Chromeo med Fancy Footwork.
 



Skriver senare ikväll. Pusshej!

Josefin

Engelska timmen

Engelska timmen ägnas i datasalen, där vi söker information om Irland. Mer uppdatering om helgens nöje kommer senare.
Kram Alice

So long suckers!

Ja nu är det dags att tacka för mig. Klockan är läggdags och det är ju som sagt skola imorgon.
Filmen blev det inte så mycket av, såg bara att den slutade lyckligt. Med tanke på film så hoppas jag att doris och alice hade det trevligt igår på bion! Nej nu ska jag gå. Pusshej!

Josefin

Söndag

Det blev faktiskt ingen familjemiddag, bara lite fisk med mor och far. Smaskens! Eller kanske inte.
Jag är inte så lycklig längre, snön som för några timmar sedan låg utanför mitt fönster har blivit slask. Jag hatar slask! Nej nu ska jag återgå till filmen och försöka att inte tänka på att det är skola imorgon. När är egentligen nästa lov?

Josefin

Hej mitt vinterland

Äntligen! nu är snön finally kommit.
Har längtat som en tok! allting blir så mycket ljusare och roligare nu när snön är här :) Hoppas att det håller i sig tills imorn för då blire mula K. han har ingen chans...
Nu ska jag snart gå och snussa, men först ska jag måla klart bild grejen.. skojsigt värre!



Skutt

Orangino!

Hej! Nu har jag precis kommit hem från mimmi, gårdagen var trevlig körde singstar och spelade orangino. En riktigt lugn lördag, mysigt! Nu idag har jag segat med mimmi och therese och kört playstation. :)
Igår var jag riktigt lycklig på grund av snön! Men redan idag ser jag att det mesta redan blivit slask, skit. Ikväll kommer säkert någon mormor över och det blir familjemiddag. Förhoppningsvis inte. Idag är dagens låt är gammal, men men. Det är Boy Kill Boy med Suzie, har börjat lyssna på den igen. :D
 



Josefin

lördag

Hejhej! Dagen har vart precis som morgonen, gjort absolut ingenting. Men nu händer det något, ska iväg till våra rivaler mongomimmi och trashth och träffa amanda. Vad ska ni göra ikväll? Vi hälsar doris och alice och hoppas de har en bra lördagskväll. Men nu ska jag gå. Tjohej!

Josefin

The picture of the day


mr.brattwurst & miss.fjortiz

Do you know where your heart is?

God förmiddag, jag vaknade för några timmar sedan. Det enda jag har gjort idag är att ha lagat mitt itunes i typ en timma. Det funkar äntligen, men jag var nära till tårar! (nästan) Tänkte bara slänga in dagens låt som är Dance Floor Anthem med Good Charlotte. Den är inte ny, men jag har verkligen fastnat för den.
 


Här är bilden jag försökte lägga in igår. Jag och alice ritade om plattan på bilden igår.

Ja man ser inte så mycket men i uppe i vänstra hörnet är i alla fall pingvin berget!

Josefin

TODAY

halli hallå
vaknade för en stund sen men känner mig fortfarande riktigt degig.. Igår lekte jag med millsi och såg på GSE och john tucker must die, sjukt bra filmer båda två. Inatt hade jag en sån skum dröm! den handlade om att jag va på en ö i typ thailand och så var det rea på fårskinnskjolar så jag köpte två..
Idag ska jag fixa med mitt rum och om jag får tid så kanske jag ska ta och pallra mig iväg till mio och köpa gardiner ;)
ikväll häänger jag nog med våra ärke rivaler mongomimmi och trashthess, grrr


kyss

Godnatt (om ett tag)

Jag ska snart sova faktiskt, är riktigt trött och har ont i huvudet. Jag ser just nu klart på Anger Management, den är lite söt egentligen. Men ska orka hålla mig vaken till Scrubs, efter det räcker det! :) Imorgon händer det förhoppningsvis något kul, den här dagen har varit rätt så tråkig. Jag skulle ha lagt in en assnygg bild som jag och alice ritade idag men mobilen strejkar så det får bli imorgon. Istället bjuder jag på en bild från i somras när jag var på Öland med min systrar. Längtar efter värme eller snö, inget mellanting liksom.



Godnatt i alla fall, Josefin




(förriförrigår) Dagens bild



- Josés konstverk

Idag

Hej! Idag har inte vart så spännande, jag och alice har äntligen bestämt oss för klänning och börjar förhoppningsvis sy nästa gång. Lite framsteg, sedan fick jag mimmis egenstickade vantar som hon blev klar med just idag. Schiiit schnygga. Tack för dom!
Just nu längtar jag extremt mycket efter godis, så hoppas vi har något hemma. Nu ska jag se lite på tv, här är dagens låtar.
 
Kolla också in två andra favoriter av One Republic Come Home och All We Are, kolla in hela deras skiva. Den är riktigt bra.

Josefin

Fredag!

Godmorgon på er! Idag är det äntligen fredag, och inte vilken fredag som helst för idag blir våran kära vän Doris 16 år! Grattis på dig!
Idag ska jag försöka se om jag kan hittar någon balklänning att sy på slöjden. Tror inte jag heller kommer använda min men jag ska försöka i alla fall. Nu måste jag rusa till skolan!


Josefin

RSS 2.0