- I wanna give it all to you


1 lik eller en anka?

Godermorgon!
Vaknade för en stund sen och hjälpte pappsen upp på vinden, oh yeah.
Igår var en rolig en. Synd bara att vissa inte kunde anlända. Hur som helst, vi (Jag, Sabina, Therese, Mimmi, Danne & Bob) åkte först till Alvik och började söka efter solsken men ångrade oss och åkte hem till sköna gröna Bromma. Kyrksjön vart vårt mål och kom dit efter lite om och men. Korven vart grillad och även lite machamallows. Där hittade vi även lite scoutnissar, en sprang snabbt. Vi skulle doppa oss lite men alla bangade, och jag lika så. Det var lik och ankor i hela viken, spec. under bryggan.. Jag skulle fått oväntat besök när jag kom hem men jag somnade....
Nu ska jag äta frukost och sola järnet. Vi får se vad som händer ikväll.

Löööööööve



Bandit

Hejhej!
Nu lånar jag lite internet av grannen!
Allt har gått toppen idag, fast jag har inte riktigt kunnat plugga i alla fall. En timmes näsblod som forsade från både närborrarna var lite smått störande...
Så nu sitter jag i mitt tillfälliga rum och har kanalerna 1, 2, 4 och 6 konstigt, men jag saknar öppna kanalen. Hello!
Nu ska jag göra mig i ordning. Ska upp tidigt för att hinna till skolan! Pusshej!

Josefin

Greetings from space

Hejhej!
Idag är det flyttdagen för mig. Allt ska flyttas bort till Täby!
Därför kommer jag inte ha internet förrän kanske tisdag. Hoppas bloggen överlever utan mig! Nu måste jag hjälpa till och även försöka plugga. Trevlig helg!


Josefin

Rabarberpaj+Kladdkaka

tjooossan
Hem från skolan var det ett galet cykelrejs som jag och don. markatatos nästan vann över th och rusmas
Solen skiner och livet leker. Är glad men stressad, eftersom vi har mattegrej och no prov i veckan.. Har precis gjort en rabarber smulpaj som jag ska bjuda snickarna, som bygger terassen, på. Sen måste jag baka en kladdkaka till mentorstiden imorgon eftersom alla elverna ska ta med sig fika så att det blir äckligt mycket gott :))
Nu ska jag sola en stund sen sätter jag igång med plugg och bakning

Lööööööööve


28 maj

Heeej!
Vilken underbar dag det är! Nästan så underbar att jag glömmer NO provet på fredag, tyskan till imorgon och lite andra grejer.
Min familj är ju inne i en flytt just nu och allt är kaos. Vi har typ ingen mat i gamla huset som vi bor i just nu, så jag knaprar på några saltkorn till frukost och middag.Sedan när vi väl flyttat dit blir veckorna innan skolan är slut jobbiga för mig. Då ska man upp tidigt och sitta på en buss i en timme. Nej men allt kommer gå bra och jag är väl ändå rätt så van att bo i kaos. Det har jag lärt mig av att bo hos min syster.... :)

Josefin

Walking on sunshine, ooohooooh

Hejhej!
Idag hade vi gymnastik på morgonen och då spelade vi volleyboll. Jag blev uttagen till klassens lag och alla killar skrek av lycka. Jag är så jävla grym!
Och den sista lektionen var det HK, där jag lagade någon slags kycklinggryta. Den blev riktigt god även fast jag fick sneda blickar från Therese för att jag hade majs i.
Imorgon är det SO läxförhör/prov så idag blir det plugg. Hejsvej!


Josefin

Hawaii chair


Vill ha!

Balklänningen min?

Hej!
Efter att ha sovit cirka 2 timmar inatt och vaknat upp med en underbar huvudvärk så stannade jag hemma. Här hemma har jag väl sovit hela dagen. Jag blir liksom lite deppad så snart ska jag tröstäta lite mat från Mcdonalds!
Snart är skolan slut och jag har inte fått något sommarjobb. Det jag sökte blev inget liksom! Men innan det är sommarlov är det bal och avslutning. Någon som vet vart man kan köpa klänningar till det? Jag är helt borta känns det som!

- Shady Lady!
Josefin

Jag längtar alltid härifrån, men aldrig hem.

EFF
YOO
SEE
KAY






- Tonfiskpasta?

Här sitter jag och lyssnar på alla bidrag från esc och har kommit fram till att ukrainas bidrag skulle helt klart vinna! sen skulle grekland bidrag kommit på en hedrande andra plats och "resten är väl bara skräp det med". Tvärisen börjar 16.30 så då har jag 30 minuter på mig att äta tårtan som vi fick av Hanses igår :)) lyckan är total! Efter flöjten är det raka spåret hem till Alices fader där det blir mat, plugg(?) och bettande på avslutningsklänning.

Lööööööööööve

image402

- Idka värme

tjossan.
Har inte skrivit på hur länge som helst känns det som, oj vad alla har saknat mig! Har liksom inte orkat skriva men nu så känner jag att det är dags. Här kommer en lite resume på de senaste dagarna:
Torsdag: Sundbyskolans dag där vi åt våfflor, kissade i ansiktet på småbarn och hade ansiktsmålning, allmänt chill. Kevin och Natte kom också på kvällen, som jag inte träffat på typ hur länge som helst så det var mys. Vi var nog kvar till sist faktiskt, lite geekie.
Fredag: Skola på dagen och sen åt jag gott och åkte hem till Milla, där vi busade. Erika, victoria och jag ville inte kliva ut ur garderoben och anton och milla ville inte leta men det var najs ändå. Sen åkte två bort mitt i natten men vi stannade och vaktade huset. Cyklade till Lidl, åt glass och spelade läskfabriken.
Lördag:Pömsig som aldrig förr. Chillade mest och sen kom lenis och vi såg esc, men somnade tvärt. Lite illa, jag kommer inte ihåg mer av den dagen :S
Söndag:Även kallad idag.. Vaknar och får till min förfäran veta att Ryssland vann Eurovision(?) man ba; NEJ! Lady Shady skulle ju vunnit :(. Sen duschade jag, åt lunch och blev övningskörd till spångasallad och partysoda. Där var min halva, amanda, och vi tog en åktur men kom tillbaka och sen tog vi bussen med en micke förbi mitt hus för där var det folk, så det vart lena nästa. Hon ville typ inte ha oss så vi gick tillbaka in i mitt rum och idkade lite värme, sen försvann de och nu sitter jag här i min ensamhet och pillar och har mig.
Nu ska jag sova så att jag är en pigg en imorgon :)

Lööööööööve

Spånga igen

Hejhej!
Ja igår var jag ju i vårt andra hus och såg Schlagergrejen där. Vilket jäkla fiasko alltså! 18e plats som förra året även fast Charlotte var bättre än The Ark fjantarna! Nej nästa år kommer jag söka med någon powerballad och vinna hela skiten!
Jag tänkte väl snart gå och sussa, och försöka glömma att det är skola imorgon. Pusshej!

Josefin

Dricka hallonsaft?

Ditt NAMN:

A: You like to drink
B : Everyone wants you
C : You are really silly..
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J : People adore you.
K : You?re wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : Best kisser ever.
N: You like to drink.
O: Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fucking crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You?re loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z : Always ready.

A:You like to drink
M:Best kisser ever.
A:You like to drink
N:You like to drink
D:You like to drink
A:You like to drink

Täby

Nu sticker jag till Täbyhuset, syns imorgon!

Josefin

Kolla Katten!

Hejhej!
Idag var vi på konstutställning med klassen. Vi hittade dit även fast vi hade virriga ledare som inte visste var vi var någonstans. Men i alla fall har jag dokumenterat vissa tuffa grejer där, amanda medverkar på samtliga bilder.

  
       
Det fanns faktiskt vissa fina grejer. En tavla var röd och det stod "Alice on Cokeland" våran blogg(?)kamrat snodde klart med sig den hem! Pusshej!

Josefin

Busy ladyyyy

Hejhej!
Ja, jag har vart lite upptagen idag. Idag är det nämligen en speciell torsdag, det är Sundbyskolans dag! Det har vi hållt på med sedan efter skolan. I skolan var det också väldigt  händelsrikt. Det började brinna igen fast istället på toaletten bredvid! Muhammed, våran vaktmästare, räddade oss igen och faran är nu över. Pyromanen borde söka hjälp!
Snart är det Schlager på tv! Hej!

- Skolans konstverk!

Josefin

Tjuvlyssnat.se

Två tjejer ~5 och ~7 kollar på filmen som visas på bussen.
Tjej ~5: Vad är testiklar för någonting?
Tjej ~7: Men dummer! Såna där som myror har på huvudet, du vet.
Tjej ~5: Ja just! Jag hade faktiskt bara glömt
.

- En vän med en bil

godermorgon!
sovmorgon men jag gick upp för tidigt så nu är jag vaken men skulle igentligen kunna ligga och snussa..AARGH!

Vet någon som inte skulle banga på denna skönhet ;)


Visste ni att de bilister som har en smaragdgrön bil är 5,5 procent mer nöjda med sitt liv jämfört med den genomsnittlige bilägaren? Genomsnittsbilisten kör en vit bil, och är alldeles lagom nöjd med livet.

Din fitta är rolig och du är likaså.

image387


- Jag vart liksom lite kär i den här outfiten.

You set me on fire!

SHIIIIT! råkade precis elda upp nästan hela mitt hår! :/ eller en bit allafall, så nu luktar det apa i rummet och kaluffsen är sned..
Idag har det varit mycket ståhej men jag orkar inte skriva allt nu men en sak som hände var att brandalarmet gick igång, och det brann, på riktigt! i en toalett..

Löööööööööve



- This was me, back then.

ESC

Tog en paus från pluggandet för nu ska jag se den första semifinalen av Schlagegrejen!
Tyskan är så sjukt, sjukt, sjukt svår så jag orkar snart inte mer! Hejsvej nu ska jag se!

Borta

Ännu en dramatisk dag i skolan. Det började brinna i våran korridor igen och lärarna fick lite panik. Men alla Muhammeds som är vaktmästare räddade dagen och alla överlevde.
Men nu blir det tyska plugg hela kvällen!
image386
- Wow!

Guitar Hero!

Hej!
Har varit hos min bror och fikat lite. Han fyllde nämligen år i lördags! Jag är riktigt mätt av alla kakor och grejer.
Jag fick faktiskt prova Guitar Hero, det var inte riktigt min grej... Jag klarar liksom inte av att göra två saker samtidigt. Men ändå skitkul, får våldgästa min bror någon gång.
Nu hade jag tänkt att lägga mig och hoppas på lite My Name Is Earl. Godnatt!
image385

Lappen for av

Det här är verkligen den bästa ursäkten ever!
Idol 2007

Shady Lady

Hejhej!
Eftersom jag var duktig i torsdag och skrev klart mitt arbete om Kongo så fick jag skippa lektionen idag! Tjohootjohoo! Dessutom var det håltimme lektionen innan så jag slutade 13.20, slå den du!
Då traskade jag hem gick ut med hunden och käka glass. Och idag ska jag ta det lugnt för imorgon måste jag plugga tyska! Vi har nämligen ett stort prov! Usch..
Nu ska jag dricka lite te. Pusshej!

Josefin

Hold on be strong

Hoppas Norge vinner i år. Riktigt grymish låt!
Maria Haukaas Storeng - Hold On Be Strong

Two Long Distance To Great Thoughts

Pluggpluggplugg... Madagaskar arbetet tar över! vill till hawaii och surfa, eller nåt sånt..


Bruna måsar

Hejhej!
Nu är man ju då hemma från huset. Det känns faktiskt lite overkligt att jag ska flytta dit snart. Men det blir väl mysigt dära när man väl fått ordning. Heltäckningsmattan i mitt rum är underbart snygg!
Det var kul att tjejerna följde med och tur också annars hade jag blivit våldtagen av mannen i videobutiken. Han är lite för vänlig....
Idag blir det nog sova hela dagen! Pusshej!

Josefin

It's crazy bitch

Hejhej!
Åh äntligen är denna vecka över som har vart så sjukt jobbig. Allt har liksom samlat sig till den här veckan kändes det som. Ska det inte vara tvärt om? Jag orkar inte mer, vill bli psykopat precis som min idol.
Idag var det sista dagen för våran modell av Plattan. Min idé var liksom bättre i huvudet än vad det blev sedan... 
Blir man inte deppig av det tråkiga vädret? Det känns lite sådär att jag ska gå ut i regnet (när det kommer) och sjunga högt. Lite såhär. Pusshej!
image384

Josefin

52 Weeks

Hejhej!
Idag hade vi en extremt kall idrottsdag. Jag hade tre tjocktröjor som jag snott men ändå så frös jag. När jag kom hem la jag min frusna kropp (i fosterställning) i sängen. Där har jag legat och surplat te. Nu ser jag också att det går små fjortisar i korta linnen och solglasögon utanför mitt fönster. Sjuka människor det där...
Nu ska jag fortsätta med mitt SO arbete om Kongo-Kinshasa. Någon som vill göra det åt mig?
Första ska jag lyssna på lite Salem.

Josefin

Lyckan

Hejhej!
Sista lektionen idag var musik, vi har ju hållt på att göra en cover på en speciell låt. Jag, Alice och Kokich valde As Long As You Love Me och ägde så sjukt mycket! Vi fick till och med beröm av Mollan!
Idag har jag fått goda nyheter så att jag kommer nog inte på mitt första gymnasieval. På lördag är det första delen av flytten mot Täby. Allt känns ju faktiskt toppen nu när jag förstått vissa saker som jag inte längre orkar bry mig om. Imorgon är idrottsdag, som inte känns lika toppen men jag kämpar som vanligt....
image383
Pusshej!

Poet

Godmorgon!
igår satt jag och knåpade på min extremt spännande svenska uppsats. Den handlar om ondska så jag skrev om mig själv. Fast faktiskt inte...
Igår så blev det en härlig kylig dusch med kläderna på i gumpasalen. Livet var toppen och jag kan inte ha mer otur!
Nu ska jag fixa mig lite. Pusshej!

Knivhuggen

Hejhej!
Jag har vart och är fortfarande helt sjukt trött. Dagens tyskalektion var döden, jag vet inte om jag orkar mer skola. Jag trodde liksom att allt skolarbete skulle trappas ner de sista veckorna, istället så samlas allt ihop.
När jag kom hem och spanade mig i spegeln och såg att när min foundation försvunnit hade jag ett rött streck på näsan. Jag blev nämligen knivhuggen av Amanda idag. Helt utan anledning tog hon fram sin morakniv från scoutstrumpan och började hugga efter mig! Hon har hat mot mig inom sig.
Nu ska jag försöka plugga lite hemkunskap, och sedan umgås med mig själv. Pusshej!

- Psykopaten

Josefin

She feels the rhythm like it is her heartbeat.

image381

- Fniss åt livet!

BLOD på väggen?

tjoollahejsan!
Jag och lena cyklade som vanligt hem från skolan och pratade om allt&inget. Hade det allmänt chill i solen och plötsligt så viskar Lena: Såg du! och ser lite skärrad ut. Jag fattar, oväntat, ingenting och vi cyklar på. Hela väggen va täckt med blod! säger lena. Jag ba; WOOOAATH! jag blir sugen på att cykla tillbaka, lena försöker hindra mig men jag åker tillbaka iallafall. Lite lagom odiskret tittat jag på den gula villan och mycket riktigt är det där en stor blodfläck på väggen! Under blodfläcken sitter en man i en stol och bredvid står en annan och baddar den som sitter neds panna. Mannen i stolen ser läskigt död ut och på marken ligger en sopborste, möjligt mordvapen? Hur som helst cyklar vi vidare hem.
Väl hemma tröstäter jag rabarberpaj, vattenmelon, skinkmacka & Ben&Jerry's efter denna dramatiska händelse.
När jag sedan är på väg till tvärisen så tar jag en sväng förbi det blodiga huset  men då har männen försvunnit men icke blodfläcken. Jag har lite bråttom till tha flute så jag cyklar på tänker som så att jag kan ta ett foto när jag cyklar hemmåt. Men när det väl är i den stunden så (på väg hemmåt) är allt blod borta och händelsen lika så. Där fläcken hade suttit sitter nu två andra män och chillar(?) En av männen är Snyggerik :S jag fattar absolut ingenting!



- Försökte ta en diskret bild på det blodiga huset men misslyckades ganska radikalt! Sen tog jag ett foto på bromstens schnyyyggaste moped!

hejhopp

Paranoid

Hej!
Vilken segt slut på en mysig dag. Jag har typ inte gjort något förutom deppat instängd i mitt rum, fastkedjad vid sängen. När man umgås så mycket med sig själv tänker man ju såklart på allt. En liten sak som en bild, ett ord eller vilket skit som helst övertolkar man oftast då. Jag sitter då och triggar upp mig själv av allt, jag blir lite smått paranoid. Men det kanske bara är jag...
Idag slet jag sönder mina shorts av ilska, eller så var det mina gymnastiska övningar. Det var nog inget av det men jag köpte i alla fall två par nya shorts.
Snart ska jag sova och försöka sluta tänka på den jobbiga veckan jag har framför mig. Idrottsdagen på torsdag är inte lockande.Godnatt!
image378
- Kanske inte borde ha så tajta byxor! Man känner sig så mycket bättre av att se det där, nu känner jag mig i topptrim! :)

Josefin


Sol, vind ååååååå vatten

Hejhej!
Igår var jag med min syster och sov där borta också. Vi grillade med några av hennes vänner och åt nog den godaste middagen på länge. Till dessert blev det hembakta bananmuffins! Bananamuffin...
Idag följde jag med och gjorde den första båtturen för året. Jag hade linne och shorts, det är ju sommar! Nu ska jag ut med din lilla hunden.Pusshej!

Josefin

(Grattis till Emma Francke på sin 16-årsdag!)

- Feeling HOT!

Shit, sicken värme det är här på min balkong! har legat här i cirkus 15 min och det känns redan som om brännan är total. Det är så härligt att ligga i solen, lyssna på musik och surpla saft. Jag känner mig ovanligt lycklig, tror att det är tack vare vädret, men kanske också för att ikväll ska jag leka med min get! det blir la skojskoj.
Just nu borde jag verkligen ordna lite med mitt Madagaskar arbete men jag har absolut ingen ork!
Viktor joinade precis så nu får jag ta och säga farväääl.
PUSS!



- Vart glatt överaskad när mamsen&papsen kom hem med denna tapet, till mitt rum, här om dan :D wiiiiiehoooe!

25 +

Hejhej!
Idag är det ju då fredag. Veckorna går snabbt nu och det är 32 dagar kvar till mitt sommarlov!
Åh vill man inte bara ligga i solen och äta glass, och det har jag ju också gjort. Men en stund räcker aldrig för mig, jag ska bara ha mer! Jag erbjöd mig att bada näck i choklad med Amanda men detta blev det inget av för TH svansar tydligen henne. Haha nej men jag ska väl försöka träffa fjollorna på gräddhyllan ikväll, plus den där Amanda.
Just nu sitter jag och lyssnar på Amanda Jenssens skiva, den är verkligen henne! Så då är den ju gryyym. Köp den och stöd Amanda!
image376

Josefin

Tanzi, tanzi

Hejhej!
Idag har alla nior i skolan dansat på Spånga gymnasium. Det var väl helt okej, hellre det än tyska. Om cirka en timme ska alla till Spånga Folkan och dansa där också. Tydligen blir det band och grejer och jag hör rykten om att Alice ska sjunga solo med dom.... Låtvalet verkar bli Do You Wanna Be My Fjortisboy  som dedikeras till en viss Aron. Nu ska jag fixa mig lite. Tjohej!

Alice 16 år

Idag är det Alice födelsedag! Henne ser man inte här ofta på bloggen men vi gillar henne ändå. Grattis hoppas du fick bort äggen ur håret!
Lyckan var såhär total för henne!  Åh jag älskar scrubs!
Fast hon missade ju då musiken idag där det går framåt! Kokich kan nästan låten och hans stämma är så vacker..... Nästan lika vacker som mitt gudomliga gitarrspel!
Idag var våran kära Troskant riktigt uppklädd. Hon bar ett par vita byxor med bruna trosor. Ses förmodligen snart på Stockholm Streetstyle. Pusshej!

Dagens låt

If I Never See Your Face Again - Maroon 5 ft. Rihanna, grymisch!

Sluta bara!

Heej!
Jag har precis kommit hem från konsum. Jag vet inte riktigt om jag vågar gå dit igen för varje gång jag är där köper jag godis eller något annat onyttigt. Det är alltid samma person i kassan också. Hon är säkert 3 gånger fetare än mig, men ändå får jag sneda blickar från henne som om jag är tjock. Men bara på grund av henne ska jag äta min glass och sedan gråta lite. Pusshej!
image375

Josefin

- Keso

tjuuuue.
Jag sitter just nu på balkongen i solskenet och smuttar på både det ena och det andra. Det är håltimme på franskan så jag och Lena cyklade hem och har ätit toast. Jag tog lite keso på mina och det vart faktiskt riktigt gott juu.
hejhopp!


Kanye Hands


Sprittsprångade naken!

Vill inget hellre än att skutta (naked) på en äng hand i hand med min bästaste bästa vän( ;p) TH!

- Världen finns inte längre

Eftersom jag glömde skriva vad jag gjorde i torsdagskväll kommer en liten resumé.
Middagen var en liten och mysig en, hemma hos lena bestående av pasta, feta ost, korv, gurka och maskerad mjölk. Vi började planera våran cykelrutt och tänkte ta oss enda ut till ekerö och träffa Axel och en robert(a?) men vi kom inte längre än till ängbybadet. Där satte vi oss på bryggan och smaskade på lite grillade chamallows (josé betalar!) och bara chillade. Efter lite sitsing i Ängby så pallrade vi oss hem och sen slocknade jag i min säng. De va lite buuuwsigt!
Fredagskvällen spenderades hos Milla med GSE och gotteligottgott. Cyklade to maah hood med sällskap av L. & M. där nån dummer hade lagt gräs? (glas) på järnvägsövergången så vi fick bära över cyklarna men eftersom vi är så starka så var det nemasproblemas. Fjortisfest på g på gatan men jag hade päron så det var hem som gällde. busfröna ringde sen och tyckte jag skulle hoppa genom fönstret och de skulle fånga men jag avstod, dumt va! Nån jävel ringde på hemtelefonen 01.30 och väckte hela huset, skrikandes efter nån challe/ kalle? Ingen aning om vem de va, men det är fan inte okej att ringa hem till nån efter 12 på kvällen! mobilen är en sak men liksom hemtelefonen, hur tänker folk?
Nu dricker jag vatten och letar present till mamsen&papsen, något förslag?



- Övningskörd!

tjoohuue.
Idag har jag varit med lena i stan och köpt både det ena och det andra. Fick med mig; strumpor, skor till josé och två presenter :) Jag introducerade Max för Lenis och det var riiiktigt smaskens! När jag kom hem handlade jag och vicke på konsum och mötte två gangsters och en Isak. de åt chips! Eftersom alla advokader var så omogna på bromstens konsum så övningskörde vickepicke till spånga och där handlade vi mogna advokadisar. Ikväll blire tacos och sen bär det hem till Milla där F. och mys väntar :)

Scrambled Pancake

Shuue!
Jag har precis gjort scrambled pancake. För det är som när man gör en omelett och den inte blir fin så säger man ju bara "äh men asså jag gjorde ju scrambled eggs". Så gör jag i alla fall. Tjohej!
image374


Rabarber

Hejhej!
Idag har jag nog inte gjort något alls. Har hängt på youtube och ätit rabarberpaj. Ungefär så har det blivit. Om några timmar så kommer min kära syster och sedan följer jag med henne hem. Kommer förmodligen tillbaka imorgon.
Dagens låt blir We Made It - Busta Rhymes ft. Linkin Park. Lyssna på den bara! :)
 

Josefin

- Låt mig falla

Låt mig få vara som jag är, jag kommer också bli vuxen.
Men det kommer dröja länge. Men det kommer, jag lovar.
Låt mig hitta min egen väg, även om ni försöker hitta den
åt mig, så kommer jag att söka efter den.
Låt mig skrika, låt mig springa iväg, jag kommer tillbaka.
Låt mig falla till marken. Stå inte där och allid ta emot mig.
Jag kommer att resa mig igen.
Låt mig ha mitt eget liv, och hitta det. Jag kommer ändå
att lämna er snart.
Låt mig ha mina hemligheter, jag kommer alltid att berätta
dom. Förr eller senare så kommer ni alltid få veta.
Och snälla låt mig inte bli sårad. Jag litar ju på er.
Får jag prata med er när jag behöver? Jag klarar inte det
här själv.
Låt mig gå när jag är redo, men snälla, släpp mig inte helt.
Låt mig komma tillbaka och vara liten igen, jag vill inte alltid
vara stor.
image372

- Pilluta dig!

Var inne och skulle beställa hem min avslutningsklänning från ellos.se men den fanns ju inte kvar! ÅÅhhh Attans! Jag letar just nu vidare och har hittat några fina från forever21 men det är ju så satans dyrt att beställa. Fast å andra sidan så är ju klänningarna så billiga så klänningen kanske inte kommer kosta, allt som allt, mer än 1000 kr. Men var får man de pengarna ifrån? Nån som vet hur man får snabba cash?


- Leva livet

Dagens att göra var få och snabbt genomförbara. Började med att äta lite nutella smörgåsar och dricka varmchoklad. Sen bar det ut, i trashad klädsel, till trädgården där jag krattade ihop 2,5 sopsäck med löööööv.
Jag tog sedan cykeln till konsum där jag köpte ketchup & Dressing till hamburgarna som blev min och brors lunch. Schiiieta gott!
Har precis sett på The Hills och önskar ganska hårt att jag också skulle få va en sådan rikemansunge och bara shoppa loss varje dag, festa och helt enkelt, Leva livet. Fatta vad skönt att vara helt oberonde av pengar och bara living the dream!
Vi får se vad som händer ikväll, det är ju faktiskt bara 1 maj en gång om året.
Löööööööve


SEGAST

Hejhej!
Idag blir det lite film och pasta.
Jag är trött! Och somnar tidigt ikväll!
Glad 1 maj! Gå ut och sjung in våren nu!


RSS 2.0