Godnatt!

Hej!
Jaaa det är sommar med extrem hetta som jag knappt klarar av!
I måndags var jag på parken zoo i Eskilstuna med mina systrar och deras barn. Den dagen var så varm att det inte änns var roligt. Men vi såg Svampbob och Fantomen så det var nog värt det.
Och igår flyttade jag in till mitt riktiga rum. Efter att ha bott i ett litet rum som luktade heltäckningsmatta, så var det underbart att flytta till ett helt nyrenoverat. Det är så fint!


Fatta hallå, bah

Tjohootjohoo!
Oh vilken härlig dag! Känner du inte för att tralla? Även fast vädret är för varmt och man mest går runt naken med ett svettspår efter sig. Men inte ska man klaga. Fast så är det väl alltid, antingen är det för varmt eller för kallt. Eller så regnar det.
Ja men i alla fall. Loppis var jag ju på igår. Jag fyndade, ja oh vad jag fyndade! Det blev lite smågrejer, som några burkar en klocka och en bok om året 1992. En ganska lyckad dag, plus att jag fick se Carina Berg.
Nu håller jag på och gör mig i ordning. Ikväll ska jag på bio med min syster. Det blir Sex and the city. hejsvej!

Josefin

Sooooooooool

Hej!
Nu har det inte vart så bra uppdatering, och det ju mitt fel. Men jag är seg, blir segare av sol och min dator är seg så det blir liksom så!
Om ett tag ska jag åka till landet. Men jag kommer hem imorgon, det är nämligen en stor loppmarknad imorgon som mamma ska gå på. Jag tänkte hänga på och se om jag hittar något kul.
Nu ska jag packa ihop lite grejer så skriver jag förhoppningsvis imorgon! Hejsvej!

Passionata

Hallå i stugan!
jag är tillbaka i stockhol efter en stunds seglande och en weekend i Å-berga. Det var la skoj, busigt i Åkersberga och seglingen var riktigt skön, stark blåst och vackert väder. Även en liten lena hoppade på en stund ( utan mariekex(!)).
Jag blir inte hemma så länge för i imorgon åker jag och mammsen till Paris. sissådär 5 dagar typ. Ska bo i en lägenhet där och äta gott, fika och shoppaaaaa! lägger ut lite bilder från Paris när jag kommit hem.
Igår var jag i Täby c och handlade lite grejs. Bland annat, nog, världens vackraste bh (ljusrosa &brun). Heeeelt perfekt och för halva reapriset.

Soooolong.


Kråkan

Dagens problem:
Du vet när man träffar någon som man antingen inte sett på länge eller någon man bara inte känner så bra. Man står där och pratar och efter någon minut upptäcker man att personen har en enorm kråka hängandes ur näsan. Du ser den fladdra för varje andetag personen tar, och bara undrar hur människan inte kan känna den. Personen fortsätter babbla på och du börja torka dig runt näsan lite diskret för att hon/han ska göra samma. Men ingen reaktion. Du ger upp och erbjuder en näsduk. "Många är så förkylda vid den här tiden, vill du ha en näsduk?" Men personen tackar nej och låter sin kråka hänga där.
Vad ska man göra egentligen?

Dance dance we're falling apart to halftime

Hej!
Gud vad jag inte orkar skriva när det är så fint väder! Men i alla fall...
Igår följde jag med min syster för att bada. Men det konstiga vädret gjorde så jag endast doppade tårna i poolen. Istället försöket jag bättre på brännan, det går inte så bra. Jag fjällar konstant sedan Turkiet resan och det är inte så väldans snyggt. Nu ska jag ut och fortsätta stekningen av mitt fläsk! Hejsvej!

Skansen

Godmorgon!
Igår segade jag som vanligt. Läste i mitt horoskop att jag ska vara belåten och inte stressa, så jag följer det rådet! Läste klart en bok, lyssnade lite på musik, åt glass livet var toppen.
Nu ska jag alldeles strax åka iväg till Skansen med mina systrar. Wilma ska lämna napparna till katterna! Tjohoo! Hejsvej!


At ease

What up?!
Jag har spenderat de senaste dagarna i Åkersberga med Therese, Amanda och Mimmi. Mysiga dagar med en äcklig katt. Jag är så sjukt trött så jag somnar nog tidigt! Sov gott!

Gum

Hej! Idag är det sol så jag ska äta glass. Ha det bra!


Alla var där!

Jag är tillbaka i stan, hetare än aldrig förr! min kropp är härligt brunbränd och mitt hår fått en ljusare touch. nämen seriöst.. jag är hemma nu på dagen men åker, igen, ut med båten en tre dagar. får sjuss upp till åkersberga där jag, th&mk ska tillbringa några dagar. Efter det hämtas jag upp av familjen och vi är ute en vecka till med segelbåten. När vi sedan anländer hem så åker min far till NZ och jag och mamsen far till Paris en vecka. Fullspäckat!
Den senaste vecka har jag vart ute på det stora blå med familjen Jurell och seglat Ocean Ovation, och kaffe latte båten.
Det var la najs!
Just nu är det min konfirmations präst på P1! lyssna, han är en liten mysprelle. Men nu ska jag börja packa.

Löööööööööööööööve


But I don't care, I am free


Är fortfarande hemma hos syster och hela Täby bara regnar bort. Är det här den svenska sommaren?

I need your heart

Hej!
Tills nu har jag inte gjort någonting, men jag ska hoppa in i duschen och röra mig mot systern min. Hon behöver lite hjälp fast egentligen inte. Men jag blir ju bara glad att få vara där!
Ses imorgon!

Run Run


Lördag

Hallå!
Filten som täcker mitt fönster fungerar så jag kunde äntligen sova ut lite. 10.00 och livet kändes toppen!
Idag fortsätter vi med att riva mitt rum, med 15 lager tapet så finns det fortfarande lite att riva bort. Sedan är det spackling och sådant som jag inte alls klarar av!
Igår pratade Henrik om att börja spela lite gitarr och jag vill också nu. Min version av As Long As You Love Me på musiken fick ju toppbetyg, så jag borde väl klara något. Så då tänkte jag att någon som har en gitarr men aldrig använder den kan ju skänka den till mig! Ja, jag tänker på dig Mimmi.

Junibacken

Hej!
Idag har jag vart i stan med småttingarna och mor. Dagen innehöll:
Vandring i gamla stan, med allt för mycket turister.
Tunnelbaneåkning.
Mcdonalds, som blev lite kaos när det var dags för glass. Den andres glass är alltid godare.
Vandring till junibacken.
Väl inne på junibacken blev det sagotåg och klättring. Det kändes som jag bröt ryggen varje gång jag skulle klämma mig in i en pytteliten dörröppning. Plötsligt känner jag mig tjock.
Innan vi gick blev det teater med Karlsson. Jag fick sneda blickar av skådespelarna när jag satt i ett hav av barn och fnissade i takt med dom. Jag är helt slut!

Dagens allt

Hejhej!
Idag väcktes både Doris och jag av solen som skiner in i mitt rum varenda jäkla morgon. Jag har nämligen inget att täcka fönstret med, men just nu hänger filt lite snyggt som nödlösning. Vi klev upp åt lite frukost och sedan klev hon på tåget.
Jag traska hem och såg på en vild Wilma som dök i deras lilla pool. Gustav doppa tårna och sedan var det inte kul längre. Dagiset går bra här hemma, Wilma och Gustav går mellan skratt och gråt.
På eftermiddagen var jag tvungen att lämna filmen vi hyrt igår. Gubben som jobbar där är riktigt skum och vill alltid prata, han är liksom FÖR snäll. Men jag kastade in filmen när jag såg att han inte var där. Jag blev utstirrad av moppepojkarna utanför som stod och gasade lite. Men nu ska jag väl snart sova för man väcks tidigt att de små. Pusshej!

Yeah.....SLOW!

Hejhej!
Igår var det mys med Doris som för första gången fick se vårat snygga hus! Hon har lämnat Täby för Solhem nu.
Idag är det fortsatt dagis här hemma så det blir inte mycket bloggning hära. Ha det bra!


RSS 2.0