Cry me a river!

Heej!
En dag som började senare än vanligt och slutade lite tidigare än vanligt. Dagen slutade med en vuxen som bröt ihop, vilket nästan var lite läskigt. Väldigt chockade blev klassen och ingen förstod vad som hade hänt!
Ja idag är det valborg och som med de flesta högtider blir inget vad man förväntar sig. Men ikväll blir det som sagt lite grill med tjejerna. Nu ska jag fixa lite grejer för ska snart till vällngby. Puss!
image371

Josefin

- Pömsig

Idag har det varit sovmorgon :D wiiihooe! man får en sån extra energi när man är utsövd. Grattis på Valborg föresten! Glad valborg? God valborg kanske? Hur säger man? Sprak i brasan!
Nu cyklar jag snart till skolan för en alldeles för lång dag, men ikväll blire sköj!

Löööööööve.

- Badrock?

Dagens klädsel blir helt klart en viss C.W som bar shorts, linne, tubisar, tofflor, hatt och sit men inte minst, Badrock(?)
haha klockers! tyvär finns det ingen bild men det går nog att fantisera ihop hur han såg ut iallfall ;)

image370

- Om jag har tur blir det grillad korv/hamburgare på valborg med flicks :)

Slut!

hejhej!
Ännu en dag med wonderful väder! Jag fick även sluta 1½ timme tidigare, för vi skulle åka till en affär och kolla priser på tvättmedel eller något skit. Men jag hoppade det idag och fixar det någon annan.
Jag ser just nu att dom börjat med 7th Heaven igen som är typ världens sämsta program. Om någon säger fuck! så är dom ute ur familjen. Dom tar allt så seriöst, är alla kristna familjer så?
Valborg imorgon? Vad göra, vad göra? Jag skulle nog gissa på en grillning med tjejerna. Kanske det kanske! Med tanke på det kanske man ska ut och låta fläsket brinna lite. Pusshej!
image369
- Hey Arnold! Tänker ni inte på det barnprogrammet när man ser henne?


Josefin

We can take it nice and slow.

Sitter här och lyssnar på Blue, josé smittar av sig! Men jag kan får nog ta och säga att favorit låten är Flyby ll.
Har även hängt en del på tuban ikväll och hittade en grym version av Daft Punk (bodies).
Hahahaha... Lite pinsam video, men men..

image368

- Idolerna!

Runaway!

hejhopp!
Jag har faktiskt vart ute och sprungit denna kväll. Jag satte på min egna lilla Rocky-outfit. Det var riktigt skönt och man fick uppmuntrande blickar av alla om man bortser från den schnyskiga gubben på cykeln som gav mig en dirrrrty blick! Jag är riktigt trött och ska snart sova. Godnatt!
image367
..... oooh i sandaler av plast....
Josefin

Grymmish

Blue - Breathe Easy

- Ja det här är helt sjukt grymt! Han som tar de grymt långa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA är lik min bror, även om jag typ är ensam om att tycka det. Intressant fakta!

Välklippt gräsmatta!

Är inte den härligaste lukten en sommardag då det har regnat och gräset är nyklippt? jo tänkt för att det är det.
Grannen håller precis på att tukta sin matta och det luktar ljuuvligt!




- Inga detaljer här inte!

Tjooohoe! alla marsvin där ute.
Idag har jag varit i skolan som har varit ovanligt rolig faktiskt, enligt mig i allafall. Tror inte att Thess tyckte samma sak med tanke på vad som hände i fredags... blinkblink ;)
Skämt å sido. Vi hade NO i bajsklassrummet, Matte vid cpbänkarna och på svenskan hade vi vikarien Karin som var lite tjurig och avbröt hela tiden när vi såg på LIvet är underbart. ( bästaste filmen föresten). Lunchen serverades, inte helt oväntat, i våran underbara matsal och maten var ännu underbarare! pasta med fiskmås.
Efteråt hängde vi och sen var det sär Franska. Vi var tre elever idag eftersom B-klassen var på teater. Vi fick sluta en kvart tidigare och sen kom den efterlängtade håltimmer som varade i 1,5 timme! 1,5!! visst det kanske inte låter så långt men eftersom jag bor en halvtimme från skolan så orkar man inte åka hem utan måste fördriva tiden i skolan.
De flesta hade försvunnit och kvar var Lena, Thess & José. Vi roade oss med att städa skåpen och pynta lite.. Therese skåp var värsta skatgömman och vi hittade bl.a En kakburk (utan kakor), 2 vattenflaskor, ett (ett eller var det två) paraplyer och en mängd pennor! Det vart snuuupersnyggt. Jag och Thess tog oss en liten romantisk cykeltur efter städningen. Vi letade efter en viss D. men fann ingen sådan utan åkte vidare på strandpromenaden, detaljer uteblir!
Sen var det en halvtimmes SO, asaaaroligt!
Nu är jag hemma och ska strax åka till bromstenskolan och ha tväris.

Löööööve



- This is me and my bästaste vän, bootylicious!!

Gymnasieee

Hej!
När jag kom hem idag låg ett kuvert från Täby Enskilda Gymnasium. Till min lycka stod det att just nu kom jag in dit. Men att det blivit något fel och intagningsgränsen kommer bli cirka 250 poäng. Det är ju lite nervöst för då måste jag höja minst ett ämne! Himlans kul dag när man fick sitta ch vänta i en och en halv timme på en 30 minuters lektion. Kul kul..
Puss!

Josefin

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag är det en lång tråkig dag med alla de tråkiga ämnena. Önska mig lycka till!
Nu ska jag fixa mig. Puss!

Josefin


Sångfågeln

Heej!
Som jag skrev innan så är jag rätt inne på pojkband just nu. Och när man lyssnar på alla gamla låtar kan man dom ändå på ett ungefär, när låten kom var man ju inte expert på engelska. Man nynnade ju med lite härligt och orden blev vad man gjorde dom. Men i alla fall när man sitter där och sjunger eller som jag lite smått skriker så önskar jag ju bara att man kunde sjunga på riktigt. Hur kul skulle det vara liksom? Tänk om man kunde sjunga som typ Christina Aguilera, det skulle vara rätt så tufft!
Snart ska jag sova för jag är trött och det är skola. Puss!
image366

Josefin

Hambööörger

Hej!
Första grillningen för i år! Tjohoo! Pappa fixade lite hamburgare och det säger man ju inte nej till. Det här är nog första gången jag tänkte på hur jag kommer sakna just radhuset. För våran altan är så underbar kvällsolen ligger på där, och på altanen spenderas alla sommarkvällar!
För att byta ämne så har jag blivit helt besatt av gamla pojkband. Favoriterna just nu är Backstreet Boys och Blue! Hur kan man inte smälta av att se deras videor när alla sjunger ut sitt hjärta och verkligen sjunger till mig som tittar. Man blir ju utpekad av hela bandet samtidigt som kniper handen vid sitt hjärta! Nu ska jag se inför Eurovision song contest på ettan. Puss!


Josefin

Snart!

Idag har det blivit lite mer packning och snart blir det grillning. Skriver efter det. Puss!

Josefin


En helt ny vääääärld..

Hej!
När jag cyklade hem från Amanda som bor i ghettobromsten märkte att just när jag korsat järnvägen sken solen lite starkare! Det var som komma in i en helt ny värld!
Idag var det en såndär seeg dag. Jag har packat ihop halva mitt rum inför flytten och bara fixat å trixat lite. Nu var det visst middag. Puss!

Josefin

sunshine

Godmorgon sockertoppar!
Vaknade upp en viss Doris och sedan dess har det blivit pannkakor hos amanda med MK och TH. Skriver en rad eller två när jag kommer hem!

Josefin

naket

Hej!
Jag sitter naken hemma hos amanda! Den lyxen har inte ni!
Jag åt en pizza idag och skäms nästan lite. Hur ska jag få bort mitt fläsk?
Amanda åt någon äcklig kassler/champinjon/creme fraiche gryta. Smaskigt not!
Nu gitt4ar jag hejsvej!

Josefin

Estetjosefin!

Hej!
Fredag, fredag åh du ljuvliga fredag! Jag kunde fortsatt med en underbar dikt där eftersom jag känner mig så extremt estetisk. Idag på bilden så håller vi på att göra en modell av hur vi skulle vilja att plattan såg ut. Jag har gjort ett så jävla snyggt torn så jag nog svimmar! Vi ska väl försöka fota alla modeller som vi gjort på bloggen när dom är klara, så då får ni se vad snygga dom är!
Har ni tänkt på att det vart bra väder hela veckan? Varje dag liksom hur ofta händer det? Fast det verkar som det blir sämre i helgen.... Jag passar på och fortsätter min solning! Pusshej!
image364
- Åh jag vill bara bada!

Josefin

Snart helg...

Tjo!
Jag tryckte ner lite tjockpannkaka och sedan har jag sett på tv. Ännu en spännande kväll i mitt spännande liv! Det är knappt man håller reda på vart jag är.
Jag kan verkligen inte förstå att det redan är fredag imorgon. Den här veckan har gått så sjukt snabbt! Undra varför? Skulle nog gissa på att jag inte haft tid att tänka utan rullat fram på mina valkar.....
Eftersom jag skriver så mycket om att vara tjock så är det kanske en undertryckt dröm jag har. Att vara tjock och kunna sitta och glucka/skratta samtidigt som jag smeker mina tajta jeans med stora fettfläckar på. Det låter ju ändå rätt mysigt.
Jag är trött och snart ska jag sova. Godnatt!
image363
- Lite snuskig bild!

Josefin

- Borta med vinden!

Halli hallåj.
Oooootroligt najsigt väder här i ghettot! man blir nästan alldeles till sig, tack vare vädret :) Jag sitter här och steker, fortfarande(!), i solen. Läste en ganska så... annorlunda grej i SvD precis. En präst har försvunnit på sin väg till Argentina. Det var inte så att han åkte bil eller nåt sånt utan 1000 partyballonger skulle ta honom dit. Det var alltså ett rekordsförsök på g, ett rekord för flygare med partyballonger. När han var ungfär vid 2500 m höjd så var fadern borta med vinden. Spårlöst borta trots att han hade en GPS och två mobiler. Undrar när Ballonggubben hittas.. Tror ni att han kommer tillbaka? Han heter föresten Adelir de Carli.

image362

- Do tha helicopter!

Dagens låt


Lily Allen - I Could Say, lyssna på den bara!

Burn, burn!

Hejhej!
Detta underbara vädret gör att man varje dag kan gå ut och låta fläsket brinna!
Lång dag idag som gick lite snabbare på grund av all fika. Först var det godis under nationella, fika på matten efter lunchen och fika på mentorstiden. Jag fikade även lite snabbt på toaletten där jag smugglade med mig resten av Therese mockarutor, ja det blev nog fika varje rast för mig . Det fanns ju faktiskt banan utsmetad på golvet!
Ikväll blir det Dirty Sexy Money och kanske lite tjockpannkaka från igår. Puss!


Josefin

Mona?

Någon annan än jag som har en rysk Mona Sahlin look-a-like i sitt område? Bara undrar...

Nervöst!

Godmorgon!
Idag vaknade man ännu en gång av solen som sken in. Det är så mycket lättare att gå upp nu än på vintern när det typ fortfarande är natt. Idag är jag lite smått nervös för den första timmen är det ju nationellt prov i matte, som verkligen är mitt sämsta ämne. Jag ska och klä på mig nu. Puss!

Josefin

OMFG!

Någon annan som såg Grey's nyss eller? Vilken chock i slutet! Man såg hur halsen bara pulserade och sen SHOOF explodera den! Jag tyckte det lät SHOOF i alla fall.  Jag skulle kört samma grej som Lexie med stirrandet och samtidigt slänga mitt hår i blodpusten!
Snart ska jag sova godnatt!

Josefin

- Bortsprungen tandskena.

Den här dagen var faktiskt väldans rolig, Iallafall lunchen. Det serverades varmkorv, favoriträtten :) jag åt 4 st :$ Sen vart det sanning&kånka. haha T. var nog äckligast och tryckte ut ketchup i handen och slickade där efter upp allt. Det flög både ärtor och mjölk, det spårade ut lite inder måltiden.
Lena skjussade hem mig på sin cykel och sen spanade vi in hennes "nya" klänning, den var söt. Jag och V. åkte till kungsträdgården och åt calamare med pommes med moster. Där såg vi en viss skapare av "stoppa gatuvåldet", Anton Abele, och eftersom jag är så ball så åt han samma sak som mig, i know, wow!
På väg hem träffade jag Kevin som skulle till grabbsen. Lena hittade jag också och vi hade sällskap hem.
Nu är det så att min tandskena har jag typ glömt hos milla men där finns den inte heller, attans! hoppas jag hittar den :)

image361

- Så här såg det ut i Kungsan, vackert!

peka, skratta, döma!

Hej!
Jag har precis kommit hem från Coop. Där köpte jag 8 kilo godis och 5 liter läsk till nationella imorgon, i alla fall nästan så mycket. Det är typ pinsamt att stå och plocka godis på en onsdag, barnfamiljerna tittade på mig och skakade på huvudet. Man kunde liksom se att de undra om jag blivit uppfostrad av vargar eller om jag sakta äter mig till en död av fetma!
Eftersom Alice inte skrivit något om det kan väl jag. Igår var det ju den där speciella dagen! Alice skulle ta ut sin tandställning. Som moraliskt stöd hade hon med sig en fakesyster (doris) och tydligen kom de därifrån levande. Alice var så fin idag med sina raka vita tänder, även fast de flesta tyckte det var lite ovant. Strax ska jag gå och äta tjockpannkaka. Puss!
image360
- Asball bild jag vet!

Josefin

Naket!

Hejhej!
Även idag gick jag direkt ut på altan och la mig och sola ett tag. Underbart att somna in lite!
Fick sms av Amanda som skulle ut på hennes balkong och sola lite naken. Hon blev förskräckt när hennes storebrors vänner redan log där. Men alla var nakna så hon hoppade bara in!

Idag har dagen vart seg men vädret gjorde det lite bättre. Den sista timmen var det musik och jag, Alice och Kokich håller ju på och gör en cover på Breaking Free. Men tydligen var den för svår så vi ändrade oss till As Long As You Love Me av Backstreet Boys. Men det spelar ingen roll för vi kommer ändå äga!
Ses sen!

Josefin

- mm nice pussy

jupp


Sommar, sommar, sommar!

Hallihallå!
Idag slutade vi 14.50 och då skyndade jag mig hem och tills nu ha jag legat ute i solen. Jag somnade nog också för jag märkte inte att min pappa kom hem och så. Det känns så sjukt mycket som sommar att jag dör!
Nu blir det lite mer saft. Pusshej!

Josefin

- Surpla saft

Oj, vad mätt jag är nu! Eftersom skolan serverade potatis "snusk" bullar så åt jag bara sallad, och det blir man ju inte så värst mätt på! Mellanmålet vart enormt och bestod av följande; Rester(pasta med gräddsås och korv), blåbärs-yoggi, macka med philadelphia och skinka plus varm choklad. Goosh, magen skriker efter omättande mat!
Ikväll är det yogurt och efter det ska jag sova hos Millsi, vi kommer nog se gossipgirl:) mjauuuuu
Men nu är det så att eftersom José är min idol ska jag göra precis som henne och gå ut och lägga mig i solen och surpla saft.
Föresten så har jag börjat gilla Kanyes "nya" låt Homecoming, riktigt bra ju!
ciiiiaoo




Imorgon!

Heej!
Jag förstår inte varför men jag är så sjukt trött! Jag går in i saker och är allmänt borta. Fast jag går alltid in i saker och sånt....
Jag hade tänkt gå och lägga mig typ nu, men det är ju Earl på tv ikväll. Så hoppas jag orkar se det. Imorgon är det en underbar dag, mest för Alice som tar ut sin tandställning! Men jag får mitt efterlängtade Gossip Girl avsnitt som jag väntat på sen 9 januari! Snart ska jag drömma underbara drömmar om imorgon! Pusshej!
image359
- That's hot!

Josefin

- Got a dark skinned friend look like Michael Jackson

Sitter framför datorn och nördar mig lite.. På tjuvtittat.se hittade jag en lite fnissig grej:

image358

- Höhöhöhöhöhö

- Happiness!

Dagen började med en snarkning i örat av MM. Den fortsatte i nästan samma stil, och vi chillade på balkongen i solskenet & åt pannkisar. Till skolan tog vi cyklarna där vi hade narkotika dag. Very schpennent. Vet ni vad? Matte rimmar på Blatte. fniss.
Jag är nu hemma och väntar på min bror som är och köper vin så att vi kan bli klara med maten snart. Riktigt hungrig, eftersom vi inte fick nån mat i skolan, fattigt! Solen skiner och jag känner lite livsglädje trots grejs.
Imorn ska jag sova hos ynderbara Millsi :) That's what makes me happy!

image357

- Oh sunshine!

Temadag, len!

Tjotjotjo!
Idag började vi ju som sagt 13.00 och sedan var det två föreläsningar om tobak och lite övningar. Dagen gick extremt fort och man önskar att man alltid kan gå såhär. Jag har vart ute och gått med min hund i solskenet. Det är så skönt att sätta på sig solglasögonen och bara lyssna på musik. Åh jag bara älskar solglasögon!
Jag är även fast en lång sovmorgon sjukt trött och ska nog vila lite. Pusshej!!

Josefin

Faat!

Hej balla personer!
Jag har idag umgåtts med Doris på donken. Ja, jag är cool. Så nu är jag tjock, tjock, tjock! Vi har även konstaterat att Doris är fjortizz och jag är hennes coola indie kompis. Ni som känner oss, passar det bra eller?
Ikväll ska man väl dra sig mot Amanda, eftersom vi börjar 13.00 imorgon kan man gå och lägga sig asasent typ tio! Yes! Nu ska jag hoppa in i duschen. Pusshej!

Josefin

Tääby

Heej alla glada! igår gick bra med Gustav som en timme efter jag lagt honom ropade på mig för att han hade ont i hjärtat. Vilket han självklart inte hade men det var det bästa han kunde hitta på. Idag har jag umgåtts med min syster och stannar hos henne även ikväll. Med tanke på vissa saker vill jag helst slippa att vara hemma i sundby. Nu ska jag väl gå och vara social. Pusshej!

Josefin

Livet leker!

Så är det redan lördag kväll, kvällen igår var väldigt lyckad, det var längesen jag kände mig så väldigt lycklig som jag gjorde igår! Idag blir det först middag ute på någon resturang med pappsen som fyller år, sen drar jag mig vidare och träffar doris, och sen blir det party all night long!!!!
Idag var det även seriepremiär och vi vann faktiskt med 4-0 det kändes skit bra, ännu mer lycka på all denna lycka! Och på tisdag gäller det, då åker tandställningen ut!
Hoppas alla får en trevlig kväll! Puss på er

- Fullt ös, Guccitös!

Hihiht jag vill ut och springa i det vackra vädret,men näsan tillåter inte.. Får väl städa rummet, eller nåt annat kul idag då. SKa nog ta och rensa min garderob också, får kanppt igen dörrarna längre, översvämmning!
Bara 1 dag kvar nu :D:D:D fnisseliifniss!

image356

- Where'd you go? I miss you so'

Töntsjödin

Tjotjo! Nu har jag precis lagt Gustav. Jag har ikväll umgåtts med min systers man och Gustav. Vi har sett så ska det låta som är gustavs favoritprogram. Agneta hade klippts i världens töntigaste frisyr, hämtad från 80-talet. Christer Sjögren hade färgat sitt svall i en mörkare ton, jag tror någon försöka dölja att man börjar bli gråhårig. Nu blir det lite mer tv. Pusshej!

Josefin

Leavin'

Hejhej!
Jag blir alldeles strax hämtad av min syster, jag ska nämligen hjälpa till med Gustav och därför sova hos dom. Jag kan nog blogga lite från dom, men nu måste jag gå. Pusshej!


Josefin

Poodle

Hej! Jag var så duktig för jag gick ut med min pudel i över 40 min! Ganska chockerande för någon som helst ligger och sover. Jag tänkte se lite Dirty Sexy Money och sedan drar jag nog mot min älskade säng. Ja den är nog det bästa som finns, kanske efter blodpudding. Pusshej!

Josefin

Doggydog

Hej! Nu ska jag ut med hunden, vill någon hänka?
Nej, jag är så ensam.. :)

Josefin

Blodpudding!

Hejhej!
Om ni bara kunde förstå min lycka just nu! Jag har precis ätit blodpudding!!! Det finns nog inget bättre för att ta bort mitt sura humör. Sista timmen på syslöjden var som sagt alice och jag lite förbannade, jag gjorde fel och fick sprätta ungefär allt jag sytt. Solen sken på min rygg och jag blev stekt, dessutom var persiennen trasig så kunde inte dra ner den! Allt gick bara fel, det fövirrade beskedet om gymnasievalet gjorde inget bättre.
Men nu är jag ju såklart på tipptopp humör! Blodpudding, lingonsylt, bacon och apelsinjuice, heaven!
Ska svulla i min säng med en svullen mage, svull, svull, svull. Pusshej!
image354

Josefin

-Why do you raise my hopes?

Idag har det varit en extremt lång dag med många tråkiga lektioner. Till lunch vandrade jag, Sofia och Doris i det fina vårvädret och åt pizza. Väl tillbaks i skolan satte vi oss och schteekte lite på en bänk. Efter det hade vi tråkig matte, sen satte vi och fikade ute med våran mentorsgrupp med goda mockarutor och god saft. Till slut på denna tuffa dag hade vi syslöjd där jag jobbar på med min extremt hysteriska balklänning, fast jag och jossan klagade bara hur otroligt hemskt det är att sy,
Vi var även uppspelta på att få veta om vi kommit in på våra gymnasium, men när vi vål kommer in på sidan fattar man ingenting om man kommer in, men jag tror och hoppas starkt på att jag kom in.
Nu blir det pannkakor och sedan lite träning, laddar starkt inför seriepremiären på lördag!
Fick även extrema vårkänslor idag! Inte långt kvar till sommaren nu!
image353
Puss på er!

- Come out, come out were ever you are

image352

För några år sen gick två föräldrar ut och åt. Några timmar senare ringde barnvakten och frågade om hon kunde täcka för clownstatyn i barnrummet, då sa Pappan "Ta ut barnen ur huset, vi ringer polisen, vi har ingen clownstaty". "Clownstatyn" visade sig vara en mördare som rymde ifrån ett fängelse. Om du inte lägger in en bild med den här texten kommer "Clownen" stå vid din säng 00:00 med en Motorsåg i sin hand..

- Tha King

Idag fick ju, som bekant, smycka våra skåp. Jeeeiiie! Resultat syns nedan.
image350image351

- That's the way we want it

- Hurra hurra för det är Sabinas Födelesedag!

image347image348image349

- Den fantastiska Pannkaks tårtan (berget) - En glas Sabin innan lunchen - Sabin är taggad inför bänkbygget.

GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS

Skojskojskoj

hejhej!
Dagen har vart annurlunda med inga vanliga lektioner. Först var det nationella provet i engelska, uppsatsskrivning. Kändes som tiden var för kort även om jag blev klar innan den var slut. Efter provet bar det av till TH och där gjorde vi plättar, och en plätthög med ljus i för Sabina som fyller år idag!
Efter lunch var det arbetslagets eftermiddag (?) där alla som går i C skulle ha kul tillsammans. Vi fick bygga en bänk och fixa lite med våra skåp. Vi gjorde det med klistergrejer som man skar i former, så kul så alla nästan kissa på sig. Men Alice skåp blev snyggast eftersom jag gjorde hennes. Vi fick även massera varandra, sjukt mysigt. Amanda sa att hon lätt kunde smygtafsa lite på killen hon massera.
Sist var det fest!! Yeah, tårta och bål. Fast alice spikade bålen så det blev lite festligt. Nu blir det lite vila som vanligt. Pusshej!
image346
Josefin

Bananamuffin!

hejhej!
Mitt kvartsamtal med Patrik gick tipptopp! Allt var positivt men man kunde ju inte låta bli att gnälla lite på Troskanten.
Efter samtalet var det middag, sedan umgicks jag med min syster, hennes man och deras son. Gustav hade gjort banan- och choklad muffins, så sjukt goda. Tur att det bara räckte till en var, annars hade jag ätit mig till döds. Familjen hade hittat mig bakom en dörr med choklad runt munnen......
Ja man kan ju drömma men jag tänkte förtsätta se DH. Pusshej!

Josefin

- Never gonna happen, Darling!

Höhö det vart ingen träning för Tjockis Pandaxx... konstig nog(?) Ingen av oss orkade gå på yogan, det regnar ju faktiskt!
Sitter istället här och funderar på hur det blir med sommarjobb. Var precis inne på platsbanken och kikade med man måste typ ha fyllt 18 år på de flesta sommarjobben. :( jordgubbssäljare i sundbyberg lät annars som en himlans bra idee, visst? ;) Tänkte ringa till mina gamla prao platser men vågar inte :s det tar liksom emot på nåt konstigt sätt. Jag har alltid haft svårt för att ringa och beställa pizza eller klipptid men det här känns svårare än svårast! Fatta va pinsamt att ringa och sen ba få ett nej. vad säger man efter det? "eeh, jasså det är lugnt, jag ville ändå inte jobba hos er, J*vl* f*tt*r!" nej men jag kommer typ bli helt stum... Nej fyyy på mig, klart jag ska ringa. Det kommer säkert kännas bättre efteråt. Who am I kidding?
Usch, får nästan lite ångest i magen. mm kladdkaka. Tröstäta? JA, tack!


image345

- Dagens emotanke.


Made by Thess:

- SNYYYYFT!

- Voulez vous coucher avec moi?

det går inte att stoppa sig själv. När jag väl har börjat äta så tar det typ inte slut! jag har ätit upp nästan halva kladdkakan nu ;( Till lunch åt jag en jätte god soppa med crème fraîche + lite bröd och nån konstig röra. Min lilla franska grupp (vi är 7 personer, idag bara 6 eftersom M. var lite sjuk) var på museum och såg en fransk utställning. det var inte överdrivet kul men ett litet plus var att vi hade 2 kibrior för dagen. yeeehiie!
Yoga + Milla ikväll, bra för jag måste träna bort allt jag har ätit! Henne blir man inte av med. Inte nog med att vi går på yogan tillsammans så ska hon även stalka mig, hon satt bakom mig på 112:an och flåsade mig i naken.
Nu ska jag ta mig ett äpple och ett glas vatten, mjau!

- Eating away at my apple heart
image343

Omelettplätt

Tjo!
Ännu en seg dag i skolan, men att vi hade volleyboll på gympan gjorde dagen lite bättre. Jag kan liksom inte hjälpa att jag är så sjukt grym!
Vi lunchen försvann franskafjollorna till något museum och gräddhyllanfjantarna gick hem. Jag hade då ingen att sitta med på tekniken men det var ändå trävlans.Alla de där fjollorna&fjantarna missade sedan våran enda vecka i hemkunskapen där vi faktiskt gör mat. Såååå... suck on that bitches!
Om ett tag ska jag dra mig tillbaka mot skolan för att ha utvecklingssamtal, så nu blir det sängen! Pusshej!
image341
- Omelett blev dagens mellanmål. Det var väl gott men jag klarar inte av att äta över en omelett om året, och jag åt en förra året smaken satt fortfarande kvar. Man får liksom minne från när man åt det sist och det blir nästan lite kräkkänsla. Förstår?

Josefin

Is this a lasting treasure?

Heeej!
Efter mitt senaste inlägg så somnade jag in och vaknade lagom till middagen. Efter det har jag försökt att göra den där hemkunskapsläxan som vi har prov på imorgon. Det har inte gått så värsta toppen!
Jag tänkte nog dra mig mot sängen för snart börjar my name is Earl igen och sedan blir det Scrubs. Godnatt!

Josefin

- Show me your tits!

image340

- I want to feel like this.

8 korta dagar kvar

Så är man tillbaka efter en trevlig helg, men inte alls lika trevlig skoldag. Helgen spenderades med dorran och lite annat folk, mycket trevligt, jag har även spelat fyra matcher, och vi vann faktiskt tre av dom och förlorade en. Så denna helg har man inte direkt fått sovit ut någonting eftersom jag och dorran var tvugna att stiga upp vid halv åtta, usch och fy. Men nästa måndag börjar vi vid ett så det är lite glädjande.
Dagen idag har varit extremt långsam och det kändes som den aldrig skulle ta slut, somnade nästan in på engelskan av tråkighet. Men den roligaste nyheten i mitt liv är att jag ska få ta ut min tandställning nästa tisdag!! Åtta fjuttiga dagar! Och en till nyhet som är glädjande är att jag fyller år om 3 veckor. Men först är jag grymt nervös inför torsdag då vi får veta om vi kommer in på våra gymnasium. Jag är osäker på att jag kommer in! Men kommer man in så kommer man in annars är det väll bara att välja om, och komma in på det gymnasiumet man egentligen inte vill.
Nu ska jag nog ta och kolla in lite OC!
Puss på er!

- Bedrog mig med en annan.

tjollahopp.
Var precis på tvärisen och spelade lite på tha flute. Jag och vickepicke har bakat en kladdkaka på cancer-ägg, vi hade inte heller nån visp så vi får väl se om kakan blir ätbar. hope so! är snuskigt sugen på chocolate.
Ikväll ska jag inget annat än läsa ut den yber spännande deckaren fotoalbumet ;p (josés favorit bok) jag läste redan hälften igår, shit vad bra den måste ha varit, tänker ni då, och ja. Man blir liksom helt fast i boken. Det går inte att lägga ifrån sig boken, somnade med den i ögat :$

image339

- Jag levde lycklig här

Gymnasieintagning!

hejhej!
Yeah en ny vecka! nej inte så kul faktiskt. Dagen gick ju sådär i slow motion också. NO, matte, svenska, tyska, engelska och SO. Alla sånna ämnen idag, sjuuuuuuuukt tråkigt.
Vår syo kom på sista timmen och vi fick veta att den 17 april, på torsdag dåra, får vi veta om man kom in på sitt första gymnasieval! Jag är extremt nervös!
Nu tänkte jag halvsova lie och sen blir det hemkunskap plugg. Pusshej!

Josefin

- OrginalGangsters

Här sitter jag lite halvnaken och hänger på youtube. geekie, thats me! Frukosten väntar, det blir lite ägg och kanske nåt mer smaskens. Dagen kommer nog spenderas i soffan framför butterflyeffect :)
Igår hängde jag enbart med J. eftersom det verkade som om hela världen dissade igår? Men josé dög fint och jag fick veta lite grejer om hennes childhood. Hon gillade inte så värst mycket en viss "alltid-få-vad-hon-vill******" hihi
vi ganstrade oss lite och sen cyklade jag i hem i regnet. :)

image338

- Welcome to my crib

i'm bad!

Hejhej!
Igår var trevligt, vi såg inte the butterfly effect för jag har alltid den vinnande rösten.
Idag vaknade jag av att min mobil hade damp den plingade och vibrera helt sjuk! Jag drog mig upp och nu väntar jag på ett program! Helgen gick snabbt och skolan ser jag inte fram emot....
Pusshej!

- Fjärilseffekten?

tjoohoe
dags att klä på sig och cykla till José. Får se vad vi hittar på, jag vill se butterfly effect (a) och eftersom jag har den vinnande rösten så blir det nog så! :)
ciaooo

- You have been touched by an angel, girl!

hola
Natten igår var lite fartfylld med massa M. och A. Sov hos milla och somnade till bring it on. Vaknade nån gång och cyklade hem i "stormen". Ska nu duscha, äta lunch och så får vi se vad som händer ikväll ;)
löööööve PP

image337
- Jag är väldigt osugen på tomater just nu.

Sloow

hejhej!
Eftersom våran  bildlärare inte var i skolan idag fick vi sluta 13.20 och det var ju sjuuuuuukt underbart.
Jag har sedan skolan ätit frukt och sovit lite, spännande. Ikväll blir det lite lövbiff och potatis och sådär. Pusshej!

Josefin

Dirrrrty

Hejhej!
Jag har bara chillat och grillat denna kväll! Just nu är det Dirty Sexy Money som jag ser på, verkar riktigt bra. Jag gillar att Samaire Armstrong är med, det är hon som spelade Anna i OC ju.
Jag såg nu att våran kära Alice har skrivit, vi kan ju hoppas att hon fortsätter med det. :) Men hurra, hurra för det i alla fall!
Nu ska jag fortsätta kolla, se mer på kanal 9 vetja! Pusshej!

- Samaire Armstrong
Josefin

- Hysteriskt

hejhej nu är jag hemma från yogan och ska precis äta lite räkor&musslor med pasta. Folk var packade på tuben och bussen, på båda sätten. När jag och milla åkte till fridhemsplan satt det en liten tant bredvid oss och fnissade. vi åt lite godis och jag trodde att hon skrattade åt att jag hade fått salt på byxan eller nåt. Men hon skrattade åt mina(R.s mammas) vantar. Hon var jätte knasig och skrattet spred sig och till slut satt vi alla tre där och kunde verkligen inte hålla oss. Hon sa nåt kul(?) på sitt språk och fnissade hysteriskt. Lätt road?
Nu ska jag sova snart, läääängtar till sängen.

Nattinatti <3

Vem bor i en ananas djupt i det blå?

hejjhå!
Lång torsdag som vanligt men Hanaas brownies gjorde allt bättre! Jag kom hem och sedan kom min lilla systerson Gustav och nu fixar jag Svampbob filmen till honom. Den är ju faktiskt grym!
Vem kunde tänka sig att veckan skulle gå snabbt? Jag som tyckte måndagen kändes som en fredag,men det har den ju och snart är det helg! Total lycka!
Nu blev filmen klar, så hej!
image335

Josefin

- This is why i'm hot

olli
är nu hemma oh dricker flädersaft & käkar kakor (a) Dagens ängel blir Hannah som hade med sig jätte goda mockarutar till mentorstiden :) thanks! Dagen gick ganska segt och på sista lektionen sydde vi balklännningar. Vi fick också reda på vilka grupper vi ska vara på arbetslagetsdag. Jag är med Mr. Ali. who's that girl?
Ikväll äre yogurt med milliluttan som gäller ;) vem vet, kanske blir lite mer burger efteråt ;)

image334

- Skulle inte banga på lite nya strumpor!

Long time no see

Hello, jag vet jag tog ett lite uppehåll från denna blogg but now i´m back on track! Jag är dålig på att uppdatera och jag orkar aldrig skriva, men jag ska rycka upp mig, försöka iallafall! Jag kanske inte orkar skriva i helgen för jag har ganska myckat att göra men efter det kommer det bli galet! Puss på er så länge!


nattnatt!

Hej!
Åh just nu är sjukt trött för jag och Amanda har fixat vår no grej, det gick faktiskt bra. Sedan har jag försökt göra tyskan, det gick mindre bra. Aja, tänkte bara säga godnatt, så GODNATT!


Josefin

Ken liiii

Heeej!
Åh vad jag är jobbig idag, så jäkla irriterad är jag! Jag har precis ätit en gudomlig apelsin och kan nog snart lugna ner mig.
Jag känner mig inte på topp och tyska läxan gör inget bättre!
Eftersom Amanda la in ett idol klipp är jag också tvungen. Så här, från bulgariska idol, en cover på Without You! Vem älskar inte hennes uttal?
Pusshejj!

- Yummie!

Josefin

- I'm fly

hihii spana in den här videon: I believe I can(t) fly
Tjejen, eller vad det nu är, vid 00:14 är ju bara för klockren! vilket riv det är i den rösten! mjaauuu.

- Alice? who the fuck is alice?

ALICE?? kooookkoo?
okej, jag vet att jag också har varit en aningen frånvaranade men liksom, När hörde man senast nåt från Frallan? AAAALIIIIICE? ALLISS?! gaaaaooorgh!

image332

- Evil Eyes

- Don't like his baggy jeans but Ima like what's underneath them.

heelo :)
spelade precis lite tväris, jag och D. ska spela Käraste bröder för mollan imorn. aningen nervös.. Jag och TH har fetaste (therese är tjock) affärs ideen! Berättar mer om den sen när vi blir kända. Det enda ni får veta är att det är att en av våra kollektioner ( heter det så?) ska heta ALkohol. nu vart ni lite nyfikna va...eller kanske inte.. När skolan var slut gick jag och lena hem till henne och bakade en rikligt kladdig kladdkaka.Vi åt direkt ur formen och jag spillde i hennes beiga soffa :$ ops..
Eftersom det inte är nå LOST ikväll :'( snyft.. så ska nog jag och Miss L. ut och springa istället. Men innan det ska jag äta Lax med couscous :D
Jag vet att jag är lite lätt efterbliven men låten American boy - Estelle feat. Kanye West är typ sjuuuukt bra!

image331



We're soarin', flyin!

Heej!
Ja jag börjar ju känna mig lite ensam här på våran blogg, men mina bloggkamrater hittar väl hit någon gång.
Idag gick dagen förvånansvärt snabbt, även fast vi hade  Troskanten. Fast hela den lektionen såg vi en film om någon tjej som hade alldeles för mycket hår under armet, det var så sjukt äckligt! Sista timmen var det musik och då fixade vi lite på våran cover på Breaking Free (från high school musical). Jag ska ju då spela gitarr, vilket är lite klurigt men det börjar bli bättre, Alice och Kokich vackra stämmor får väl täcka mitt gitarrspel.
Ikväll ska jag väl försöka plugga tyska eftersom även denna vecka har Troskanten givit oss en underbar läxa. Pusshej!

- yeah!
Josefin

Deppigt

heej!
Shiit vad deprimerad man kan bli av vädret. Det har ju till och med snöat! Ååh man blir ju inte piggare och sen får man sjukt ont i huvudet. Inte bara för mitt traumatiska slag i huvudet idag!
Skulle bara gnälla lite...
Jag har ikväll suttit och lyssnat på 52 weeks med Salem al Fakir och Marit Bergman, får mig att längta till sommaren. Jag hade ju tänkt gå på någon Salem konsert men har inte hittat något än, skulle vilja åka till GBG för way out west men han verkar inte vara klar för det...
Jag väntar på att min och Doris konsert kommer med Salem, Maia Hirasawa och Lasse Lindh, hell yeah!
image329

Tisdag

Heeej!
Åh jag kom hem från skolan, drack te och sedans somnade jag. Jag är fortfarande sjukt trött men ska försöka hålla mig vaken.
Skolan gick långsamt eftersom som sista timmen är HK och vi får ju inte laga mat, bara teori. Så det var en 1 ½ timme med asroligt prat! Imorgon ska min, Alice och Kokich låt fixas till och sedan ska vi äga. We're soarin', flyin'....ni vet hur den går. :) MVG direkt!
Pusshej!
image328
- Hot!

Josefin

Eaaarl!

Heeej!
Jag vet att jag inte är den enda som blev sjukt rädd av bilden i amandas förra inlägg! Usch, usch, usch!
Ikväll har jag som vanligt bara sett på tv och halvsovit. Just nu är det My Name Is Earl, som är så grymt!
Nej ska jag nog sova lite. Godnatt! :)
image327
Josefin

- HICKA

aaaargh! nu börjar det blir ett störande moment... jag har hicka :(
skräm mig, någon?!

image326

- kissekatten

- KATTKAKA

hellåååå.
Dagens fråga var: vart var TH&MK? när såg man de senast? minst tre dagar sen... de små skoooooolkarna. Jag överlevde utan de faktiskt och dagen gick ganska snabbt med ett litet glosprov i franska och lite annat smått och gott. Efter skolan bakade jag och Bror min en kladdis och sen var det tvärisen. Nu är jag hemma och ska äta kaka och plugga HK. skojsigt värre!

ciaoooooo mjau?



- KAKA!

Sooo vintage

Heeej!
Åh underbart med skola igen! NOT Hyfsat lång dag med tråkiga lektioner.
Dagen har jag fått gå genom att tänka på sommar och solglasögon! Vem vill inte beställa hem ett par glassiga brillor från so vintage? Jag skulle inte tacka nej! :)
Nu ska jag äta frusna bär, pusshej!


Josefin

Yes!

heeej!
Jag höll mitt löfte och gjorde ingenting idag! :D Jag är rätt så duktig.....
Det är några premiärer på femman idag just nu är det Hitmakers med Carolina Gynning och efter det är det Power of 10, sedan klockan 22.30 är det En callgirls dagbok. Vet inte riktigt om jag kommer se på något av det men kanske, kanske, kanske.
Resten av kvällen ska jag i alla fall äta jordgubbar och försöka att inte tänka på skolan. Pusshej!

Josefin

Euw..

Hejhej!
Usch just nu är det något program på femman där en mamma ammar sin femåring. Riktigt snuskigt!
Jag har bara ätit frukost idag och har inte tänkt göra någonting annat! Kanske ser någon film eller lite Gossip Girl. Haha :)
Jag måste säga att jag gillar 4 Minutes videon förresten!
Pusshej!

Josefin

Dementa människor.

Hejhej! Jag kom hem för ganska länge sedan men har vart riktigt seeeg. Det var trevligt borta hos min syster, alltid gott att få tjocka i sig kakor och annat. Sedan var hemresan extremt jobbig på grund av 2 mormödrar som båda är senila, sitter och tjatar om samma saker om och om igen! Ikväll vet jag inte vad jag gör, men nu ska jag gå.
Förresten har ni sett Schulman brödernas nya humorsajt än? Faktiskt kul! Speciellt det här klippet, i alla fall i slutet!
Pusshej!
image323
- Bröderna Shulman

Josefin


Kalas

Hejhej!
Jag ska bara göra mig iordning och sedan så är det barnkalas. Min systers lilla tjej Wilma fyller nämligen 3 år. Grattis, grattis!
Pusshej!

Josefin

Sjukt kul!


- Det är bara så grymt roligt!

- Watch where you're going fat-ass!

hejhej!
Sååååå resten av dagen har jag umgått med min systerson, hihi. Om ett tag ska jag och la familia äta på restaurang. Det är väl så denna kväll spenderas. Aja, pusshej!


Josefin

Nationella

Hejhej!
Äntligen fredag! Tjohooo!
Vi hade en extremt skön dag i skolan idag. Det var ju nationella så vi började inte förrän 08.45 och sedan hade DDs favorit lärare Samuli fixat så efter provet fick vi sluta! Så vi 11.35 kunde man traska hemåt. Provet var inte så himlans svårt, men hörförståelsen var svår eftersom gubben på bandet läspade och prata shiiitsnabbt.
Nu ska jag underhålla Gustav. Pusshej!


Josefin

Sov sött

Det har vart en lugn kväll utan läxor, så nu blir det Kitchen Nightmares. Och sen ska man ju ladda inför nationella.....
GODNATT!
image321
- Asså nästan min säng..
Josefin


- SHOP THA TOP

kom precis hem från vällingby där det var topshop kväll för premunanter på ELLE. 20% på hela sortimentet!


- en bikini & trosa

Snoooze

Tjohoo!
Jag har precis nattat Gustav och nu blir det väl tv för resten av kvällen. Hela kvällen har jag tänkt bege mig till fel sida av järnvägen (bromsten) och köpa något schmaskigt till nationella imorgon. Men jag orkar bara inte, dessutom blir man väl rånad direkt hahah :)
Nu ska jag fortsätta se simpson. Pusshej!


Josefin

- Look who's dancing

ollibolli
Har precis druckit bortagjord flädersaft och ätit en ostmacka. Lena är här och vi ska bränna en cd-skiva. Reggaeeee.
herååp <3

Torsdag

Hejhej!
Idag var det en lång dag i skolan, från 08.10 till 15.40, puuh!
Innan lunchen hade vi tyska och då var det läxförhör med Troskanten, det gick riktigt dåligt för alla. Förutom ett speciellt gäng, nämner inga namn....
Sedan var det ju lunch och idag var det blodpudding! Tjohoo! Amanda och jag blev ju självklart överlyckliga och proppade i oss, det blev en tävling som tyvärr slutade lika.
Efter lunch var det matte, mentorstid och slöjd. Mentorstiden var katastrof eftersom ingen hade fika med sig, så jag kunde inte tjocka mig och alice kunde inte äta fem bullar (som hon annars gör).
Nej nu kom lillgurra! PUSSHEJ!'


Josefin

Oh come on!

Tjohoo!
Åh som vad vanligt var Grey's Anatomy grymt, sedan var det ju premiär av Sverige Pussas & Kramas. Det var väl ganska roligt, det kommer säkert bli hysteri från alla fjortisar hur rolig Björn var. Visst Björn är fett rolig men paniken från fjortizar (och andra) förstör allt! Ni vet när man tycker om något och sedan ääääälskar alla andra det, förstörs det så grymt mycket. Eller hur?
Det gick inte så bra med tyskaläxan förresten kom på den nu så ska väl försöka läsa på den nu!
GODNATT!

Josefin

- LOST in space

Nu går jag hem till Lena där vi ska se på Lost :)) fnissfniss^

image317

- Michael is back!

Våååfflor

Hej....
Efter mitt te la jag mig i sängen och svepte in mig i en mysig kofta och sov cirka 1 timme. Sedan blev jag nyss väckt med att pappa ropar och det är dags för våfflor. Visst låter det underbart? Hoho det var det!
Nu känner jag mig sådär härligt seg, så tyskaläxan känns inte så lockande. Fyra sidor plus glosor, den måste väl göras för att slippa besvika Troskanten.
Vissa grejer, eller en viss grej, har förgyllt min dag idag så när jag tänker efter har det vart en toppendag.
image316


Josefin

- BananJuice?

jag äter en morot

image315

- Har ni druckti bananjuice nån gång?

- Sunshine Reggae

Jag är jätte hungrig för tillfället men kan inte äta nåt eftersom det tydligen ska bli en tidig middag, bestående av kassler och hemmagjord potatis salld, får väl se hur gott det blir ;P
Nånting som verkligen hör till sommaren är reggae! Jag sitter just nu och drömmer mig bort och lyssnar på Absolut Reggae Classics albumet, najssss. Nej, nu ska jag sätta igång med franskan, har glosprov imorgon. :/
Ikväll är det LOST, längtar* glöm inte. OBS! 21.00 tv4!

image314

- Skulle inte banga på att vara han som flyter runt där.


- I <3 NY

tjänis
Solen skiner och mitt humör är på topp för tillfället och har nog varit det nästan hela dagen :) Vår känsla så det bara står härliga till! Idag har vi haft musik och Jag jobba med Lena & Royan, vi ska komponera en helt egen låt, den ska til handla om sommaren i förorten ;) den kommer bli asbra! Jag fick mvgggg++++++ på min nationella svenska uppsats, inte för att skryta eller så..
Anledningen till att jag inte skrev nånting igår var för att jag var så oootroligt buzy. eller kanske inte men det var iallafall en händelserik dag.
Det började med att jag hade sovmorgon och vaknade nångång innan 8. Snabbt in i duschen och sen frukost och borsta tänderna. Skolan nästa och dagen började med Idrott, de som inte hade sprungit biptesten sprang det och vi andra tittade på. Jag och lena gick och hämta resterna i korridoren och där möter vi Sara som berättar att när hon gick till skolan så såg hon en kille bli påkörd mitt framför ögnen på henne. Jag gick såklart på hennes lilla aprilskämt.. (dagens enda aprilskämt för den delen).
Vi tog oss tillbaka till gympasalen och hade fotboll. Jag, ante, rikard, jacob och Kokich var i ett lag, vi ägde sönder och vann storslaget, nästan iallafall... efter det bytte vi om och gick till So:n. Där fick jag min efterlängtade present av Jacob som hade varit i NewYork. Jag fick en rosa I <3 NY- tröja, som jag tog på mig, den passade perfekt! ;) Vi slutade tidigare från So:n eftersom vi skulle hinna med 112:an som gick 11.50. Snabbt till matsalen där det serverades köttfärslimpa med potatismos och lite vegan mat. Jag åt två tallrikar med sallad till, riktigt smaskens!
Från spånga station tog vi pendeln till Jordbro, där cocacola fabriken väntade. Jag hade redan varit där så det var inte så överdrivet spännade dårå, höhöhö. CocaCola experience fick vi vara i och spela ett spel. Vinnarna fick en varsin Cola flaska med cola i, och en kapsylöppnare. lite avundsjuk var man allt ;p
Sen var det raka spåret hem. En timmes tågresa låg framför oss, jag klev av i Sundbyberg eftersom jag skulle till Kronan, tandläkaren. Jag satte mig i solen och lyssnade på musik i en timme ungefär och hade ganska tråkigt faktiskt. Men L. & J. piggade upp :)
Hos käftis så sa de att allt såg bra ut och att jag skulle fortsätta använda min tandskena i ett år till ungefär. Men däremot skulle jag få ha min ståltråd (som sitter på insidan av mina framtänder, eftersom jag har haft tandställning) hela mitt liv, eller tills den ramlar av, liksom, Ofta den kommer ramla av, den sitter liksom fastklistrad :S
Åkte hem och hade en jäkla tajming, direkt när jag kommer hem så hör jag att mikron plingar och upp ut källaren kommer min bror och tar ut min mat. Jag hade paxat den för att jag skulle äta nåt innan min Yoga. Så jag satte i mig lite Lax och couscous med apelsin och basilika sås, Sen var det iväg igen.
Odenplan nästa! Jag mötte upp milla i Rissne och vi pratade på om både det ena och det andra :) Yogan var riktigt ansträngande, vi hade inte varit där på typ 3 veckor så vi var lite efter men det gick bra ändå. Båda jag och milla vart jätte sugna på godis så vi gick till ica men enda problemet var att vi hade endast 10 kr att handla lösgodis för. Ungefär 5 godisar var tog vi och jag propsade på att jag ville ha en fudgee men milla tyckte att de vägde så mycket så jag kanske inte borde tagit de, menmen när vi kom till kassan så säger kassörskan att det blir 16 kr. Ja, där får vi stå och skämmas lite och säga att det hade vi inte råd med.. Vi går ut ur affären och tar oss istället till Konsum där vi är riktigt snåla och tar typ 2 godisar var. Det kostar 4 kr, vi var helt klart värda det! Hem far vi och när jag kommer hem ser jag på Klass 9A och sen var det direkt ner i min nybäddade säng.
image313
- Thats what we do

Bitte

Hallohallo!
Vilket sjukt bra väder det är idag, tredje dagen i rad eller? Skolan gled förbi, det var ju så extra trevligt eftersom man fick träffa Alice igen. På musiken idag så hade Charlotte gjort grupper och i de grupperna ska vi antingen göra en cover eller en egen låt. Jag, Alice och Kokich är i samma grupp, vi ska köra Breaking Free från high school musical. Vi kommer såååå äga!!!
Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan kanske det blir tyska plugg. Pusshej!


Josefin

Beeeeeeep

HEJ!
Vad har man gjort denna tisdag? Jag har inte gjort mycket, grubblat på alla prov som jag har innan skolan är slut!
Våran kära troskanten har insett att hon älskar förhör! Vi får massor uppgifter som ska vara klara plus att sedan har hon förhör på hela kapitlet, det är inte kul. Jag tror hon kommer göra detta varje vecka för det här är den tredje gången, så imorgon måste jag nog plugga tyska......
Sedan är det ju första nationella i engelska på  fredag, men jag äger på english! Det blir toppen enkelt, haha :)
Sedan har vi någon gång i vår coopertest, 3 km på tid. Jag har ju inte tränat på hur länge som helst så jag borde väl sätta igång snart! Har alla skolor beeptest och coopertest?
Åh vad jobbigt det var att tänka på det här, pusshej!'


Josefin

Dagens låt

Vanessa Carlton - Hands On Me


- It's grymish!

Josefin

Enjoy coca cola

Hejhej!
Jag har precis kommit hem från cola fabriken. Det var en väldigt spännande upplevelse, fast kanske inte det var ju faktiskt min andra gång. Höhöhö! Men det var kul och mitt lag kom tvåa i tävlingen, de som vann fuskade helt klart!
Jag var ju inte med på gumpan när de hade beeeeeptest för att jag har vart sjuk. Och chockerande var inte min annars griniga gumpalärare förbannad, jag slapp utskällningen!
Nu ska jag dricka mitt te och sedan blir det currykyckling, schmaskens!

Josefin 

Tisdag!

Tjohoo! Äntligen kan man komma in igen!
Under de här dagarna utan bloggning har det inte hänt något speciellt. Lördagen var trevlig med mina systrar och deras vänner. Sedan var det ju den första skoldagen efter påsklovet igår, eftersom klockan var framställd var man extremt trött! Idag har jag sovmorgon till 10.35 eftersom svenska läraren är borta och jag inte ska vara med på gumpan. Sedan efter lunch ska klassen åka till Coca Cola fabriken! Men nu ska jag äta frukost. Pusshej!
image310


Josefin


RSS 2.0