- RUSH

Hejhej!
Kvällen igår var mysig, fatsojag övertalade Doris att vi skulle gå till donken istället. Efter en mcfeast åkte vi hem till doran där vi filosoferade tills vi somna. Alldeles strax ska jag åka till min syster som har fyllt år. Detta blir förmodligen mitt sista inlägg för idag för jag sover hos dom. Pusshej nu måste jag verkligen rusa!

Josefin

- Fräsch

Godmorgon :)
Klockan är bara halv elva och jag är vaken, lite skumt va... Anledningen är att Någon hade glömt en grej hon skulle göra i morse så det vart en tidig uppstigning och bussresa hem när man är så där lagom fräsch ;) Idag händer nog inte så mycket, men natten är ung!

Ha en yyynderbar dag :)

- Amanda x2

hallåååå
Jag kom precis hem från min skedkompis Amanda :) Vi har vart i Kista och pratat om allt och lite till, Ätit ett ton glass och shoppat lite. Min bättre hälft, mitt ligg (grotesco) köpte en svart skinnjacka och en super söt klänning från Odd Molly, jag ska nog också ta och köpa mig en likadan (a) Sen var vi hemma hos henne en stund och granskade hennes nya rum, jätte fint! Sen packade hon lite saker och sen bar det av mot bromsten, där jag skulle hemmåt och hon till sin vän Lisa. Jag väntar nu på att Lena ska komma förbi så att vi kan äta Dagens middag, bestående av, inget mindre än; Spånga Macka <3 Ikväll är det Hässelby som gäller, jag ska hänga med lite barndomsvänner och sen sova dära :)

image309

FREDAG!

Hejhej!
Under min dag hann jag med att gå ut med hunden. Jag har varit såååå upptagen, or maybe NOT! Men om ett tag ska jag åka med min vän Doris och äta. Hon har tjatat på mig att vi ska äta sushi, och snäll som jag är har jag äntligen givit med mig. Efter sushin ska jag försöka våldgästa hemma hos henne. Får se hur det går, hohoho. Nu måste jag gör mig klar. Puss!
image308
- Sushikuddar!
Josefin

- I've Got Sunshine

Hola!
Efter ha blivit väckt av underbar sol så drog jag mig upp och åt smaskig Start! Jag har sedan dess bara lyssnat på musik och ser just nu Ellen. Mina planer idag är att gå ut med hunden, kanske äta lite glass i solen. Gud, jag är så extremt lat, och det blir inte så kul att läsa om! Haha men nu ska jag återgå till min lathet. Puss!
En mysig låt bara!
image307


Josefin

- Good life

Nu ska jag nog dra mig mot sängen. Men först ska jag göra lite situps och armhävningar, lite yoga blir det nog också.
Nattinatti <3

image305

- Skärgårdsidyll, I like!

- Sussa

Tänkte bara säga godnatt!
Just nu ser jag det sista Gilmore Girls avsnittet, Luke och Lorelai är bäst!
image304

Josefin

- Bridget

Hej!
Ja då såg jag äntligen en film, det blev ju som sagt Bridget Jones. Denna gången blev det tvåan, herregud hur kan man inte älska dom filmerna? Jag har haft så mysigt för mig själv! Första poppade jag lite popcorn, och jag menar lite för hälften brände jag. I mitten av påsen var alla en stor bränd klump, jag tror dom började brinna i micron. Jag fixade även lite mer te och sedan låg jag i sängen med en halvfull skål popcorn, te och en underbar film. Kan det bli bättre?
Nu ska jag kolla runt lite på internet för att sedan somna in framför tvn. Puss!
image303


Josefin

- Tease me

För några dagar sen ringde en kille från WorldClass och undrade om jag ville provträna där och sen typ prata med honom om medlemsförmåner och lite sånt. Så vi hade bestämt att jag skulle ta med mig en kompis och komma idag på spinning och sen ha det där lilla "Mötet", som han uttryckte sig. Idag så ringde han igen och undrade om jag fortfarande kunde, men då sa jag att jag var sjuk och inte var intresserad. Han lät lite smått förbannad och ba: " Nähä, då skiter vi i det då! ha det bra...". Han lät ju lite som ett peddo om jag ska va ärlig. Fast han var säkert jätte trevlig, vad vet jag.
Idag har jag gjort typ nada. Förutom att äta våfflor med lenis. Hon var på ovanligt bra humör idag, undra varför ;) När jag kom hem från henne åt jag thaimat :D från BaanThai i Spånga. Deras Potatis soppa, eller vad det nu är, är riiiktiigt god. Det är typ kokosmjölk, kyckling & sås med ris. Låter lite mysko... Kustbevakarna&SSRS var ju precis på femman så det såg jag på, men nu vet jag inte alls vad jag ska göra..OTH? Sova? Bada? Äta nåt mer? Jag hörde även att Kanal5 ska visa en ny säsong av Las Vages på lördagar 20.00 ;)

image302


- He look kind of good to me

- Youtube

Hej!
Vad gör ni? Jag sitter själv och sjunger/skriker lite. Denna kväll har jag tänkt göra lika mycket som igår. Det blir nog Bridget Jones dagbok ikväll eftersom det inte är något roligt på tvn.
Just nu är det Esmee Denters version av Dance With My Father jag sjunger till. Jag tror nog ni vet vem hon är, Esmee är 19 år och kommer från Holland. Hon har genom youtube blivit signad av Justin Timberlake. Det är kul att något sånt kan hända, Justin Bieber har ju också han blivit populär genom Youtube. Hoppas bara att hans röst klarar av målbrottet!
Även Miaa Rose har blivit signad genom Youtube, även om jag tycker Esmee är så mycket bättre än vad hon någonsin kommer bli.
Det finns säkert många mer som har blivit populära genom Youtube. Vet du någon?
Puss!

Josefin

- Yummie

Hej!
Sedan mitt senaste inlägg har jag hunnit vara ute med hunden, duschat och druckit 4 koppar te. Det är i alla fall mer än vad jag brukar göra annars! Jag har även druckit någon extremt äcklig hostmedicin, tror den heter Quilla. Jag tror dom har försökt få den smaka lakrits men brutalt misslyckats, rekommenderar inte den!
Nu ska jag blåsa håret och se på Gilmore Girls. Puss!

- Achtung!

Josefin

27 Mars

Goder morgon!
Har ni hunnit göra något idag? Det har inte jag i alla fall. Mina planer idag består av att duscha!

Idag är det tydligen någon sorts nyöppning i vällingby, om jag var duktig skulle jag orka mig dit. Men så blir det förmodligen inte! Hahah jag är så lat! Puss!

image300
- Snyggast i Sveriges lag, ja han är snyggare än Källström

Josefin


- Tröst äta

Nu har jag suttit här ett tag och funderat på en grej.. den där skåran man har under näsan, vad ska man ha den till? är det meningen att snoret ska rinna där, inte för att det fungerar särskilt bra eftersom näsborrarna sitter på sidorna.. men liksom, vad är meningen med den? Snälla, kan ingen berätta! annars kommer jag aldrig kunna sova ikväll..
Hursomhelst. Idag började dagen med en härlig brunch (fy på mig, som använder såna ord) bestående av: plättar, äggröra, bröd i ugnen & fruktsallad. Åt alldeles för mycket, fick lite ont i magen. Vi såg HeartbreakKid och den va faktiskt rolig, faktiskt. Fast lite förutsägbar, faktiskt. Innan jag gick hem från thessan så skrapade jag lite trisslotter och vann 50 kronor så på vägen hem (th följde mig) så bytte jag till två nya, men turen hade sugits ur mig och varken mina eller thesss skrapkunskaper kunde skrapa ihop lite pengar/ny lott så vi tröst åt lite center istället :)

nattinatti <3

- Suss gott!

Hej, vad har ni gjort ikväll? Själv har jag inte gjort någonting, jag har inte änns orkat se på film. Istället blev det Grey's och lite fotboll. Sverige var väl duktiga.....men Shaaban gjorde ju inte direkt den bästa grejen.
Jag har sån sjuk hosta nu att jag troligtvis somnar när som helst. Godnatt!

image299


Josefin


Onsdag

Hejhej!
Idag har det varit en typiskt lovdag för min del. Jag har verkligen inte gjort någonting, så inläggen blir inte så himlans roliga! Ikväll blir det säkert lite fotboll eftersom Sverige spelar, sedan tänkte jag kanske se Bridget Jones eller något. En väldigt speciell kväll, eller inte! Nej nu blir det Christine. Pusshej!
image297

Josefin


hosthosthost

Hejhej!
Jag följde Doris en bit hem i stormen. Det är verkligen storm mina fingrar har nog förfrysit och min hosta blev helt sjuk. Igår gjorde vi samma sak som kvällen innan, riktigt skönt med lov! Finns det något bättre än att inte göra något alls?
Nu ska jag fortsätta hosta!
image296

Josefin


-Bet on it

Min absoluta favoritversion av denna låt!
Kolla även hennes andra grymma videor.



Josefin

Tisdag

Hejhej!
Jag har precis ätit en god middag med lasagne. Jag sitter fortfarande och väntar på doran, när jag ringde sovde hon nog. Men jag får underhålla mig med so you think you can dance tills hon kommer.
Jag har sett det senaste one tree hill avsnittet, och låtit tårarna falla. Älskar den nya säsongen!
Någon som har förslag på någon bra film vi kan se ikväll då?

Josefin

- 27 Dresses

Nu har vi precis sett klart den. Jag tyckte filmen var helt okej. Väldigt amerikansk, som gjorde den också väldigt förutsägbar. Har ni några förslag på någon annan bra film?
Nu ska Doris hem och ut med hundarna och jag ska nog ta och fixa mig lite. Pusshej!
image295

Josefin 

- Hours

Godmorgon everybody!
Idag sov Doris och jag till 13.00, sick! Jag tror vi sov cirka 12 timmar!
Dagen och kvällen spenderas med samma Doris! Nu ska vi nog se 27 Dresses, hoppas den är bra. Pusshej!

Josefin

- GREAT

Då hade även jag vaknat denna soliga morgon, blir man inte lite glad i hjärtat när man ser solen (:
Undrar om TH&MK har vaknat... Idag ska vi åka och shoppa, fastän att jag är typ pankare än pankast. pannkaka..mmm..
Idag är det ju våffeldagen :D så middagen är väl redan färdig planerad. jaja, nu ska jag slå en pling till sömntutorna.

- Duschen nästa!

- Mr lista

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan


1. Hur mår du idag? Burnin' up
2. Kommer du komma långt i livet? Take a look at me now
3. Hur ser dina vänner dig? Dreams and lies
4. Kommer du gifta dig? Break you
5. Vad är ditt livs themesong? Don't know why
6. Vad är ditt livshistoria? Slow Jamz
7. Hur är skolan för dig? Long arm of the law
8. Hur kan du komma framåt i livet? My little ponny
9. Hur kommer imorgon vara? Alla vill till himlen
10. Vad är det bästa med dina vänner? Beautiful
11. Vad finns i lager för nästa vecka? Any way you want it
12. Vilken sång beskriver dig bäst? I'm a fool without you
13. Hur är det med ditt liv? California
14. Vilken låt ska spelas på din begravning? Öppna din dörr
15. Hur ser världen på dig? Dunka mig gul&blå
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv? Shake that
17. Vad tycker dina vänner om dig? One in a million
18. Har du en djup och mörk hemlighet? Umbrella
19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? I'm yours
20. Hur kan jag göra mig själv glad? What goes around comes around
21. Kommer jag nånsin ha barn? Love song
22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Festmetoden
23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? Övningsköra
24. Vad är ditt tips till dig själv? Dancing in the moonlight
25. Hur kommer jag att bli igenkänd? Casanova
26. Vad är min danssång? Bad boys

Mååndag

Hejhej!
Efter att ha packat upp mina grejer har jag bara hängt med Doris. Vi har sett på tv och ätit chips, en väldans spännande kväll. Nu ska jag se lite kvarteret skatan på youtube medans doris sitter och pratar med sin älskade.
Rasmus är cool hälsar Doris!
image294
- You know you love them!
Puss!

Josefin

Hemmmmmmmmma

Hej!
Japp det är sant nu är jag hemma efter en långhelg uppe i Fjätervålen!
Det har vart underbart med massor av snö och minusgrader! Jag hyrde ju då bräda och åkte första dagen, det gick inte så väldans bra. Så andra dagen med blåslagna knän och en blåslagen rumpa bytte jag till skidor. Hela helgen har det varit så himla kallt, du vet så när man kommer högst upp fryser snoret.... schnuskigt!
Jag har varit sjuk hela tiden men börjar bli lite bättre nu, jag är en kämpe jag vet!
Påskhelgen har blivit den fetaste någonsin, så jag väger just nu 400 kilo. Jag ska fasta resten av veckan! Eller inte, som om jag skulle klara det! I'm a FATSO
Bilder har jag tyvärr inga bra, kanske hittar några senare i veckan! Puss

Josefin

- FNISS

hahaha nu har vi tydligen fått en "hat" blogg. ;) skitdagboken heter den, gå in och kolla själva! klockrent..

- Jeff & Mads..Vilka är dessa mystiska människor?

- You fellows knows how to make me happy!

hahaha ni anar inte hur glad man blir när man får oväntat besök :) Mina kära vänner TH&MK kom förbi för en stund sen, och med sig hade de ett jätte fint påsk kort och en bit tårta. Liksom, helluuu, gårdagens önskan gick i uppfyllelse :D Jag kommer bli frisk nu, thanks <3 jag ler ännu och tårtan smakar uuuunderbart =)

image293

- TH&MK visade sina scrapbook kunskaper ;) favorit tårtan! <3

- I say NO, no, no

Här står jag och pillar mig i rumpan. Nej nu ljög jag. Jag sitter ju faktiskt ned. Aja, i högtalarna spelas Hey Mama & Good life - Kanye West, om och om igen.. Han är ju bara för bäst! Här i min ensam het så kan jag inte annat än sakna TH&MK lite granna. Har ju varit sjuk så jag har inte träffat dem på snart 4 dagar (!) jag förstår vad du tänker, liksom 4 dagar, det är inte mycket, men det känns som en evighet. Speciellt när det finns absolut ingenting att göra hemma, förutom att dansa lite för mig själv, fast då börjar jag bara hosta, så det är inte så kul det heller. I allafall, Jag var inne på deras blogg och där såg jag våra gamla framtidsplaner och så fick jag en liten minnes stund. Tänkte spec. på Åkersberga när vi skulle passa TH:s mormors (?) lägenhet över en helg. Vilket gick super, eller vad säger ni grabbar? ;) haha anyway.. Ikväll så funderar jag på att se det där skrämsel programmet på Mtv, men vi får se om jag kanske hinner somna innan dess eftersom jag var klarvaken typ hela förra natten. Jag är så otroligt sugen på tårta just nu, Nån som vill göra en till mig? (a)
image292


- Här har vi de små kisarna, deckade och klockan är bara 00 ;O måtte det finnas en bra ursäkt...

- I want to connect

Jaha ja.. då var man lämnad här, helt ensamen med bloggen.. J. är i fjätervålen över helgen, vet faktiskt inte riktigt när hon kommer hem, men det är nog snart =) Och i dag åkte A. till Tha big apple. Lyckost henne!
Jag sälv är fortfarande sjuk..fattar inte hur lång tid det tar att blir frisk..argh. Hemma är man också på lovet.. lite trist faktikst, hade bangat på en resa till solen. Jag är så otroligt uttråkad så det finns knappt! vädret gör en inte heller särsklit glad.. Okej, det är sol och lite blå himmel, men kom igen, Snö? i slutet av mars.
Aptiten är tillbaka och jag äter just nu som en liten grävling. Bakad potatis med keso&skinka står på menyn, smaskens! :)

image291

USA

Nu sitter jag här och bara väntar på att åka, jag vaknade för ungefär en timme sen, efter en urdålig sömn, plus att jag drömmde den skummaste drömmen. Jag drömde att vi skulle till Leksand istället för USA...Den var skum iallafall för den kändes som verklighet.
Det här blir mitt sista inlägg på 10 dagar, gråt ut!!!!! Nu ska jag till USA!!!!!
image290
PUSS!

- Lovely summer day

Åååh vad jag vill ha sommar! fatta vad skönt att kunna ta på sig en klänning och ett par ballerinas, och när man står i hallen så tänker man.. hm.. ska jag ta den svarta eller den vita jackan..? Nej, jag tar ingen jacka. höhöhö usch för snö och slask. Jag måste införskaffa massa nya klänningar till våren/sommaren så det blir väl till att beställa lite från ellos eller hm. Eller om pappsen är snäll, så kanske han köper några till mig när han är i peking (a) hoppeliihoppas på det! Har ni sett TheNotebook? Jag tycker att Allie, Rachel McAdams, har så grymt fina kläder där. Hennes klänningar är ju bara för söta..

image288

- Kanske inte just den här outfiten men bilden är mysig iallfall.

Släktmiddag och tidig morgon

Nu kom jag precis hem från släktmiddagen och ska ta och försöka sova lite, eftersom imorgon ska jag gå upp klockan 3 och det kan bli lite kämpigt. Idag har jag tagit en fika med doris och packat min sista packning. Äntligen drar jag iväg! Solong Sverige!
image287
Många pussar och kramar, ses om 10 dagar!

- Painting my pain away.

Jag vill äta mat, igentligen vad som helst, men jag har absolut ingen aptit alls :/
Dagen har faktiskt inte bara spenderats framför tv:n utan jag har målat lite granna, sådär. Jag mår faktiskt lite bättre när jag målar. weeird. Resultat ser ni nedan
image284

- Mongo Marilyn

- Just hate it!

aaarg! finns det nåt värre än att vara sjuk när det är lov? jag brukar typ aldrig vara sjuk men bara för att det är lov så blir jag det :/ Ikväll skulle jag ha åkt till hässelby och umgåts med några barndomsvänner men det går inte för min kropp strejkar :( Har så otroligt tråkigt just nu.. Jag skulle helst av allt gå ut och springa, har inte tränat på typ 3 veckor nu.. Men det blir ännu en dag framför tv:n..Något som är lite bra iallafall är att ikväll kl. 19.40 är det "livet är underbart" på kanal5. Det är typ dagens höjdpunkt.
Nu ska jag återgå till att göra absolut ingenting. funnybunny, shit vilket neggo jag är för tillfället.

image282

- Sötaste pojken, från filmen.

Hemma

Nu kom jag precis innanför dörrn och ska så smånigom dra mig mot sängen. Även idag blev det chill kväll med dorran och några fler. Hoppas ni sover gott! Imorgon drar jag till USA!
image281
Nattinatti <3

You've got the sweetest ass in the world

Idag vaknade jag yrvaket upp hos D klockan halv sju, då var det bara att packa ihop sina saker och bege sig hemåt. Jag kom hem runt halv åtta då jag snabbt gick och la mig i min säng igen och sov till halv elva :) Kvällen igår var trevlig och mysig, men jag var sjukligt trött. Idag har jag faktiskt inte gjort ett skit förrutom att jag duschat, jag har även fått massor med pengar till USA resan. Snart åker jag! Planet vi ska åka med har egen tv i sättet , så man kan kolla på tv program och filmer, man kan även spela playstation, så jag är inte jätte nervös, jag hoppas jag kan sysselsätta mig så jag inte sitter och skakar som jag brukar göra.
Annars har det inte hänt så mycket annat i mitt liv, ska kanske ta och kolla på en film, men jag är såå sugen på att gå på bio, men jag tror inte det finns så många bra filmer som går nu, eller finns det?
Just nu sitter jag och diggar skönaste låten, Alex C. ft. Y-Ass - The Sweetest Ass In The World, den är så jävla skön, det är så konstigt budskap. Men jag gillar den grymt mycket!
image280
Jag och Doris försöker vara balla......
Pusspusspuss


- Godast

image279


- Vart riktigt sugen på nåt chokladigt, typ kladdkaka, men jag orkar inte baka...hur löser man det?

- Helt sjukt!

Vaknade upp i morse och kunde knappt andas, näsan var helt igen täppt med snor,snor och lite mera..Just precis, snor. Ögon hade typ torkat igen så jag kände mig som en liten mullvad när jag stck ut mitt huvud genom det lilla fönstret jag har vid min säng. Koookoo tjöt jag och gubben på gatan kollade lite snett... Igår kväll hade jag varit grymt hungrig men lyckats somna iallafall. Så i morse var jag hungrigare än hungrigast. Kunde typ ha svalt en hel giraff om jag bara hade fått en sådan. Mina alldeles för snälla päron gjorde iordning frukost på sängen till mig, uppskattas verkligen! Jag smaskade(det blir lätt så när man bara kan andas genom munnen och samtidigt har den full med mackor) och läste samtidigt klart Cosmopolitan.
Sen serverades påsk lunchen en trappa ned så det var bara att kravla sig ur sänge.. Mamma propsade på att jag skulle va lite fin klädd, men jag stod emot och körde mjukisar, tjockis cardigan och som hatten på toppen drog jag på mig ett par knallgula strumpor. Lite påskfin kan man ju kosta på sig att vara. Näsan droppade som bara den, så jag stoppade näsborrarna fulla med papper, vilket var en väldigt dum idee. Det var helt omöjligt att äta samtidigt som det stog ut en massa papper ur näsan som täckte munnen. Det ordnade sig inte så jag gick och la mig istället. Jo, nu ligger jag här i sängen och myser med Macen (datorn).
Idag hade jag tänkt att ta ett sista farväl till Alice och sen leka med TH på kvällen, men så blir icke fallet. JAg måste verkligen bli frisk, det finns inge värre än att tillbringa lovet som sjukling.
Jag nyser som en apa för tillfället, inte fräscht. Slemmet i halsen vill varken upp eller ner. Bara så ni vet :)

image277 - Wanna be like that
image278 - But it´s more like this.



- Coming home

Hallå
Kom precis hem och jag tänkte gå och sussa nu, är sjukligt trött. Har varit på planering inför en hajk vi ska ha för de lite mindre, det ska vara något indian tema så vi kollade på pochahontas för att inspireras, när det gäller kläder och hur vi ska bete oss. Kommer säkert bli hur bra som helst, fast hajken är i april så det blir nog väldigt kyligt...brrr.
När colors of the wind spelades tänkte jag på en viss person, som nu har åkt till NewYork. Vi kallar honom Jackeee


nattinatti <3

- Dreaming out load


- Nästan samma men ändå inte riktigt säker på hur jag vill att min skolavslutnings outfit ska se ut...

- Welcome to my crib

För tillfället så är mitt rum ovanligt trist. Men det måste det bli ändring på! MIna väggar är typ beiga och möblerna är vita/trä. riktigt boring. Jag funderar på att skaffa en fondvägg, en mörkröd sådan med medaljonger. Guldiga gardiner, guldiga och röda ljuslyktor, guldiga och röda prydnadskuddar och ett guldigt överkast. Jag är ett litet fan av Marilyn Monroe, hennes kropp är bara för perfekt, så jag vill ju gärna ha en tavla på henne också. Igår när jag var i Karlstad så shoppade jag lite, det blev en mörkblå "jacka" i typ siden från Vila. Och sen köpte jag också en Marilyn Monroe tavla. Den har lite fel färger så jag funderar på att måla om den. Nuvarande färgerna är ljusgrön, rosa och gul så det matchar inte så där super med resten av konceptet. Men min käre champion, Frallan, kom på bästaste ideen. Jag ska göra den Svart/Vit! Vi får väl se hur det går ;)

Marie + Måns = Sant

Jag läste precis att Måns och Marie är ihop, och trivs jätte bra tillsammans. Jag tycker de är jätte söta tillsammans, vad tycker ni?
image272
Hoppas det håller!

Sommar, sol och korta kjol

Nu vill jag bara ha sommar! Värmen, solen och stranden allting blir så mycket gladare på sommaren, jag blir en sån lyckligare och gladare person på sommaren. Men istället kommer det snö som gör att jag blir ännu mer deprimerad än vad jag redan är, jag blir bara trött och grinig när det är snö. Usch, usch,usch!
Men på lördag morgon åker jag till USA och hälsar på min syster! Åhh det ska bli så otroligt kul, jag saknar henne verkligen jätte mycket!
Idag har vi inte gjort så mycket, hade svenska prov som jag tror gick åt helvetet, men herregud, jag klarar mig. Vi hade även musik där vi ska göra en cover på en låt, våran grupp har några förslag på låtar vi ska göra: Går och fiskar, Hit me baby one more time och Vandraren, sen hade vi en till som jag inte kommer ihåg vilken det var. 
Efter skolan gick Doris och jag hem, vi chillade en liten stund och sen gick hon vidare hem. Jag har även lagat tonfiskpasta till middag som blev väldigt god! Nu kollar jag på vänner och ikväll blir det äntligen Grey's! 
Imorgon är det LOV, det ska bli otroligt skönt!
Nu ska jag kolla vidare på vänner!
Puss på er!
image271


LATER!

Det här blir förmodligen mitt sista inlägg innan jag åker. Min syster kommer snart och hämtar mig och sedanåker vi tidigt imorgon. Jag har nog bestämt för att prova snowboard, i alla fall i en dag. Ni kan ju kolla fjätervålens hemsida och deras webkamera så kanske ni ser mig! Så nu lämnar jag över till mina bloggkamrater. Pusspuss!
image269
- Asså jag kommer äga sönder!

Josefin

vintern är här?

Ja har den vintern som man förut längtade efter kommit nu? Jag hade till slut blivit inställd på vår och då ändrar vädergudarna sig och gör någon konstig vinter. Just nu snöar det för fullt utanför mitt fönster!
image268

Josefin

-I'm sorry but I gotta move on with my own life

hejhej!
När jag äntligen skulle gå ner och duscha strosade jag till badrummet och snöt  mig. Självklart börjar jag blöda ur båda näsborrarna, jag satt ovanför toaletten och det bara forsade rakt ner. Efter cirka 15 minuter tar det äntligen slut och jag måste skura halva badrummet som är nerblodat. Sedan blev det dusch och nu har jag fixat lite mer musik till bilturen. Någon som har några bra låtförslag?
Jag tänkte kanske lite "vi har det bra, vi här bak i bilen", det låter väl fräsigt?
image267

Josefin

Boo, you whore

Hejhej!
Jag är faktiskt fortfarande sjuk men nästan ingen feber. Jag vaknade med vilt hår och blev lite chockad när jag såg mig i spegeln, jag ser just nu ut som ett monster! Därför ska jag kravla mig ur sängen och ta en dusch!
Puss!

Josefin

- Spets

Tjejlistan 2008!
1. vilken BH har du på dig just nu? Röd/spets
2. vilken färg på trosor har du just nu? Turkosa/foxy
3. är du nöjd med dina bröst? Ska inte klaga
4. är du nöjd med din rumpa? i like my but
5. uppsatt eller utsläppt hår? har typ alltid utsläppt men det är finare med uppsatt
6. hur skulle du beskriva killen som du tycker om just nu? Charmig
7. vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet? Frisyr, leendet, rumpestumpen
8. vad är din åsikt om homosexuella killar? skulle inte va helt fel att ha en som vän
9. vart vill du helst bli kysst? tha lips
10. och om inte där? ops..
11. har du några snygga killkompisar? you bet!
12. har du kysst någon av samma kön? definera kysst..
13. vad är ett plus på det motsatta könet? Vältränad kropp, badboy badboy...
14. vad är ett minus? inte välrtränad?
15. är du en hejjare på att kyssas? Frågar du mig? inte direkt som om jag har kysst mig själv.

- Bjuder på den



- Haha! Ja, jag erkänner, jag är en liten scoutnisse men det är inte det som är det roliga (eller kanske lite). Spana in min frisyr! och tänderna och, tja, hela utstyrseln igentligen. det var för några år sen så jag ser inte riktigt ut så där idag. FNISS! på mig.

Tisdag!

Nu så blir det sängen för mig och sedan får jag se om det blir skola imorgon.
Jag förstår fortfarande inte vad Amanda, TH och nu tydligen Alice ser i Chuck. Amanda och Th har ju ursäkten att de båda är halvblinda, men alice vet jag inte riktigt. Penn Badgley (Dan) kommer alltid vara snyggast.
Jag har spenderat min kväll med att bränna några skivor med bra bilmusik och som vanligt sett på tv.
Godnatt!

- Penn Badgley, Chace Crawford och Ed Westwick

Josefin


These words are my heart and soul

Så var gossip girl slut. Det är verkligen bra, det är den världen som jag skulle vilja leva i. Lyx, glamour och fester, vilket liv, men endå massor med härligt drama, jag älskar det. Om jag fick välja vilken karaktär jag skulle vilja vara skulle jag välja att vara Blair, hon är så härligt dryg och bestämer hur hennes liv ser ut. Hon kan kontrollera allt omkring sig, och har koll på allt och alla. Hon dejtade även den hetaste killen i serien! Och nu håller hon på med Chuck, jag får nog nästan ta och säga att han är het på något sätt, jag kan inte hjälpa det, han är liksom bara het. 
image263
Ikväll har jag faktiskt varit ute och powerwalkat med min mamma i en halv timme, det var faktiskt riktigt skönt, det är alltid skönt att komma ut och röra på sig. Nu kollar jag på starter wife, det är lite konstigt, men helt okej när man inte har något annat att kolla på.
Puss på er!


Dagens Bild

image261


- Våran allas Estet, Therese, är den stolte konstnären. För er som inte ser det så står det " Amanda min älskling" äsch då :$..

- I could wait outside

Snööööö! äntligen, typ, fast ändå inte. härligt att det inte är slask och regnigt längre utan att det är tjockt med vitt på gatan. Idag har jag och TH hjälpt manne i uppan, det gick suuuperduper och sen var det hemkunskap med nån kronofogdsnubbe som var jätte töt :) Imorgon är jag ledig hela dagen från skolan, och ska åka till Karlstad, där begravnigen är. Hoppas det blir soligt då. Tåget går halv 8, på morgonen! så ingen sovmorgon här inte. Mys att sitta och lyssna på musik i 2,5 timme :) Ikväll är det, som bekant, gossipgirl. Det är ju bara för bra, och jag bryr mig inte att han ser ut som en sämre version av S. eller att hans ansikte är "ihoptryckt" och att han ser ut som en "sköldpadda" (enligt josé). Chuck ÄR snygg!
image260

- HURRA

Shit vad gammal jag är. På birthday.se kan man se hur gammal man är, hur bra som helst, och lite annan fakta om sig själv. Jag föddes för 5 618 dagar sen. WOW! och för er som inte orkar räkna ut när jag fyller år nästa gång så kan jag lite lätt berätta att det bara är 225 dagar kvar, dags och börja fila på presenten!


- hurra hurra för det är nästan min födelsedag

-That was quite a show

Hej!
Efter ett par ipren känner jag mig lite smått bättre. Jag känner mig rätt så tvungen att gå till skolan eftersom jag inte är där på torsdag. Då blir det ju som sagt fjätiz, men jag kommer hem på måndag och då är man ju ledig hela veckan. Så grymt skönt! 
Idag missade jag ännu en gång hemkunskapen känns faktiskt som Monkan kommer sänka mitt VG. Men jag är ju så grym kock så det borde hon väl inte?
Dagens låt blir Take A Bow av Rihanna.
image259

Josefin

Heaven doesn't seem far away anymore

Idag hade jag muntligt nationellt prov i svenska, jag tror det gick åt helvetet. Men jag fick bra på mitt skriftliga nationella så jag tror inte det spelar jordens roll.  Se har det inte hänt så mycket idag, dagen har faktiskt gått ganska snabbt även fast jag har haft huvudvärk och världens ont i halsen, så jag är hes. Ikväll skulle jag tränat men jag tror jag skippar det med min hals.
Annars händer det inte så mycket annat den här veckan, på torsdag får vi lov, och på lördag åker jag till USA och hälsar på min syster. Jag längtar så mycket! 
Ikväll blir det mys med gossip girl och lite varm choklad kanske :) Men nu ska jag nog ta och kolla en film, igår såg jag walk the line den filmen är verkligen så underbar.
image258
Puss och kram.


oh no!

hejhej!
Idag är jag hemma på grund av feber, jippi! Så nu ska jag lägga mig igen. Ha en bra dag!
image257

Josefin

- Can't wait

Tjoo!
Jag ska strax gå och lägga mig eftersom det är piss skola imorgon. Men egentligen överlever jag eftersom jag bara har tisdag och onsdag kvar. Torsdag blir det fjätervålen, med la familia. Det skulle blivit alla syskon men min tråkiga syster och hennes kille drog sig ut, på grund av att de är så jävla busy. Aja, familjen och jag får klara mig utan dom.
Nu i helgen har jag bestämt mig för att prova att åka bräda, jag har försökt att övertala min bror så jag får se. Borde jag prova?
Nej men nu ska jag borsta gaddarna. Puss och godnatt!

Josefin

Sliten...

image254image255image256
Efter en helg i Hassela känner jag mig otroligt sliten.
pusspusspuss


BAT-APE

Hallihallå
Nu är jag hemma efter en inte så händelserik dag.. Skolan var seg som vanligt och jag var tröttare än tröttast.
Korvstroganoff var dagens lunch, smaskelismaskens! På svenskan läser vi en bok av Henning Mankell, Comedia Infantil . Den är inte så värst spännande, tydligen eftersom hälften av klassen somnade men whatever. När jag och lenis var på väg hem från skolan så började det såklart regna och det var lite jobbigt eftersom luggen lockar sig och mitt hår blir helt galet, det står verkligen åt alla håll och kanter. gosh... När jag kom hem vart de lite oc på tvn och sen gick jag och bytte om till klänning, bergravningsoutfiten. Jag och pappsen skulle till solna och inhandla en sjorta som jag kan ha på onsdag, då det är mormors begravning. Jag och klänningen gick till min gamla skola, bromstensskolan, och där var det tväris. Vi spelade lite och jag och daniela var sugna på att träffa den nya tjejen som ska börja spela med oss. Hon går tydligen i samma skola som oss men jag har ingen aning om vem hon är. Caroline heter hon och går i 8b så jag får gå och kika i skolkatalogen snart. Hon hade tyvär glömt bort tiden så vi fick aldrig träffa henne :( Efter tha flute bar det av mot solna. Satt på bussen i en halvtimme och lyssnade på musik tittade på regnet, så otroligt skönt att bara sitta men samtidigt komma framåt. Jag och pappsen köpte ett par strumbyxor, lite strumpor och en vit simpel skjorta.
image253

- It's the Bat-Ape

Dagens låt.

Blir Måndagsbarn - Veronica Maggio

 
- Så mysig låt!

-Cause I don't know the words

Yo my bro!
Efter att ha sovit ett antal timmar så har jag tvingat mig upp för att äta något. Eftersom pappa står och ropar så måste jag springa ner NU. Resten av kvällen tänkte jag spendera i min säng och vid datorn, ganska spännande om du frågar mig!
Bara så alla vet var allan inte i skolan idag! Skolkade eller ärligt sjuk? Det är dagens mysterium.....
Puss
image250
- Detta ska jag äta (potatissallad) plus kyckling. :)

Josefin

Killing me softly...

Hejhej! Åh vilken tråkig dag! Alla har gått runt med halvöppna ögon och helöppna munnar idag. Även jag. Det beror nog en del på det tråkiga vädret, det har duggat, haglat och just nu ösregnar det!
Och självklart har jag bultande huvudvärk så jag ska nog lägga mig och smaska på en mandelkubb och sedan somna. Puss!
image249
- Mmm schmaskens

Josefin 

Oh my god we're back again!

Tjohoooo ja vi är tillbaka!
Vi har haft en mysig helg med trevlige personer, men ändå är det extremt skönt att komma hem! Nu ska jag checka internet lite och se om jag missat något roligt!
Jag har läst våran gästbloggerska Doris inlägg, och hon kommer säkert ta över någon annan gång.
Men det blir mer inlägg imorgon, later!
image248
- Jag håller med Doran! Söta Maia var nästan bäst igår. :)

Josefin


sista inlägget

Nu ska jag gå och duscha och sedan byta om till fotbollsmatchen. Vid sjutiden så kommer de riktiga ägarna av bloggen tillbaka så detta blir mitt sista inlägg. Jag kanske har tur och får gästblogga igen någon gång i framtiden, så håll utkik. haha, nej men det har varit ganska roligt att blogga faktiskt fast det är också ganska ansträngande.
Nu tänkte jag avsluta med en sommarbild, för visst längtar man inte otroligt mycket till sommaren? Det gör i alla fall jag!

image247

puss Doris

Black and White

Var inne på asos och fastnade nästan direkt för dessa t-shirtar, speciellt den sista.
image245image246

Maia Hirasawa - The worrying kind

Det är så otroligt vackert, jag föll direkt för den här versionen. Mycket bättre än orginalet måste jag säga. Bara helt underbart!

Anledningen till att jag älskar Gossip girl

Precis som Alice och Josefin så kan jag inte få nog utav hur snygga Penn Badgley och Chace Crawford är. Man bara dreglar nästan. Hur kan man låta bli? Men jag måste tyvärr säga att jag inte håller med Amanda, Ed Westwick (Chuck) är inte snygg, Inte ens lite.

image244
Men jag håller nog mest med Josefin, Penn (till vänster) är lite snyggare.

Vårkänslor

God morgon!
Jag vaknade precis och blev väldigt glad över det fina vädret! Det är såhär det ska vara, vår liksom.
Igår såg jag melodifestivalen och det var ju bra att Charlotte vann tycker jag, hon var ju helt klart bäst. Efter det var slut så gick jag och Frida ut och hamnade hemma hos mig, där vi satt och pratade om allt möjligt. Så det var mysigt och trevligt. Men nu ska jag nog ta en dusch kanske.

Vi hörs senare!
Puss

Snabbt inlägg

Bloggen har laggat hela dagen men nu ska jag i alla fall till Frida för att äta middag och se melodifestivalen. Det förra inlägget skulle egentligen komma tidigare men jaja.
Glöm inte att rösta på Charlotte ikväll!

puss

Det är ju värsta schlagern

Ska precis hoppa in i duschen. Har suttit framför datorn hela dagen och känner att jag måste göra någonting.
 Ikväll är det melodifestival och jag tror på Charlotte Perrelli. Den största katastrofen vore ju om Christer Sjögren vann. Han är riktigt usel! Eller om Frida vann, usch säger jag bara!
 Men om inte Charlotte vinner så hoppas jag nästan på BWO. Deras låt lägger sig faktiskt på hjärnan och den är ju ganska bra. Jag tror också att BWO skulle ha en ganska bra chans i stora finalen. Vad jag har hört så är de kända i många länder som Polen och Ryssland med andra.  Men nu får ni ha en trevlig kväll!



  Björn är min favorit i melodifestivalen alla år i alla fall.

Puss


frestelse

Har tittat runt lite på nätet
och just nu vill jag ha:
image240image241
Det måste införskaffas nästa gång jag åker till stan!

Åh, vilken härlig dag

God morgon!
Jag vaknade precis och nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra idag. Kanske så är jag bara hemma och sitter framför datorn fast egentligen behöver jag komma iväg och köpa en ny foundation. Det börjar närma sig lovet nu och det känns otroligt skönt! Bara 3 och en halv skoldagar kvar och sen är vi lediga i 10 dagar får jag det till? Härligt i alla fall.
Jag läste att Josefin ska till fjätervålen och Alice ska till Usa. Jag får ju medge att jag är lite avundsjuk, men jag har inget emot att vara hemma faktiskt.

Nu ska jag läsa lite bloggar och annat.
Puss

sleeping beauty

Glömde bara att säga god natt.
God natt!
image237

-I'll do whatever I feel like I want to do, GOSH!

ikväll har jag bara vart hemma och sett på this is england. Den var väl helt okej men lite tråkig nästan. Men jag måste erkänna att jag älskar deras dialekt. Den är bara för härlig!
Imorgon så ska jag hem till Frida och det blir såklart en schlagerkväll. Men det blir nog mysigt.
Just nu är jag väldigt trött och utmattad så jag funderar på att gå upp och lägga mig snart. Men först så ska jag ringa och terrorisera folket i hassela och se hur dom har det där.

Nu ska jag borsta tänderna.
Puss

Mat

Snart är det dags för middag och jag känner mig riktigt hungrig. Pappa har åkt och köpt pizza som jag snart ska äta innan jag hittar på något.
Just nu känner jag mig otroligt seg och omotiverad till att hitta på något. Det kanske blir en hemmakväll med film trots allt. Men jag får se om jag taggar till mig och hittar på något. Nu ska jag i alla fall äta en Hawaii med familjen och sedan får jag se hur det blir.

Ha en bra fredag alla!
Puss


-Flying man!

Hallå!
Jag tänkte sätta mig och titta på Heroes, säsong två. Jag har inte sett alla avsnitt än så nu tänkte jag ta igen lite.
Måste bara säga att den serien är riktigt bra och spännande. En favorit nästan, ja i toppen i alla fall. Den som lyfter serien är ju självklart Hayden Panettiere, hon som spelar Claire. 
Programmen med henne är ju alltid lite bättre.
Nej men nu måste jag börja titta om jag ska hinna duscha sen!


image236
Hur kan man låta bli att älska det?


 


Gästblogg

HEJ!
Nu är det då jag som tar hand om bloggen över helgen medans de fina flickorna är i Hassela. Det ska bli suuper! Och jag vet att alla som är borta kommer att sakna mig.

Imorse så vaknade jag bredvid Alice som låg och snarkade i mitt öra. Vi kom iväg i ganska hyfsad tid till skolan faktiskt, så det var duktigt. Skolan rullade på som vanligt och nu sitter jag här, lycklig över att det äntligen är helg!
Planerna inför helgen är inte riktigt bestämda än, jag får ta det som det kommer helt enkelt. Men jag är nöjd så länge som jag slipper skolan.

Nu ska jag gå och äta havre fras!
Puss Doris


So long suckers!

Nu ska vi alldeles strax åka iväg till Hassela! Vi alla hälsar hej då och nu får doris ta över!
HEJ DÅ!

-I've been knocking at your door

Hejhej!
Nu har jag segat ihop min packning, är så extremt nervös att jag glömmer något viktigt! Det är alltid så tycker jag.
Nu ska jag nog lägga mig och försöka sluta tänka på min packning!
Kan ni tänka att det är bara en vecka kvar och sedan är det lov igen? Så extremt skönt så jag nästan dör. Den första helgen på lovet sticker jag till Fjätervålen. It rox your sox off!
Hoppas alla får en bra helg. Godnatt!

Josefin

i'm bad, you know it!

Hejhej!
Dålig uppdatering av oss alla idag, men vi har fixat saker till morgondagens resa.
Jag har vart i solna med m-mimmi och th och shoppat grejer. Sedan har jag lånat pjäxor och skidor och sånt av dom och deras päron.
Nu blir det packning för hela slanten, och det tar upp all min tid bara för att inte glömma något!
Men imorgon tar ju som sagt Doris över, ni får hoppas hon är en duktig bloggerska. Later!
image234
- mm, eyecandy!

Josefin

Mmmmmm

Jag tycke inte att Nate i gossip girl va så snygg förrut, men nu dreglar jag!
image233
Är han inte bara för het?
nattinatti<33333

So pick me, chose me, love me!

Idag vaknade jag faktiskt vi sju och kom inte försent..okej men bara 5 minuter. Idag har det inte hänt så mycket, somvanligt. Vi hade kör idag och sjöng Welcome To My Life med Simple plan, det lät faktiskt riktigt fint, nästan så att man skulle velat spela in det. Annars har det inte hänt något speciellt. När jag kom hem började jag plugga lite so, men jag somnade så jag gav upp den tanken. Så det har inte blivit överdrivet mycket pluggande, men jag tror jag kan det ganska bra. Det kan bara morgondagen förutspå.
Såg precis Grey's Anatomy och som jag tjatar men det är bara för bra! Jag älskar det! Det bästa avsnittet är nästan när Meredith säger till Derek "So pick me, chose me, love me" tänk om en kille sa det till mig, jag skulle smälta! Men jag älskar kärleksfilmer och alla vackra repliker i dom som man bara börjar gråta!
Nej nu ska jag hänga lite till på datorn..sen kanske sängen väntar.
Pusspusspuss

You don't have to put on that red light

Hej allihopa!
Hoppas ingen missade Greys, som var absolut grymt! Nu blir det fråga olle och sedan somnar jag nog in.
Imorgon är det ju det där fruktade so provet, imorgon är domedagen. ooooooh no!
Sedan så har vi syslöjd på elevens val imorgon så då kanske jag och allan kommer någonstans på våra klänningar! Efter skolan ska jag försöka övertala min mor att följa med och köpa lite grejer till hassela, annars måste jag nog åka själv!
Nu ska jag göra mig iordning. Natti!

Josefin

-orange sky

Hejhej!
Nu har jag pluggat på här och det har gått bra faktiskt. Så nu tänkte jag att jag får en belöning nämligen nya One Tree Hill! Tjohoo! Någon annan som följer det? Hur bra kan det bli liksom?
Jaja , later!
image232
- Snygga Chad!

Josefin

-Det var enkelt och vackert

Tjohoo!
Som sagt är det islam prov imorgon, jag pluggar lite halvt med musik och internet sådär.
Ja som amanda sprider rykten om ska det bli dåligt väder i hassela! Fast jag vet inte vad man ska tro, förra veckan var det någon som sa att det skulle bli 20+ men det hände ju uppenbarligen inte.
Ska man sjunga himmelen är oskyldigt grå nu? Innan jag totalt deppar ner mig i vädret återgår jag till plugg. Later!
image231
- Perfekt skidväder, yeaaaah!

Josefin

- I´m a Hustla

Hola
assoooow jag hatar det här vädret! grått och grått och grått. om det ska vara dåligt väder kan det väl iallafall regna, blir så mycket mysigare då. Det ska tydligen inte bli någon sol i helgen heller :( vi åker ju till Hassela då, så jag hoppas på sol endå! Nu ska jag gå ner och äta nåt gott, korv kanske? sen blir det till att plugga inför Islam provet, som är imorgon. Om jag hinner blir det även shopping med mammsen, måste köpa något begravningsvänligt. Och ikväll är det ju LOST, som alltid, jippiiiiwhiihoooo!!

image230

- se vad glad man blir i Hassela!

-You will see I can be all you need

Godmorgon allihopa!
Varför är det så att när man lägger sig tidigt blir man bara tröttare när man vaknar? Jag blir nästan förbannad! :)
Första lektionen är det engelska, hoppas min lärare har rättat min nordirlands uppsats! Sedan kan vi ju alla hoppas att troskanten inte kommer.
Tycker ni att han blir manligare? Tycker inte jag i alla fall!
Tydligen ska Amanda och TH skaffa torp, så här får ni lite smarta tips från Ernst.
Nu måste jag nog gå. Later!

Josefin

Don't stress, don't stress, don't stress

What's up homiez?
Nej det blev inget islam plugg idag, utan jag satt mest framför datorn. Kul,kul.
I helgen ska jag, Alice och Amanda upp till hassela och leka balla i backen. Så denna helg har det blivit bestämt att Doris (även kallad DD) tar över. Bara så ni vet!
Jag kan även säga att ni som är kompis med henne på facebook kan få se några ursnygga bilder från förr!
Snart blir det nog sängen, pusspuss!


Josefin

Jag har inga ord..


image229
Jag längtar bara tillbaka.


- So hot, that i melted

booom chicka woooaw woow! såg precis på GossipGirl och måste bara säga att Chuck Bass är riktigt het! Ja.. det var allt från mig, nu blir det sängen.
nattinatti <3

-Let's get the fire burning

Hej alla katter!
Ja vad har jag gjort sen det senaste inlägget? Jag har sett senaste Kyle XY och ätit ännu en äcklig choklad. Jag är extremt seg, så det är vad jag hunnit med. Ikväll blir det alla fall Gossip Girl, det här avsnittet är sjukt bra så missa det inte! Sen kanske nya serien Starter Wife undra om den är kul? 
Om jag ska vara duktig kanske jag borde plugga so, Islam! Funnybunny, eller nej det är det faktiskt inte.
Nu var det tydligen middag! Later!
Dagens framträdande. :) 

Josefin

Chillonthegrill

Tjaba alla balla!
Det var en helt okej dag innhållandes muntliga nationella i svenska, fotbollstennis och en viss Muhammud (som en liten amanda tycker är ashet). Efter skolan tog jag och DD en prommis med den lilla hunden, sedan roade vi oss på ett hemligt sätt. *fnitter*
Nu sitter jag och äter någon riktigt snuskig choklad/lakrits, konstig blandning. Men jag åt upp den, ännu en spännande händelse i mitt liv. Aja later!
image228
- Mumma!
Josefin

- Mormors snor

schena schena
kom precis hem från kvartsamtalet zom gick alldeles utmärkt hööhöhihii*
Idag har skolan gått ovantligt snabbt men det kanske beror på att vi har haft sovmorgon :) så första lektionen var idrott där vi spelade fotbollstennis. Jag var i bästa laget fast vissa var lite kuriga ibland, nämner inga namn, och vi vann typ hela tiden. När jag, TH& MK var inne på plan var det toppelitoppat lag och det var då det gick som bäst. yeah. Maten smakade rumpa så det blev uppanmacka till lunch, inte helt fel ;) fick efter skolan sitta en timme och vänta på det lite onödiga kvartsamtalet. roade mig med att sitta och tjuvlyssna på när några blattar i sjuan snackade skit om sin "vänner" så den timmen gick faktiskt ganska snabbt.
Igår var det Hasselmöte, för alla som ska med spångafolkan till hassela. Fick då reda på att en viss Mr. M. ska med, skojsigt värre ;) Nu har jag ätit upp min snorbulle, den var smaskig. och nu så ska jag laga mina jeans, sy ihop några linnen och sen blir det plugga SO så att jag kan följa med TH och köpa skidställ imorgon :)


- höhöhö
http://www.apoteket.se/orkestern/
- FNiss

Jesse Mccartney


Jesse Maccartney -  Leavin'
Vad tycker ni, hot or not`?

Godnatt! Josefin

Kladd!

Tjohoo!
Precis följt DD en bit på vägen. Vi såg ju som sagt Good Luck Chuck, herregud se inte den! Jessica Alba var extremt INTE rolig, och han den där killen var mest naken och hade sex hela filmen. Efter filmen skulle vi äta i vällingby, men vi missa bussen så det blev konsum sallad och köpt kladdkaka. Vilket var smaskigt!
Nu är jag sjukt seg och tänkte nog lägga mig snart. Godnatt!
image226
- Såhär såg våran kaka "nästan" ut!

Josefin

Måndag

hejhej efter en tråkig måndag!
Precis innan jag gick till skolan fick jag reda på att det var sovmorgon, jag hade då en timme över. Den spenderades framför datorn. Sedan var det matte med herr ulla och efter svenska med samma man. Allan, mimmi och TH var "sjuka". They are 2QL4SKL!
Now i'm chillin and grillin with DD, vi ska nog se good luck chuck! Later!

Josefin

I don't think this is a case off U-G-L-Y you ain't got no alibi.

Så var helgen slut och nu väntar en hel vecka tills nästa helg....åhh. Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera men jag har inte varit hemma.
Och igår var jag med doran igen och vi såg footloose, innan vi kom dit gick vi till en pizzarestaurang på odenplan, väldigt god mat. Jag tog en pasta bolgonesse och doris tog en kycklingsallad, mums! Innan skulle gå in på footloose planerade vi på att gå i pausen, för man kan ju faktiskt inte lägga en musikal på en lördag kväll! Iallafall kommer vi in där och ser att det är många som var ganska uppklädda och där står vi. Musikalen börjar och doran och jag smälter! Den var verkligen sjukt bra, verkligen något att rekomendera. Och vi förstod inte hur vi ens kunde tänka på att gå. Måns var het som faan! Fast lite översminkad enligt min smak. Fast han var ju en bad guy så det kanske inte var så konstigt. Man bara kände hur man ville sjunga med även fast man inte kunde låtarna. 
Sen tog vi tunnelbanan hem men den gick förstås bara till alvik, så doran och jag sätter oss i alvik och väntar och då kommer vi på hur macarena låten går och kör dansen till den på tunnelbanestationen. Sen skulle vi ta 117 hem men vi hade missat den precis så doris och jag börjar promenera, och då börjar vi köra footloose medley. Och kör danserna till. Jag har spelat in en film som ni kanske får se någon gång ;) Sen bar det hem mot doris och sminka om sig lite och sen gick vi ut igen. Idag har jag inte gjort ett skit förrutom att måla mina naglar i fin rosa färg :D
Nu får ni sova så gott! Det ska iallafall jag.
pusspusspuss alice

Come on guys, chill

Tja!
Efter att min engelska uppsats blev klar har jag försökt plugga konjunktioner. Men det går inte så himlans, jag vet inte riktigt vad jag gjort istället men timmarna har gått och jag tänkte väl snart sussa. Imorgon blir det en vanlig tråkig skoldag, jag skulle bli överlycklig om troskanten inte är där imorgon. Då kanske alla kan få behålla sina betyg!
Nej nu borde jag gå, godnatt!
image225
- Salem är sötast!

Josefin

Patrick Dempsey

image224
- Han är helt klart snyggast nu, eller hur?

Pick it up

Hejhej!
Nu har jag vart duktig flicka och skrivit klart mitt arbete! Det tog massor med timmar innan jag började skriva, för Wilma och Gustav kom hit. När jag väl började skriva kom Wilma och shakade lite till musiken i mitt rum. Men sedan åkte de små på teater så jag kunde börja skriva. Arbetet blev inte alltför långt, så jag håller tummarna för att de räcker. Nu ska jag chillagrillakilla lite sen blir det nog svenska konjunktioner! Later!

Josefin

- Surfin'USA

Nu sitter jag här och äter gårdagens rester, thaimat :) snuskigt gott! Jag lyssnar också på beach boys, det är blivit en vana.. Men de är faktiskt bra! Och så har jag varit duktig idag och skrivit klart Irland arbetet. I risk att låta geeki, men det var faktiskt intressant att få veta lite om nordirland konflikten och politikten där. Den vart 1,5 A4, vi får se om det räcker. Nu ska jag nog chillpilla ett tag och sen blir det öva konjuktioner. Ikväll blir det ägg och lax wraps till middag, och efter det scouterna där vi ska ha spa(?). Hejhejhej

image223

- Där har vi dem!

Söndag

Godmorgon alla glada!
Efter att ha blivit väckt av min mor har jag som vanligt bara segat i sängen. När jag orkar ska jag börja med min uppsats, just nu orkar jag verkligen inte!
Jag tror att nästan hela den här dagen blir fylld med plugg. Vilket jag inte ser fram emot. Jag kanske ska börja nu så jag får det gjort.
Förresten tycker ni inte att det är lite roligt att Carola inte gick vidare igår? Hennes min slog ju allt!

Josefin

Tiddelipom

Tjohoo!
Ja som Amanda skrev var det häng hos TH denna kväll. Det var riktigt mysigt, och nu kan vi ju alla glädja oss åt att THs favvo Sibel gick vidare! Heja! Vi klarade oss nästan att inte prata om läskiga grejer, bara någon skräckfilm lite snabbt. Så jag kan nog sova ikväll, puh.
Jag kommer nog somna vid datorn snart om jag inte går och lägger mig. Imorgon blir det rolig engelska uppsats för mig med plus lite svenska konjunktioner! FUNNYBUNNY!
Nu ska jag nog sakta röra mig mot sängen, sov sött vakna blött!

Josefin

- Vi älskar hemma, hemma

Så där ja, nu är jag hemma igen efter en kväll at THs place, bestående av B&J, Melodifestival, en massa prat om knasiga släktingar och en hel del mys :) För min del blir det sängen nu, är ruskigt trött, kommer somna när som helst. Imorgon blri det engelska uppsatsen som jag har skjutit på i en vecka snart så jag känner att det är dags nu eftersom den ska in på måndag (!) schnussa sött.

Nattinatti <3

-Nerdalert, man

Hallaa!
Jag har precis ätit fläskfilè, bakad potatis och bearnaise. Mumma!
Och just nu sitter jag och väntar på amanda, som naturligtvis segar sig med maten. Vi ska gå till TH och se på melodifestivalen, men det blir säkert att vi missar halva i hennes takt.
Jag sitter även och funderar hur konstiga människor kan vara. Om de är falska eller bara dumma?
Nu är hon tydligen klar så later!

Josefin


Homiez

Hejhej!
Efter att ha städat och duschat gjorde jag ingenting, tills jag fick hjälpa mina päron. Vi har fixat lite med det nya köket och sådär. Jag fick reda på att mitt nya rum kommer vara ungefär dubbelt så stort som mitt nuvarande. Sen kommer jag ha balkong, fast det visste jag ju men ändå! Ser riktigt fram emot flytten efter har bott 11 år i samma lilla radhus. :)
Nu måste jag gå ut med Diesel! Svej!

Josefin

- Den som viskar

Nu står jag här och lyssnar på lita gamla godingar ;) det är beach boys ftw! L. & R. has left the buildning och nu är jag lite ensam.. Vi gjorde brunch (fulaste ordet), amerikanske pannkakor med hallon och socker, mackor med philadelfiaost&skinka och till det, te. Den som viskar, vart filmen för igår, en physisk thriller som var 3 timmar lång, oh my! vi såg klart den imorse och nu ska jag ta en lång promenad till videobutiken och lämna tillbaka den. Usch, det är så otroligt pinsamt att lämna tillbaka filmer, man ger fram filmen och sen blir det jobbig tystnad, jag vet aldrig om jag ska stå kvar eller gå på en gång. Det får nog bli film inkastet idag igen... mjaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu

image222

- How spoki isn´t that!

Helg

Godmorgon allihopa! Fast jag har vart vaken ganska länge, somnade jätte tidigt igår.
Tills nu har jag bara legat i sängen och samlat ihop styrka till att börja städa mitt dammiga rum. Resten av dagen har jag inget planerat och ikväll får vi se hur det blir. Men det blir i alla fall melodifestivalen, även om jag kommer fälla en tår för att Björn Gustafsson inte är där.
Nu får jag väl gå och hämta dammsugaren, later!
image221
Josefin


Gissa språket

Hejhej!
Mitt internet strejkar fortfarande så jag fortsätter att sno från grannar. Ikväll har jag umgått med min syster hennes son och pappa. Vi har sett på så ska det låta.Vad var grejen med att sjunga på alla olika språk? Och såg ni hur utmattad (pömsig) Amy Diamond blev efter att ha slagit han på ryggen?
Nu vågar jag inte stjääääääla längre. Svej!

- Är jag inte duktig? Skippade chipsen för grönsaker! Vi kan väl låtsas att jag inte åt pizza till middag?

Josefin

GISSA BILDEN

dagens gissnings bild är:

image219

- Ledtråd: klad, klad, maskrosblad? (det rimmar om ni inte märkte det)

helg, äntligen helg

Så var äntligen fredagen här!
Idag har det inte hänt överdrivet mycket. Precis som jossan sa gör vi framsteg med våra balklänningar, dom blir fina, men min är är lite för hysterisk färg, jag ska ta kort på färgen så får ni se :) Sen var det kör, det var kul för vi fick bestämma egna låtar som vi ska sjunga på skolavslutningen, jag tror skolavslutningen blir bra i år! Det har inte hänt överdrivet mycket resten av dagen. Efter skolan gick jag hem till mamma och hämtade lite saker, och då fick jag sånt otroligt godissug så jag tog vägarna förbi konsum, men tro det eller ej, jag köpte inte godis. Jag köpte faktiskt vindruvor och åt upp alla, det var smasken, fast nu känner jag mig lite smått illamående, men det går snabbt över. Jag har sovit lite också :) underbart!
Nu blir det snart middag och sedan får jag se vad jag hittar på :)
image218
pusspusspuss

So you slept with your best friend's boyfriend. I kind of admire you for it.

Nu sitter jag här framför datorn som vanligt.. Jag borde ta tag i Engelskan men orkar verkligen inte. det får bli på söndag istället :) Ikväll ska jag träffa rebecca, äntligen! henne såg jag senast för typ 1 månad sen, det var nog dags att ses nu ;) vi ska äta spångamacka, se skräckfilm och sen sova hos mig, lena är med också ;)

image217

- He´s hot! oh yes..

Fredag!

Hejhej!
Mitt internet lyder mig inte, så just nu snor jag lite av grannen. Så jag skriver bara lite snabbt.
Idag har det vart en helt okej dag, eftersom jag vart borta två dagar kändes det nog bättre. Först var det syslöjd, alice och jag börjar göra framsteg på våra klänningar. Nästa gång kanske det blir provning, men troligen inte.  
Efter det var det kör, min första gång. Och därför var det också första gången jag fick höra Burret göra uppvärmningar. Det var svårt att hålla sig för skratt på de låga och höga tonerna, som bara hon klarade. Sedan flöt dagen förbi och nu hamna jag här.
Nej, nu ska jag nog gå innan FBI kommer och tar mig. Later!

Josefin

Solsken

Godmorgon!
Ja ser ni solskenet? Vår, vår, vår ,vår! Hoppas det håller sig för resten av dagen.
Idag blir det en vanlig fredag, förutom att det tydligen är kör. Detta år går jag faktiskt med, alla andra göra det. Man faller ju för grupptrycket.
Tycker ni inte detta är intressant? Vadå bortskämda?
Nu ska jag göra mig imorgon. Later!

Josefin

HAHA

Även jag har tittat lite på youtube, checka den här!


Är den inte bara för rolig? Tjockisarna i slutet? hahah

Josefin

- Funnybunny

kollade precis runt på lite olika bloggar och kikade in på kenzas och hittade den här filmen; how to be a gangster. http://www.youtube.com/watch?v=khFhF64P3VQ Den är bara för bra! älskar kinespojkarna :)

Jag är ett litet sleepie head, nattinatti <3

- USCH

Idag var en händelserik dag, elle kanske inte. Först hade vi SO som jag kom försent till och någon var ovanligt fnissig och ville tydligen att jag skulle gissa hur många minuter jag var försenad, fattade inte riktigt grejen? :S Sen vare NO men eftersom min partner, JW, var sjuk så fick jag sitta vid min bänk heeeelt lonely och jobba på. Det äckligaste var nog att i förådet till Biologi salen hade de ett lik. Ett fosterlik som var inglasat, Riktigt skabb. Fostret var 4 månader och man kunde redan se ögonen och revbenen. blääääk. Dagen fortsatte med franska, matte, mentorstid och HK. Imorgon börjar kören och TH ska med ;) vi får bestämma själva vilken/vilka låtar vi vill uppträda med på skolavslutningen och vi ska föreslå stupid cupid, och sen så ska A. & A. köra en liten duett med high school musical låten What I´ve been looking for :) great! PÖSS

image216

PÖSS!

1 dag kvar

Idag har det vart en otroligt lång och seg dag. Men det enda jag tänkte på var att det är helg imorgon och hur underbart det ska bli! På mentorstiden fick vi avnjuta chokladbollar, men jag stog över eftersom mitt nyttiga liv går så extremt bra så skippade jag det idag. Så där satt jag utan någonting medans de andra sleva i sig bulle efter bulle (amanda). Vi fick även våra omdömen och jag får nog ta och erkänna att min tyska såg extremt dålig ut, jag är lite orolig om jag ens kommer få g i det.
Sen var det rolig hk då th och jag gjorde en väldigt god makaronipudding, även fast den stod inne lite förkort i ugnen, den var lite för såsig, men den funka :) När jag kom hem la jag mig i sängen, men jag somnade faktiskt inte efter som jag kom hem vid fyra och hade träning vid halv sex kändes det som jag skulle försova mig så jag skippade det. Träningen var faktiskt ganska rolig, lite jobbig men det är alltid skönt att komma ut och träna. Efter träningen åt jag en god kellogs corn flakes middag, inte mycket, men jag planerar ju på att gå ner i vikt så det var nog bra för mig.
Nu ska jag nog kolla på någon film eller hänga lite framför datorn.

Gossip

Hejhej, vilken tråkig dag det varit. Just nu checkar jag lite kändis skvaller. Som till exempel att Chris Brown och Rihanna nu ganska öppet är ett par. Zlatan och Helena Seger har fått sitt andra barn. De har gjort en film om Anna Nicole Smiths liv, verkar grymt dålig. Tragiskt har Patrick Swayze cancer, vissa säger att han är döende. Det är vad jag håller på med. :)
Nu blir det middag, äckel pyttipanna.Later!

Josefin

- I got off the plane

Hejhej!
Idag har jag sovit och sett på de sista avsnitten av vänner. Känner mig väldigt duktig, eller nej kanske inte. Men det har vart riktigt skönt i alla fall. Jag såg nyss det allra sista vänner avsnittet, varje gång man ser det gråter man ju!
Ikväll borde jag nog göra min nordirlands uppsats på engelskan, men jag tror inte det blir av. Istället ska jag nog göra ingenting, rätt så spännande. Later!
image214

Josefin

-Kanske Missar Du Din Slummer

Ja hej! Jag bestämde mig efter att ha sovit cirka 1 timme inatt att jag skulle stanna hemma idag igen. Idag känns det helt okej så imorgon blir det troligtvis skola. Lite ledsen för att jag missar både mentorstidsfikan och att laga mat! Men det är smäller man får ta...
Dagens låt blir För En Lång Lång Tid - Håkan Hellström. Visst känns det somrigt när han släpper ny singel, även fast jag inte tycker så värst mycket om honom. Fast sommarn kändes ju väldigt avlägsen när man vaknar och ser snö, sen är det solsken. Kan man inte bestämma sig för vår?

Josefin

Lycka?

Så är det en hel vecka till nästa avsnitt av grey's igen, det programet är bara för underbart! Jag älskar allt med det, hur läkarna springer runt och räddar liv, allas kärlekdraman och allas deprissoner. Och man vill ju så gärna att izzie och alex ska bli ihop, dom är så söta tillsammans och tårarna kom i slutet när han "skällde" ut izzie. Usch hoppas verkligen att de blir tillsammans.
Tänk om livet ändå vore som det var på tv, tänk om man fick springa runt där i sin doktor rock och rädda liv, eller leva som de i OC. Men man lever sitt liv här med sina egna kärleksbekymer, med sina sorger och med längtan att vara helt lycklig. Men vad är egentligen lycka? Jag har inte känt mig helt lycklig på 6-7 månader, jag kan inte vara helt lycklig utan min syster.
Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på resten av kvällen, eftersom jag sov idag på dan, kommer det bli väldigt svårt att sova. Kanske tar och kollar på en film eller nåt.
Här är får ni en bild på min otroligt söta syster.

Pusspusspuss
Alice

-Men gud i himmelens alla parader!

Hejhej!
Jag känner mig lite smått bättre och kommer säkert gå till skolan imorgon. Vi ska faktiskt laga mat på elevens val, det vill ju inte mästerkocken josefin missa.
Nu ser jag på Rent hus på fyran. Riktigt snuskigt, denna gång är ju det självklart en konstnärs familj. Dom verkar lite skumma om man får säga så. Mamman har faktiskt en sån där skön amährikaansk dialekt. 
Till skillnad från Amanda tycker jag om den blonde tanten, hon är sådär rolig utan att försöka. Sen hennes klästil är ju inte att leka med!
Idag har jag legat och tänkt på hur mitt rum ska se ut sen när vi flyttar. Har kollat lite på tapeter och tänker kanske lite guld och rött, det blir nog också med medaljonger. Hm ska kolla lite mer nu, later!

- Vilken fin tupp va?

Josefin

Funderingar över livet.

Så var det onsdag kväll igen. Idag har jag inte gjort ett skit, jag kom hem, la mig i sängen och låg där och funderade över livet till typ sex, när jag gick upp började jag städa mitt rum, så nu är det otroligt fint. Sen har jag ätit och ikväll blir det äntligen Grey's anatomy! Som jossan sa att vi säkert hade gjort nåt mycket roligare än henne, så får jag nog ta och säga att jag inte heller har gjort så mycket idag.
I skolan var det faktiskt tacos och det var sådär gott, jag är inte så mycket för taco kryddan i köttfärsåsen, den smakar så mycket och jag klarar inte av den, så jag har typ inte ätit taco på flera månader.  Otroligt intressant.
Imorgon är det torsdag, och vi går ända till tjugo i fyra, men vi har hk sista timmen då jag och t ska göra makaronipudding, mums! Efter det har jag träning, jag får ta och säga att mitt nya liv går alldeles utmärkt, jag blev erbjuden en klubba, men tro det eller ej, jag stod emot! Jag är bara för duktig!
Nu ska jag ta och plugga lite.
Seee yaaa <3<3<3<3

- Chiquita

Idag vare skola som alla andra dagar. lite seg skoldag men maten vart super god! tacos och gröna oliver :D sundbyskolan som är klassad som en av stockholms sämsta skolor när det gäller maten, slog på stort och kön var låååång till matsalen. Jag gick hem till TH efter skolan och där bakade jag, TH&MK en välldans smaskig mockaruta(?). den slank ner fint men det var lite bråkigstämmning eftersom mina vänner skrek på varandra om glasyr och kastade knivar mm. Men alla överlevde så det är lugnt. Ikväll blire kebabtallrik med pommes från Il pestino ;) om ni äter där nån gång ska ni ta kebabrullen, den är typ en meter lång så den räcker hela dagen. Ikväll är det LOST :), som jag har längtat! förra avsnittet var så spännande, så jag har ganska höga förväntningar på detta. först ska jag ta ut mina linser, ögonen är som torrbollar. och sen ska jag väl gå och äta en banan eller nåt annat spännande.
image209

- Kebabmaster

Onsdaaag

Nu har jag sovit massa timmar till och nyss vaknat. Ja, jag har ju verkligen inte gjort något så jag hoppas ni får roligare inlägg av mina kamrater. Jag kan berätta att ikväll blir det blodpudding och bacon till middag. Det är faktiskt en av mina favoriträtter, vem bryr sig om det är gjort av grisblod? Sedan är det ju också Grey's på tv, vem missar det liksom?
Nu drar jag mig tillbaka mot sängen igen. :)
Later!

Josefin

-Booo you whore!

Idag är jag hemma från skolan. På grund av mina underbara gener får jag då och då migrän, denna underbara dag var det självklart att jag fick det. Så tills nu har jag halvsovit och sett på Gossip Girl. Hörde att jag missar tacos och oliver, fucking shit!
Nu ska jag bege mig tillbaka till sängen för jag tror att Ellen börjar nu. Pusshej!

Josefin

Vad ska man säga

Nu sitter jag här igen som vanlig och har ingen aning om vad jag ska skriva, eftersom jag får kritik att jag skriver alldeles förlite i den här bloggen. Kom inte hem från träningen för så länge sen, det var ganska skönt att träna även fast jag höll på att frysa häcken av mig. Sen blev det ett extremt bra avsnitt av gossip girl, det programet är bara för underbart, men inget slår OC, på tal om OC så var det ganska länge sedan jag såg det nu. Får ta och bli bättring på den fronten. Kanske ska ta och se ett avsnitt innan jag går och lägger mig, men vi får se. Jag är beroende av OC det är sjukt.
Iallafall nu är det inte så långt kvar till påsklovet, det ska bli så kul att hälsa på min syster! Resan dit är inte så kul, jag hatar att flyga, det är det värsta jag vet. Jag får svårt att andas och så skakar jag och mitt hjärta går extremt fort, jag kan inte heller slappna av och somna för om jag skulle somna skulle jag få panik. Jaja men det är bara en liten del av hela grejen, så jag tror jag fixar det, kanske :)
Kommer bli svårt att somna även inatt, sov idag på dan igen. Inte bra.
Här kommer iallafall en bild på moi som fotbollsproffs....eller inte.

Godnattpuss!

Shiit assoow

Nu ska jag lägga mig och försöka sova, och det kommer nog gå lätt även fast jag redan har sovit. Efter den lilla vilostunden har jag knarkat Moulin Rouge soundtracket, come what may och your song totala favoriter.
Nu ska jag knarka några ipren till och sedan blir det sängen. Godnatt!
image206

Josefin

- Scarface

Kladdkakan är färdig, B&J chocoalte t. är uppäten och nu är det bara gynning som väntar.
Idag har jag pallrat mig till skolan fastän jag inte är helt frisk, eftersom det var nationella muntliga idag på första lektionen. Jag hade många tankar i huvudet men ingen på vad som sades på bandet :/ rösten svek då och då, plus att jag var lite nervös så det gick tyävr inte så bra. Men men, får ta igen på nåt annat sätt, kanske bjuda Ulla på Bullar?
Vi hade hk idag och A. hade övertaget och kastade upp mina fossingars skor på den alldeles för höga garderoben. När jag skulle hämnas så kunde jag inte finna hennes skor men jag lyckades hitta det "hemliga" gömstället tillslut (hatthyllan, Come on!). Nu blir det röstuppvärmning med kalaspuffar.



- Den kanske knasigaste frisyren?

shleepy

Oooh jag har precis vaknat efter att ha sovit i cirka 2 timmar, hoppas jag kan somna ikväll. Precis när jag hade somnat drömde jag att jag gled och ramlade i leran, det blev värsta chocken och jag vakna med ett ryck. Jag har bara halvsovit, så jag har drömt massa skumma saker hela tiden.
Oj, nu ska jag äta middag, Later!

Josefin

- MÖSS

Igår kom J. på en suverän låt! den gick så här:
" M. och jag vi är goda vänner fast än mycket olika.
Jag har flatlöss, M. gillar möss
Jag har kli, M. är bi"


image203

- Party lika a rockstar

Ibland suger livet lite extra.

Så var andra dan i skolan avklarad, bara tre dagar till helg nu! Härligt!
Som Josefin precis sa har den här dagen gått extremt långsamt, vet inte varför, det var nog gympan som var så tråkig som fick mig att sega ihop totalt, kan också vart för jag inte kunde sova inatt. Och hk var ju inte direkt nåt att hurra för, när vi fick laga mat var hk mitt favorit ämne, för jag älskar att laga mat och att baka, då försvinner man in i sina egna tankar och det ända man behöver tänka på hur många ägg man behöver eller hur mycket makaroner man ska ha.... Och det är ännu bättre när man kan ha musik på så kan man dansa loss i köket! Ikväll har jag träning ute, det kan faktiskt bli lite skönt att komma ut och träna, nu när jag har startat mitt nya liv.
Nu ska jag drömma mig bort att jag är här!

image202
Pusspusspuss

tiiiiisdag!

tjohootjohoo, åh herregud vad jag är trött!
Hela dagen har jag bara gått runt i mina drömmar, så har det i alla fall känt. Segare för varje lektion, den där sovmorgonen kändes inte. Första timmen hade jag gympa, vi körde typ rugby/amerikansk fotboll. Jag tyckte det var riktigt roligt, bara för jag ägde alla! :)
Till lunch skulle det bli korv. Korven var liksom snuttkorv, det var som bollar med bara snuttar. Jag hatar snuttar, det är det där äckliga längst ut på vanliga korvar. Det var inte smaskens, så jag åt makaroner (i vatten).
Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kanske sova lite! Later!

Josefin

I'm back on track

Jag vet det har vart extremt dåligt uppdatering från min sida, kan vart för jag inte haft någon dator, men vad ska jag säga, i´m a busy woman ;) Så var sportlovet över och "äntligen" började skolan. MIn vecka har vart väldigt skön med massor med snowbord åkning och jag åkte faktiskt inte en enda dag skidor, snowboard är faktiskt extremt kul! Backarna var väldigt härliga och det var solsken nästan varje dag. Fast jag längtade hem. Vi var borta alldeles fölänge enligt min åsikt.
Nu är det bara 3 veckor till jag drar till USA och hälsar på min syster, gud vad jag saknar henne.
Så nedräkningen har börjat och nästa helg drar vi ju till Hassela, det ska bli naajsigt även fast jag har åkt mycket snowboard redan, menmen, jag ska lära a och t att åka snowboard har hört att de är grymma...ehh :P
Tjaa det var väll ungefär det som har hänt, nu har jag inte mycket att berätta. Jo juste jag och d har startat våran diet till påsklovet vi får inte äta chips,godis,kakor,pommes frites, pizza och vi får inte dricka läsk,saft eller juice. Och för varje gång vi äter en godis eller dricker en klunk läsk eller nåt annat kommer vi få betala tio kroner till varandra (jag vet stor summa va?:P). Det kommer bli tufft men jag tror d och jag klarar det om vi arbetar tillsammans ;)
Här kommer lite bilder från veckan :) The d and I try to be cool...

Nu planerar jag på att hänga lite till framför datorn det blev lite förmycket sova i dag på dan, 2 och en halv timme, jag kommer aldrig somna. Och amanda vi finns här för dig gumman!
Många Pössar

Måndag.

Hej.
Efter att ha läst amandas inlägg så vill jag säga att mina tankar är hos henne och hennes familj. Jag har ännu inte upplevt att någon av mina nära har gått bort, så jag kan inte riktigt förstå hur det känns. Hoppas du och din familj mår bra och får sörja ifred.
image198
Jag har inte gjort något så väldans intressant idag, har mest fikat och pratat om livet med DD. Nu blir det en lugn kväll med mest tv. Godnatt!


Josefin


- Oskyldigt blå

Det känns så otroligt konstigt, jag är full av blandade känslor. När jag kom hem från skolan, berättade min bror att Mormor är död. Det kom som ett slag i magen, först trodde jag att han skämtade men sen förstog jag att det var sant, helt plötsligt, hade Mormors hjärta stannat borta i Karlstad och nu finns hon inte mer. Jag tänker mest på min Mamma som nu är helt föräldrar lös. Fast hon tar det väldigt bra, hon är stark hon. Jag vill inget annat än att bara vara med henne just nu.
När jag tänker tillbaka tycker jag att det är synd att jag aldrig fått lära känna henne på riktigt för hon var säkert än underbar människa. Det finns mycket man ångrar så här i efter hand men det känns dum att tänka tillbaka och se allt som jag borde gjort utan jag vill glädjas åt det som hänt istället, fastän det är svårt. Även om det inte syns (jag är typ sämst på att visa känslor) så saknar jag henne, hon var/är ju faktiskt min Mormor </3

I put the blame on me, but I don´t know why

image197


- Mina ögon kommer alltid le mot Dig

Gosh..

Hejhej!
Då var den första skoldagen efter lovet avklarad, men nöd och näppe. Jag svääär. Imorgon är det sovmorgon till andra timmen. Den första har nämligen en grupp i klassen muntliga nationella provet. Sedan fick jag också reda på att det är 2 och en halv vecka kvar till nästa lov. Idag har nedräkningen börjat. :)
Jag kan säga att chocken äntligen har lagt sig efter att ha vaknat upp och sett snö! Herrejesus. Men nu hoppas vi på solsken, så man slipper det där gruset på marken. Det är sjukt störande, viiiisst?
I alla fall, snart så kommer DD och då ska vi hänga och slänga lite. Pössss!


Josefin

- NO MORE

så där ja.. då var sista lovdagen alldeles strax slut, It´s back to school! Nu är det susselussa som gäller för min del.
godnatt.



- Det är så vi gör det här i förorten. AA&JW på en SO-lektion


löööve /Amanda

Noooooooo

Den dramatiska rubriken är för att jag strax ska gå och lägga mig för att sedan gå upp tidigt till skolan. Herregud vad jag inte vill. Men men, vad är det tills nästa lov? 3 och en halv vecka? Jag tror jag överlever.
Denna kväll har jag sett Kyle XY. Jag laddade hem de avsnitt som är nya i USA, nu älskar jag serien. Genom att se den kanske jag klarar mig till Gossip Girl börjar igen. Något som gör serien ännu bättre är ju att söta Matt Dallas spelar Kyle, han är faktiskt söt! Nu ska jag kolla lite på internet och sedan blir det sängen, godnatt!

Josefin


- Äckligt Gott!

Schenaaa
Idag har jag varit en snäll syster och följt med min käre bror in till stan och shoppat lite. Han var i behov av ett par skor så vi köpte ett par från nilson och sen hittade vi även än hot t-shirt så vi köpte den också ;) Lunchen tillbringades på Max. Sååå mycket godare hamburgare än BurgerKing och McDonalds! de är så där härligt luftiga med lagom mycket dressing och sallad till skillnad från McDonalds t.ex där hamburgarna är helt ihoptryckta och fettet droppar, usch..
Ikväll blire till att plugga lite SO. Skulle igentligen gjort ett 2 sidors engelska arbete om Nord Irland men jag har inte ens börjat :( Våran engelska lärare är så förstående så det är nog lungan ;)

image195

seeeees

PS. Bilder från lördags kvällen kommer, lugn bara lugn.

- Guess who´s back?

Jag antar att våran alldeles egna Alice är tillbaka till Tha ghetto om nån timme, glädjeskutt* ;)

image194

- Knubbisar på orienteringsdagen.

myelinkamin!

Hejhej! Jag kom nyss hem ifrån lunch/middagen med släkten. Fotot gick snabbt och bra, men Gustav somna i bilen så han var lite tjurig ett tag. Men leendet kom när fotografens man och någon anna snubbe gjorde karate kast på golvet. 
Sedan vart det ju som sagt kinamat i sumpan, trävlans. Resten av kvällen ska jag göra så lång som möjligt så skolan inte kommer så snabbt. Imorgon börjar nedräkningen till nästa lov!

- Den enda bilden jag hade från igår. Innan vi somna. :)

Josefin

Whaaataaa??

Ja! precis vad gör jag uppe såhär tidigt? Klockan halv 10 smög jag mig från golvet/madrassen, för att sedan tyst klä på mig. Sedan var det snabbt hemåt och frukost. Varför detta? Jo jag ska ju ta släktfoto bort i åkersberga! Efter det så blir det middag med släkten. Det är hur denna söndag spenderas. Later!

Josefin

i believe i can flyyyy!

Tjohoo!
Jag har precis ätit en utsökt måltid bestående av mammas köttbullar och pasta. Ikväll blir det som sagt melodifestivalen @ amandas plejz. Jag har gjort banderoller till Linda Bengtzing, eller nästan i alla fall. Nu ska jag väl fixa till mig lite och sedan drar jag mig mot tha ghetto. Later!

Josefin

- SNOR

snorr snorr snorr knorr. så låter jag ungefär.. Lite synd eftersom TH&MK&JW kommer hit ikväll och langar mys med melodifestivalen, vi får väl ses hur många jag lyckas smitta, mohahahha.
Dagens middag blir veryvery good. svamp-panna med skinka och pasta ;) TH och jag fixar biff! It´s going to be äksäläntås! Nu ska jag ta och fräscha till mig lite eftersom dagens utstyrsel kanske inte har varit den snyggaste (mjukisadressen med duntofflor) Hare göööött!

image192

- Jag fick lite julkänsla. I know... im a little bit retard. jul, jul strååååålande juuul!

ciaoooooooo

Butterflies! jey!

Hejhej!
Då har man kommit hem från stan med Gustav och Wilma. Jag och mina päron tog med dom till fjärilshuset, det var riktigt kul tyckte glinen. Man fick klappa fiskar! Sedan när det bara var tråkiga trädgårdar och nakna skulpturer så tröttnade de båda och det bärde av till mcdonalds. Jag kände mig skitsexig för jag hade hunnit vakna hos th och ätit frukost, inte fixat mig eller så. Nu så blir det burby (barbie), som självklart wilma har med sig. Hejsvej!
   
- Ja, ni ser ju vad det är...

Josefin

- Schnusk!

Så där ja, efter att cyklat i regnet på min punkade cykel är jag nu hemma.
Igår hängde tha gang at thessans place och myste. Vi spelade ett duper skojigt spel som heter Alias. och några (inte kevin, Th eller jag) fuskade som vanligt så de vann varje gång :S men om de vill vinna på fusk så okej för mig! Sen kom nån dummis in på ett läskigt ämne, om inbrott, hemska saker som hänt än själv och andra. Alla (jag) triggade upp sig så när kevin skulle hem ville ingen följa honom till bussen. Jag erbjöd mig men det dög icke.. Så lille kevin fick tillbringa natten med 4 tjejor ;) Veldans mys att sova fem i th:s rum :)
På morgonen åt jag ägg och sjöng ägg sången, som kevin aldrig hade hört förut?! Vi åt frukost och såg på the notebook sen bar det hemmåt för oss alla, utom th såklart!
Dagens tack går till Th:s mamma eftersom jag fick låna hennes regnjacka :)

image188


- Stora bilden: Någon, har redan börjat äta.. <3
- Världens tunnaste pannkaka?, José, TH är galen.

RSS 2.0