Godnatt!

Ja, nu ska jag lägga mig i sängen och se på scrubs! Imorgon är det äntligen fredag, åh som jag längtat!
Måste bara lägga in ett par bilder på Penn Badgley, ja ni vet Dan i Gossip Girl. Gossip Girl som för övrigt är min absoluta favoritserie, och som den nörd jag är har jag självklart sett alla avsnitt och har de på min ipod. :D


                                        

Så het!
Godnatt från Josefin

SAG awards och The Art of Elysium 10th Anniversary Gala.

Nu när jag ändå inte har någonting att göra kan jag lika gärna lägga in lite bilder från SAG awards och The Art of Elysium 10th Anniversary Gala.

Jag bara älskar alla klänningar! Speciellt den Rachel Bilson har på sig. Och är inte Zac Efron bara för HET!
Kram Alice!

lite mer VI känsla

För er som alltid undrat vilka vi tre är så här kommer en bild. Tyvärr är den väldigt gammal! (minst ett år) men den får duga ;)



tack för mig, nu ska jag sova (a)

(går)Dagens bild

image6
                                                                                                                                                       -Thats it.

Olli bolli!

hallå där.
Idag fick vi den godaste fikan på länge i vår mentorsgrupp! beröm till fixarna. näämen! det var ju vi ju! ops! iallafall... Senare idag så åkte jag till min kusin som nyss har fått tvillingar och fick mig en sockerchock. Soe och Stella (som de heter) var otroligt söta! man blir ju inte liite sugen på att skaffa egna barn, nån som är på?
haha va sämst jag är på att blogga (a)..
hej svejs
Amanda

Dagens..

Hallo nu är man hemma efter en händelserik dag i skolan!
Tänkte att jag slänger in en bild på dagens outfit!

Idag har jag på mig
-Klänning, Realitee
-Kofta, H&M herravdelning
-Gråa leggings, H&M
-Sjal, från Paris

Vi har redan börjat prata om balen i våran skola, vad man ska ha på sig, hur man ska ha håret, hur sminket ska se ut, vem man ska gå med osv. Vi syr våra balklänningar på syslöjden, även fast jag suger på att sy så ska jag sy en så mina betyg stiger. Men jag tror inte jag kommer använda den, men man kan alltid försöka. Annars ska jag köpa min balklänning i USA när jag åker dit på påsklovet.
Här kommer en bild på min absolut drömklänning som Mischa Barton har på sig på The Debutantbal i The OC.

Kram Alice!

Hallå!

Hejhej! Idag var det en rätt så dramatiskt dag, en grabb blev slagen av en alltför aggresiv tjej! Jo, fast bråk händer nog ungefär varje dag i våran skola så.
Jag måste bara säga att våran kaka blev underbar så klart. Det blev två bitar över och de åt jag och alice upp i korridoren när ingen såg (sorry amanda).Moahahah
Dagens låt är She Doesn't Get It med The Format. Grymt bra!


Josefin

God Morgon!

Tja! Snart måste jag springa till skolan men hinner med ett kort inlägg. Idag slutar vi 2! Vi har möte i skolan så vi slipper elevens val. Men innan vi slutar ska vi ha mentorstid och då ska vi äta den kaka vi gjorde igår! Nej, nu måste jag faktiskt klä på mig! Tjohej!

Josefin


nattinatti


Tänkte bara sätta in en bild på oss tre innan jag (alice) går och lägger mig.
(Inte för man ser överdrivet mycket, men om man trycker på den blir den större!)
godnatt

Godnatt!

Hej igen!
Nu ska jag (josefin) krypa till kojs, alice skickar sitt godnatt genom mig via msn. Amanda tror vi har sovit i några timmar nu, så inget nytt från henne.
Innan jag somnar ska jag se klart det extremt lärorika programmet Girls of the Playboy Mansion, och allan sitter nog på msn i någon timme till.
Sov sött!

Hej hej hallå bloggen!

Hej alla läsare (alla ni 2), nu har era favoriter skaffat blogg! Ja vi vet "äntligen" eller kanske till och med ett litet "hallelujah".
Det är Josefin, Alice och Amanda som kommer att skriva i den här underbara bloggen. Vi kommer skriva om det mesta som händer i våra spännande liv, och det blir nog även lite skvaller.
Det var faktiskt just idag när vi tre träffades för att baka en kaka som vi helt spontant kom på att skapa denna blogg. Och på den vägen blev det!
Vi hoppas att ni fortsätter kika in!

Josefin, Alice & Amanda


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0