Skepp åå hojj!

här sitter jag i alices(matildas?) säng och lyssnar på lite rövarhistorier! snart bär det av ut mot skärgården där jag ska segla en vecka med alices stora glada familj :)) det ska la bli skööj. så jag kommer inte kunna skriva på ett tag men vi hörs när jag återvänder ;)  

So long!


MM MEEEEETALL!!

hej.
josefin tar alla mina enkronor. och femmor. hon flåsar konstigt och säger oj. När kommer hon träffa alice? Jag tror jag skriver vad hon säger. oj kanske flåsflås. josefin hittade en metall skål.

Mimmi äter mat.

- smaskens!

dä ä så dä ska va

hellow my little fellows!
Nu taggar jag till sängen och sover en stund. Imorgon är en stor dag och José kanske kommer förbi (eller tvärtom) en stund. Packningen kommer bli galen och sen är jag ute och seglar en vecka (cirkus) med Frallan, gooood :) 

Soooovgottentagen. <3

Besök

Hejhej!
Jag kom nyss hem från Danderyds sjukhus där jag hälsat på systern min och hennes lilla flicka. De har ännu inte bestämt namn på henne men det fixas nog snart. Tjejen var pytteliten,supersöt och sov hela tiden jag var där. Massor av pussar fick hon och tiden gick snabbt så jag fick dra mig hemåt.
Jag var den första i familjen som fick se henne. Yes, i'm cool.
Nu ska jag inte göra någonting. Pusshej!

Daft Bodies

coolaste du vet

Svea Rike

Tjohoootjohoo!
Jag är nyss hemkommen från Turkland. Vi har haft cirka 45 grader varje dag och jag har sett hur många mcdonalds-ögonbryn som helst!
Jag har även sett: rödbrända fläskberg (jag räknar inte mig själv) och massor av hängbröst ner till knäna.
Jag har nästan blivit bortgift  till en liten turk som trodde jag var tysk. Ganska händelsrik resa...
Nej men jag ska fixa lite med packningen så kanske det blir några bilder imorgon.
OCH jag har blivit moster idag, för tredje gången! Tjohoootjohooo. Min syster har fått en liten flicka!
Pussssss

Josefin

Efter längtad comeback!

Hallå i stugan! här sitter jag och äter machamallows och har inte bloggat på en evighet. Men nu är det äntligen dags!
Jag har ju varit och firat midsommar på vässarö (och nej, josefin, vi har inte mökat) med lite vänner + konfan. Det var typ ubermysigt! Efter ön så var jag helena och åskar hemma hos mig och folk missade pendeltåg så alla sov i min feta säng. Helena har ju varit här i cirkus en vecka men åkte tyvär hem igår :( Det var en dramatisk hemfärd för helena! hon höll på att missa sitt tåg men vi tog ett språng över spåren på centralen, oops, så hon hann precis. sicken tur! När hon hade åkt , :(, så var jag,lena och oscar kvar i stan och åt (ÄNTLIGEN!) på max, vart stalkade av lite människor från gamla skolan och sissådär. På kvällen åkte jag till Kyrksjön där jag,mimmi och thess pratades vid och sa lite för mycket.. Micke kom dit men jag åkte typ med th och åt massa gott (en fet chokladkaka) sen var jag hemma och sov.
Idag har therese haft lite fuffelns för sig, no one will ever know... och typ vi har ätit bullar och haft fetaste cat fighten. Men jag tror att det är över nu. Vi ska ju till solna imorn så det är bäst för oss alla om vi lugnar ner oss lite granna :))
Det blidde ingen allsång för me and lena, men vi är inte bittra för det!
Hej hopp!

- En av cp bilderna :)


20 juni

Hejhej!
Min lilla bloggkompis har dragit sig bort till Vässarö (?) med sina scoutkompisar. Och idag drar jag mig till Turkiet. Hela förmiddagen har det vart packning. Jag står mest över min väska och undrar vad jag glömt. Jag har väl suttit i sängen och tittat på den i en timme nu och insett att jag nog inte har något mer att packa. Nu ska jag äta något innan bussen går 16.00. Ja vi åker buss, vi är konstiga. Trevlig midsommar!

Josefin

Man bah hallaaaaaa

Seriöst? Sverige sämsta match kom ju rätt lägligt. Just när vi behövde den som mest. Shit.
Kim kom ju in för sent, hade han kommit in tidigare hade han gjort mål. Liksom varför får Daniel Andersson spela? Han är seröst sämst. Nej jag ska lägga mig i fosterställning och gråta. Nu blir det inte lika roligt att använda min nya Ljungberg t-shirt i Turkey. Åh.

Josefin

Halvtid

Sverige spelade bra i 10 minuter. Zlatan kommer säkerligen tas ut. Kim Källström är inte inne. Vi ligger under. Känns inte så toppen faktiskt.

In my past you on the otherside of the glass.

Vad svarar man på sms som; "jag har en älg i mina byxor", "ta en tugga av min mormor". Haha kakan är bara lite...annorlunda?
Snart kommer knasbollen hit :D närmare bestämt 15.40, anländer hon till centralen(?). Det blir middag och sen iväg till Kungsan och se matchen :)) <3


Go on and give it a tug.

Hej!
Till mina vänner (som waves their hands in the air like they just don't care) så vill jag berätta att jag ännu inte lämnat landet! Detta år har resorna blivit mycket dyrare för vädret är så hemskt och alla vill åka utomlands. (Det har åskat, blixtrat och haglat här borta i Täbyland!) Men nu har vi ju då hittat en resa i alla fall. På fredag åker vi till Side i Turkiet. Där stannar vi en vecka och jag ska njuta av livet. Ha det bra!


Josefin

ASTHMK <3

 


- In the wood. Or at my hood.

They say it's your birthday

Goddagens.
Dagen ser ut som följande:
* Lång dusch!
* Japan mat på medborgarplatsen & fira Gustav.
* Hem och frågetecken.

men hur mår livet? bra tack. Solen kikar fram mellan molnen och jag mår fint. Klänning ska på ikväll så det känns ännu bättre :) Klackarna får nog också haka på.


Pic.


Happiness to the world.

MJAuuuuuuuuuuu.
Jag är lycklig för att :
På onsdag kommer skåningen.
Vi ska fira midsommar på vässarö med Konfan.
Jag gav bort en krona till en som vart lyckligare och åt en hamburgare.
Igår såg jag nästan Derik, hörde hans röst iallafall. skutt i <3
Milla myste i min säng hela natten (och sparkade ner mina tavlor).
Snart hänger det en lampa i mitt rum.
Bärke?.
V. 28.
Jag åt en stor kalladevadduvill-boll idag.
Tandläkarn ska inte borra för än om ett år.
Imorgon äter jag japan mat.

Suuuuunday

Hejhej!
Dessa dagar går förbi medans jag ligger på sängen om degar. Just nu går jag i väntan på att en bra resa kommer upp så att jag och mina päron kan åka iväg en vecka. Detta år blir det troligen Turkiet.
Idag börjades faktiskt renoveringen av mitt rum. Tapeten och den hemska blåa heltäckningsmattan är borta, och det är skönt att vi har börjat. Jag plockade upp lite tapetrester från golvet och tyckte mitt jobb var gjort. Efter denna ansträngning är jag utmattad! Sov gott!


Josefin

BANANANANANANANANANANANANANA

Godnatt i stugan!
är hemma från linköping nu. där det var student partey. Hela veckan har präglats av student, avslutning & bal :))
Men nu ska jag ta igen de timmar jag inte sovit. PUSSHEJ!







Huh?

MEN hallå? 2-1 till Spanien? Jag vet inte vad som hände. Eller jo det vet jag, vi tog ut Zlatan som var grym för en gångs skull.
När första halvlek tog slut satte jag mig med mor och far utomhus och åt middag. Jo, det såg ju ut som vi skulle klara att hålla 1-1 så jag lutade mig tillbaka och åt mitt revbenspjäll. Men i den 92:a minuten fick jag vråla ut ett NEJ så att grilloljan och potatis spreds över bordet. Nej nu blir depp. Depp = Tröstäta.

Josefin


Heja Sweden!

Hejhej!
Igår lämnade jag Täby för mina gamla områden en kväll. Jag hängde med M-Mimmi, Therese och deras ghettokompisar. Trevlig kväll där man somnade alldeles försent. Uppe vid halv ett, åka halv två, hemma halv tre. Idag laddar jag bara inför matchen ikväll där Ljungberg ska göra mål!
Post-it lappar

Josefin

Fredagen den trettonde

Hejhej!
Idag var det upp relativt tidigt för att snabbt ut med hunden och sedan in till stan. Väl inne i stan lunchade jag med mina systrar. Ena syster var tvungen att springa till jobbet efter det. Men jag fortsatte min dag med den andra och självklart min systerson Gustav. Efter att ha vandrat runt i haglet, gick vi in och såg på bio. Vi valde Horton, som Gustav uppskattade lika mycket som godiset och popcornen. Efter filmen rullade jag hem. Ikväll får jag väl se vad man hittar på, men nu är det saft som ska hämtas. Pusshej!

Josefin

I get more ass than a toilet seat.

Så vart det slut på det roliga.. No more Sundbyskolan! det känns som om det är lång helg och på måndag kommer vi gå tillbaka till skolan och allt kommer vara som vanligt. Men jag vet innerst inne att det inte är så. Jag har slutat grundskolan och ska börja på gymnasiet. Blackebergsgymnasium. En del kommer följa med till den skolan så man kommer ju ses en då, och självklart kommer man träffas på lovet. Men vissa människor kanske jag aldrig ser mer. läskigt!
Igår var det ju avslutning inomhus ;( eftersom scenen brunnit ner :@ De flesta drog dirket efter de fått betygen men tjockisarna satt kvar till sist och smaskade upp alla jordgubbar (me&frallan). Jag åkte hem och visade betyget för ma&pa, 290 p. skrapade jag ihop. Efter det åkte vi till Blackeberg och grattade Viktor, bror min, till studenten, men han skulle iväg på en gång och åka flak så då åkte vi också fast hem ist. Ordnade med mat och dukning. Folk anlände och det var mys hela kvällen. Folk började bli lite busiga och det kom mer och mer människor. Det var en skojsig natt :)
Grattid bror!

Gårdagen

Hejhej!
Igår var skolavslutningen för oss i Sundbyskolan. Jag som hade sovit hos min broder gick upp tidigt för att hinna med bussen. Jag kommer till skolan på ganska bra humör, det regnar ju inte och det kanske blir bra ändå. Sedan kommer jag ut på skolgården och scenen är nedbränd. Ja, skolans pyroman har slagit till igen. Två scener, två toaletter  och massor av papperskorgar har denna pyroman tänt eld på. Efter chocken lagt sig så blev det reservplanen, vilket var att hålla avslutningen i gymnastiksalen. Allting gick okej och vi gjorde historia genom att vara den nian som var tvungna att vara inomhus. 
Efter en marsch ut på den tomma skolgården var det träff i biblioteket. Där var det jordgubbar, pommac, betyg och kramar. Jag sa snabbt hej då till alla och begav mig till bilen i ösregn. Det är väl nu det börjar lägga sig och att man inser att de flesta från skolan kommer jag aldrig träffa igen. Sorgligt.  
den nedbrända scenen BALEN-FÖRORTEN goes ÖVERKLASS

Bal

Hej!
Jag har äntligen hittat hem efter en krånglig resa. Snart kommer systern min hit och ska fixa mig inför balen. Japp, den är ju ikväll så det blir nog inga uppdateringar på ett tag. Ha en trevlig kväll!

Josefin

Tisdag

Godmorgon!
Idag vaknade jag upp av regn, inte så kul. Jag hoppas verkligen att det inte regnar på balen ikväll. Fast det ska tydligen regna hela dagen imorgon på våran skolavslutningen, det är inte heller så kul. Då kommer avslutning hållas i gymnastiksalen! Åh vad allt är jobbigt.
Nu ska jag göra mig i ordning och kommer vara i skolan cirka 40 minuter för tidigt, kul kul. Allt är så deppigt! :)
Pusshej!
tuff bild!


Josefin

- Daft Bodies

Hallihallåååå.
Eftersom min käre champinjon har fått ett slag av migrän, Men hon är inte bitter för det! blir det till att jag får äran (hadenäran) att berätta om denna dag.
Den startade med att jag fick fint besök, José kom insläpandes på morgon kvisten. Lite naken var jag, dock inte hon, hon var påklädd, så jag satte på mig matchande klädesplagg som José bar, eftersom jag också ville vara påklädd. Borstade gaddarna, stoppade upp linserna och sen bar det av mot Sunbyskolan där SundbyMaran skulle hållas. Vi cyklade galet med bandspelarn på högsta volym, ö,ö,ö haen äer volldtäcktsmaaehn! Väl framme får man skällsord så som Fjortis till exempel.. Men vi var inte bittra! Efter lite övande på bibliotekstoaletten och i gräset, satt dansen som den skulle ;) typ. På sundbymaran ska man klä ut sig och vi hade skapat värsta grymma kartongerna/kepsarna/hjälmarna, ja, kalla de vad du vill. Snygga var de iallafall! Vi tog oss runt och idkade extra poäng med våra utklädnader. Varmt som satan! Men vi var inte bittra! Många var snygga och jag tror nog att min favorit var jordgubben :) Efteråt var det Volley match och vi scourade ihop många poäng men det vart knasigt så vi vann tydligen inte :S Men vi var inte bittra! Dagen fortsatte med fotbolls match och annat skööjsigt.
Bilder kommer!

Daft Bodies <--- Var vi utklädda till.
Löööööööööve

Shopper

Hejhej!
Efter skolan idag skyndade jag mig in till stan och köpte där balklänning och skor. Jag är självklart ute sista minuten eftersom balen är i morgon, men allting fixade sig och jag är nöjd. Jag har fått något slags migränanfall nu, så det är dags för sängen! Jag låter Amanda berätta om idag. Pusshej!

Josefin

Bilder

   

Chillpill

Hejhej!
Igår chillade och grillade jag lite för mig själv och idag har jag bara hållt på lite med rummet. Mitt snygga rum med heltäckningsmatta alltså. Ny bänk och lite annat tjafs. Efter det har jag inte gjort ett skit utan bara sett på tv. Mor står där nere och ropar på mig. Pusshej!

Josefin

You better swim.

OOOh vilken härlig dag!  När jag vaknade så berättade pappsen att det hade åskat äckligt mycket inatt, men jag hade inte märkt någonting :S sov som en stock! Läääskigt, tänk om det skulle ha hänt nåt, då hade ju jag fortsatt sova och missat allt... Får ta och skärpa mig!
Idag ska jag trampa trampbåt på djurgårn :)) scoutavslutning... Sen kanske jag åker till Kanan, vi få la se ;)

Löööööööööve


You and me will have one more shot

Hellujsan! Sitter här och lyssnar på Snook och slipar på min och Josés utklädnad till sundbymaran :)) Kan tyvär inte berätta vad vi ska vara men det kommer små småningom, we are going to rule. yä!
Hade lite tråkigt så jag fattade tag i kameran och gick lös, nedan ser ni resultatet;


Nationaldagen

Hejhej!
Igar spenderas dagen först hos födelsedagsbarnet Lena. Väldigt trevligt måste jag säga. Vid middagen visade jag mina hemkunskapsskillzz och var grillmaster. Efter halvbränd mat stack vi till Kanaan ett tag. Där blev det bad för vissa och drama för andra. När vi tröttnade på allt cyklade jag med Amanda hem och de andra åkte moppe. Hemma hos TH så blev trångt och mysigt i ett alldeles för varmt sovrum. Nu är jag hemma och tänkte bara chilla idag. Pusshej!
(Tre dagar kvar i Sundbyskolan!)

Josefin


In the heat of the night.

Godermorgon :D
Sicken underbar dag vi har idag som idag idag idag idag idag... Shining sun, blå himmel och jordgubbar till frukost :)) Om en stund ska jag hem till Lena och svulla tårta och umgås med folket. Det blir la skoj!
Markus mottagning var ju igår vilket var riktigt skööjsigt. Träffade massa som man inte sett på evigheter, åt smaskig lax och fnissade järnet. Blev kvar där ganska länge så det vart ingen leka med TH&MK. Men jag hade iallafall kul ändå, rumlandes genom en skog på väg till fordonet som skulle ta mig hem. lite spooki..

Lööööööööööve



- Folk, Galen + Rebecka, Söta kusiner + Studenten, Räkan + Susstuss, Markus får hjälp med avklädnaden.

To be used and then disposed.

Tjuu
Dagen har varit händelserik som ni ser i inlägget nedan. Niornas lunch var faktiskt sköjsig, spec. SO Lars. :))
Markus har mottagning idag som jag ska på när min bror kommer hem, men tills dess ska jag chilla järnet här hemma.
GRATTIS LENA! <33 Alla nior sjöng för henne i matsalen idag, det var lite skojsigt. Lena tyckte det var uuberkul!
Har fått reda på att jag ska höja nåra ämnen så jag kanske kommer slå min bror i poäng från högstadiet, hope so! Vi får la se ;)

 

- Metal is hurt and SO is cutie pie!

Reagge på sommarn!

Hejhej!
Idag har vi hållt på med mycket i skolan. Skolan började med tömning av skåpen, sedan var det kör. På kören höll vi på att fixa och trixa med hur vi skulle stå på scenen. Alice och Amanda var borta och hela tiden in i högtalarna. Man bah hello?
Efter en lång rast spenderad hos Mimmi så var det tillbaka till skolan, nu var det niornas lunch. Helt okej mat, med lärarna som undehållning. Även om vissa var var väldigt bekväma i sina kvinnokläder.... (leffe)
Sedan begedde vi oss hem till Mimmi för lite vattenlekar. Innan jag gick hem misslyckades jag med mitt mordförsök på Metall genom att endast spräcka hennes läpp. Jag begav mig hemåt och säg väldigt intressanta människor när jag satt i Sveriges varmaste buss. Pusshej!

- Rastafari Queen och Amanda

Josefin

I just can't refuse it.

Helluu
Har idag haft en lektion, engelska, där vi såg på film. Det märks att det är sommarlov snart! På franska håltimmen gick jag och Kibria och köpte glass ( för stampes pengar, Tack sabbe!) sen var det raka spåret till HK:n där jag pratade till mig ett litet mvg. Grattis till mig själv. TH&MK väntade så snällt på mig och sen åkte vi hem till de. Där chillade vi järnet och sen åkte vi till sumpan och metal klippte sig lite. Jag och TH var på hemligt uppdrag och ordnade med lite grejs. Jag köpte också en svart topp. Mitt första svarta linne typ :)) Donken väntade och jag åt en BigMac & co, men var fortfarande hungrig :S Äsch, vi åkte hem och slog in lite stuffs, jag cyklade hem och möte hela skolan. Först Pojkarna, sen annat folk och sist och minst, Zaraaa&Soya. De hänkade to my crib. Rund tur och mys i solen. Sen tvingade sara oss till en grej... Any way, nu har de åkt i från mig till "centrum" och jag ska ta och äta lite lasagne :))) Ikväll äre dubbel timme med LOST :DD lyckan är snuskigt stor just nu!
Vamos a la playa.


Tillbaka

Hejhej!
Tänkte bara skriva lite kort innan jag lägger mig!
Nu har jag då äntligen fått internet men denna kväll har jag suttit och målat. Jag kan säga att jag hatar akvarellfärg, mitt hus är så färgglatt, det ser ut som Simon&Thomas vart där. Nej men jag får väl hoppas på att den uppskattas av läraren.
Nu måste jag sova är så grymt trött. Godnatt!

Josefin

I wished that I could fly away


Kladdelikladdigt värre!

Hallå hallå i stugan min.
Kom precis hem från min lilla flute konsert i bromstensskolan som gick toppenbra, om man bortser från det vi spelade. Nämen det var greaeligreat. Idag var det klassresa men vi kom inte längre än till kaninburen så vi slog oss ner i gräset och åt brago kakor och drack sprit(e). Chillade vattenkrig och annat vått vilket ledde till sprite i håret, på kinden och i naveln. En, varken mer eller mindre, kladdig pandaxx följde med gladdfyllan upp där de vart ägde på beachvolly av förorten (José & Me). Jag ville köra vattenpolo men ingen annan så vi gled ner till gräset och hade en liten erotisk stund med klapp på rygg och musik i öra.
Vi tog asa många braiga bilder på oss själva när vi flög mot polen men de har MM.  I´mmmm Saaarry!

Hejhopp så länge!

- Luftenshjältar

Idag har jag varit cirkus 10 meter upp i luften och luktat på måsarna, räddat ett dagis från att brinna ner och förlorat ganska hårt på brännboll.
Dagen började med att jag vart övningskörd (av min bror) ut till Bullandö där vi chillade paj och fika. Upp i masten skulle vi också i en orange blöja (?) för att fixa med en vindex. Det gick icke bra. Tomaten var gladare än vanligt och pratade om oss alla, en efter en.. Efter en båt utflykt vart det hemåtfärd. Åkte en gräsplan men på vägen hittade jag och Lena ett rör (gult) som brann vid ett dagis. Vi fixade biffen och släckte precis innan hela dagiset tänkte explodera. sicken tur att vi var där! Efter den lilla olyckan åkte vi vidare och körde brännboll och annat funny.
Ska lägga upp en bild på mig i luften snart, håll ut!




- I´m flyn' and my bro

RSS 2.0