I did my time

Hejhej!
Är hemma hos min syster som vanligt. Idag var jag uppe tidigt för jag och mina systrar skulle iväg till IKEA. Vi åt frukost där, så tidigt var det! höh
Igår var jag hemma hos Johanna och såg på film. Självklart går jag på fel buss när jag ska hem. Men världens snällaste busschaufför kör mig till den stationen jag skulle. Fler sådana chaffisar tack! Och mitt vanliga terminskort funkar också när man håller för handen när man visar upp det!
Ey nu ska jag gitt4!

the gladdfyllis land

Hejhej!
Hemma hos gladdfyllan! Dom är knäppa,. De är som ett gammalt gift par som bara bråkar hela tiden. Man vet inte riktigt hur man ska reagera!

Please, slow it down.

Ey yo!
Det är ju natt ute. Klockan är inte 18.00 än hallå!
Efter min lååååååånglååååånga promenad med lilla skithunden var jag stelfrusen. Kom hem med en röd näsa som lös i mörkret, hade även matchande blåa läppar.
Caféet var ju jättemysigt och så, men liksom dyrt. Jag går hellre på donken och fikar. Caféer är överskattade, en kokostopp hos en kompis eller en smoothie hemma hos systern är mycket bättre. Då får man ju dessutom dubbelt så mycket än vad det finns i en 30 kronors latte!

Usch jag håller på att bli tant. Men då en tant som har rätt!

nästan min systers

Äh vi kör igen!

Hejhej!
Underbar dag eller hur? Usch regn hela dagarna. Om jag ska vara äkta bloggerska ska jag väl skriva att nu kan man bara mysa och sitta hemma med en kopp te och bara se på film hela dagen. Och jag ska även nämna att det är mysigt att höra hur regnet slår mot taket. Nej så positiv ska vi inte vara, fast jag ska iväg och fika med systern min, nytt kafé i KC (kyrkbyns centrum, coolt jag vet) och man måste ju stödja byn. Känns som vi är i norrland ju. Sedan blir det en lååååånglååång promenad med lillhunden.

MGMT!

This is what the world is for

Godmorgon på er! Eller förmiddag kanske passar bättre!
Hur spenderar du din första höstlovsdag? Själv sitter jag i soffan och dricker te. Du kanske är ute och kastar dig i alla de röda löven, eller kanske är ute och springer. Nej du läser ju våran blogg, loser!
Antagligen sitter du hemma i sovkläder (pyjamas) och kanske börjar tänka på frukost.
Jag dömer inte någon.
Blir du inte lycklig när någon annans problem löser sig? Det blir jag i alla fall. Även om det inte har något med mig att göra alls. :) Men det är ju aldrig fred i girlworld! Kanske min tur att bråka lite, kanske ska jag slå någon fjortis nere i kyrkbyns centrum?

luftig tröja

Tjo!
Åh jag som jag tjatar om mitt godisätande blev lite lycklig när min syster och hennes kille kom förbi. Då Robin (alltså sambon) tyckte jag såg smalare ut! Lycka, lycka, lycka :D Även fast min syster sa att det var tröjan som gjorde det! Upp på vågen och 2 kilo ner. Även fast jag själv inte ser det, så kanske jag borde fortsätta på den här vägen.
Höhö, nej då.
Turn me on with your electric feel, hm visst låter det lite snuskigt. Tänk på det!

Favorit i repris!

Lack å läder å vågade kläder

HÖÖÖÖÖÖÖSTLOOOOV!
Yep that's right! Lite smått underbart. Om man ändå vore så lyckligt lottad som ett ghettokid från bromsten som ska iväg till spanien!
Fredagen börjades som vanligt i skolan med matteprov och sedan blev det spökboll! Hälften vunnit och hälften förlorat. Så S1Bajsarna vann hela skiten. Men det var lugnt vi fick ju börja vårt höstlov en timme tidigare!  Suckahs! På kvällen kom R och C och åt middag och möz. Lördagen spenderades hos systern min. Godisätandet är konstant och jag är svullo.
Du är vad du äter nästa!
Nu ska jag röra på mig lite! Det betyder hämta lite trocadero i kylen....
Mjööw

Automatpistol i en gynekologstol.

Så här ska det se ut! Värme..... varmt, tack!

sunset waves by carlos jm.


Rusk och snusk vs. Sol och bärstol/luftpistol.

Nu är det ett sånt här.. vad hättäree. höst lov. Tänkt att ligga under filten (dödmansställning), dricka te, hoppa i löven och fryyyysa. Men nej! tänk för att så blir inte mitt lov. Im going to Spain :)) med lenan :). På födelsedagen tar vi vårt pick och pack mot fjärranland!
föresten rimmar Amanda på nazistpropaganda....

höst 3665 by Fredrik Arvidsson.


Vicious

God måndag!
Nu sitter jag på mitt rum och är duktig (fast jag är alltid det). Jag skriver en grej till svenskan, personporträttet om Anna i klassen. Väldigt inte jag på något sätt, annars skulle jag nog valt att skriva en historia men nu blev det som det blev.
Imorgon är det FRIENDS-förmiddag, någon slags föreläsning. Skönt att slippa lektionerna i alla fall.
MEN nu ska jag fortsätta vara duktig.

Some just whine and complain

Hejheej!
Det är värsta grejen med bilddagbok just nu och man bara måste ha det. Hur många sådana här communities ska man vara med i liksom? Cräjzi
Denna underbara kväll har jag pluggat lite tyska, glömde bort engelskan. Vi ska nämligen låtsas laga mat imorgon, och jag ska då grill some hot dogs. Men jag får improvisera lite. Det löser sig ju, kom ihåg det!
Det är även datorprov imorgon, som jag inte kan plugga på för vi har en äldre version word på skolan. Toppiloppen, men det får också lösa sig.

<3

She don't know who she is

Nu är det förfasiken dags att blogga lite!
Sista veckan innan lovet, och det känns underbart. Ville bara nämna det.
Menmen, helgen var kul! Fredags var det klassmiddag i stan och sedan blev det film med J och C. Klassen är underbar och alla vill börja i den. En till ny började nämligen idag. Idag fick inte ens alla plats i klassrummet. Så hästen (maggan) fick tränga ihop sig bredvid mig och J, så hon kunde gnägga fritt i mitt öra.
Annars är det inget kul som händer, lite drama, inte för mig men för andra. Tjejigt och känns lite som att börja sjuan igen. Det löser sig, det gör det alltid.  DRAMA, DRAMA, DRAMA.
min!

Blogawards

Godmorgon!!
Igår var det ju Blogawards. Kenza vann årets blogg. Ja, vi är också ganska chockade att vi inte vann. Vi var inte ens bjudna.
Nu ska jag iväg och ta en spruta. Hejhej!

hon hon hon oj.

tjenare allihopaaa. alla hej. Ohh vad hon har saknat oss, ballaballaballa! gååå. men varför det?
jossan pratar för sig själv och sex, säger therese.
Nu är vi i Täby och leker. thessan is bending over. oj. nej. det var hon hon pratade med.
haha oj. de träffas nästan aldrig. jag fyller år snart. hejaheja. elakt liksom. ett tag. de är bara vänner. som danne och sabbe och som sonny och mimmi och som bakthiar och therese och som jossan och rödtotten.
ja, killarna som satt där, han hade ögonbryn.
ja... hö. hö kolla kolla

Boys wear overcoats in the heat

Jag känner mig svag. Skulle vilja gå och lägga mig nu.
Kanske lite för tidigt. Imorgon är det fredag sedan kommer lördag då kommer ghettoflickor&gräddhyllanflickor.
Då kanske jag kan ignorera nästa vecka. Med alla uppgifter och prov. OOJOJ fick faktiskt MVG på mitt geografi prov.
FAST måndag är CP-dag. Alltså checkpoint dag, då är man i skolan om man missat något annars är man ledig. Och jag är då självklart ledig. Ja, du är avundsjuk, jag känner det på mig!


The Dresden Dolls - Dear Jenny

Body's like a weapon of mass erruptions

allt är frid och fröjd. Livet leker just nu, har bara en läxa till imorgon och den har jag redan gjort :))) najzigt värre liksom!
och hatten på toppen är att igår så var jag i stan och gick förbi affären Rio på drottninggatan och ser att i skyltfönstret så ligger en massa Shutter shades (sånna som kanye west har) och det var liksom ment to be. Jag hade fått ett par, tack Aaron, men de vart stulna på Brommas insparksfest så jag var typ äckligt ledsen. Och så bah ligger de där och jag blev helt till mig. köpte ett par, så klart! OMG, lyckan var total! Vi va även på Dans museet trots att vi hade randig eftermiddag men men... Våran guide var grinig och avbröt visningen för hon tyckte att vi störde :S
Spana in framsidan av Mitt i Spånga. Jag känner han som är med på framsidan (a) gick i samma klass i 6:an :ppp.
Äta äta äta. mat är gott. mat är bra. mat ska jag ha. MMMmmmmmMIN!

Shutter Shades - 1 by Oesha*.

- Like that's what i got, but those i have are black.

07.40

Godmorgon!
Snart ska jag springa till bussen för att ha matte med min mysiga lärare. Idag ska jag få tillbaka mitt historia prov. Jag är helt sjukt nervös!!!
Annars är det en helt vanlig dag, tråk tråk. Jag ska skriva ett personpoträtt om en tjej i klassen och lite sådär.
Tjo!

Stars I cannot see

Hej!
Usch kom just på att det är skolfoto på torsdag och imorgon är det styrketräning och badminton på gumpan.
Vi hade tänkt att ha något tema på skolfotot och när vi röstade blev det tydligen politiker???? Hallå hur kul är det? Jag röstade reggea! Fast jag tror inte att någon kommer utklädd!

Min tyskalärare pratade om färger idag och då berättar hon att en kille är neger och har svart hy.


Lightspeed Champion - Midnight Surprise

Party all the time!

Hejhej!
Idag är enda dagen utan läxor på ett bra tag. Jag har vild fest i min ensamhet. Party,PARTY, PARTY!
Något jag märkt i ungefär tre år nu är att lärare alltid stirrar extra länge på mig när de förklarar och frågar alltid om jag förstår. Grejen är den att jag förstår men att jag måste ha något uttryck som ser helt borta ut. Jag kände av det speciellt på engelskan och tyskan idag, fast min VILDA tyskalärare är alltid lite konstig. Hur ska jag se smart ut?
Nu ska jag fortsätta min fest. Hejsvej!

Yummy!

fastfast

UGH, jag är så trött på skolan! Jag försöker just nu plugga gegrafi. Typografisk, fjärranalys och sånt där kul. Jag hajjar ingenting och min självsäkra lärare som helst vill bli kallad kung conny kommer ge mig ig.
Hejsvej!

Kändis spaning

holla bolla.
Igår åkte jag in till stan efter skolan för att möta upp Alice och hämta ut biljetter till premiären av High School Musical 3! Nördigt men helt klart värt det. Alice köpte sig en vacker tunika och jag suktade efter en schnygg mössa men det var en mys halsduk ist, en mörklila sådan :)) i den ivriga letan efter Alice ser jag plötsligt Elin Kling, och herre gud vad gorgeous hon är!
När jag hittat henne till slut så ser vi även Adam Tensta, vilken gangster han är. Och sen vid Stureplan går Adrian Grenier, Vincent från Entourage, förbi och är så där äckligt snygg.
Biljetterna vart hämtade, magen vart mätt och Skolfotot har kommit!!!


Den tredje

Helg? Är det verkligen det nu? Säkert?
Jag kan nästan inte skilja på helg och vecka för jag måste ändå plugga på grund av alla prov...
Men idag var jag i alla fall superlycklig när jag gick till skolan.
Åh det var ju kanelbullens dag, då kan man gå till statoil och köpa några stycken. Min lycka fortsatte hela första lektionen. Men sedan när det var rast så gick Johanna och googlade lite. KANELBULLENS DAG ÄR IMORGON! hallå jag är lost och deprimerad. Men dagen var inte förstörd jag fixa en munk istället.
Det är ju ganska toppen också för då kan jag baka imorgon! :D

Fall even more

JAG ÄR UTBRÄND.
Ja men nästan! MVG prov idag som gick ganska bra. Jag har pluggat varje dag den här veckan och det kommer fortsätta såhär. Livet är tufft för en tonåring.
Imorgon börjar jag 10.00 som är ganska toppen. Men jag måste ändå upp och göra mig klar eftersom far har fixat så hantverkarna kommer klockan 7. Då måste jag vara påklädd och sminkad för att bjuda på sockerkaka och kaffe....


Josefin!

ÄÄHH

Hejhej!
Relativt seg dag men 2 timmar lunch var ganska härligt. Innan lunchen och min 1.60 långa gumpalärare Kalle hade teori. Kalle som blinkar ungefär 5 min åt gången och skriker ÄÄÄH lite då och då skrämmer mig. Men det gick bra och nästa gång är det styrke träning (?)
Idag regnade det helt sjukt och självklart var det här den enda dagen jag inte hade ett paraply. Jag gick hem från bussen och kom hem som en blöt hund. Sedan var det ut med Diesel och så hade jag tänkt plugga lite. Jag började plugga men efter ett tag somnade jag med boken i famnen.
Nu är det grey's så hejsvej!

RSS 2.0